صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيكان به جمع 4 تيم برتر واليبال آسيا راه يافت

تيم پيكان با شكست 3 بر يك 'سامسل بابل بانك' اندونزي به جمع چهار تيم مرحله نيمه نهايي رقابت هاي واليبال قهرماني باشگاه هاي آسيا راه يافت.
کد خبر: ۱۸۰۰۶۹
| |
2004 بازدید
به گزارش پايگاه اطلاع رساني فدراسيون واليبال،ديدار پيكان و سامسل بابل بانك در پالمبانگ اندونزي در حالي ساعت 16:45 به وقت محلي آغاز شد كه رييس جمهور اندونزي از نزديك اين مسابقه را مشاهده مي كرد. 

بازيكنان پيكان در اين مسابقه دو ست نخست را به راحتي و با امتيازهاي 25 بر 19 و 25 بر 18 به سود خود تمام كردند اما در ست سوم درحالي كه سرمربي خودروسازان از چند بازيكن ذخيره خود استفاده مي كرد به يكباره بازيكنان سامسل بابل بانك بازي عقب افتاده را با برد 27 بر 25 عوض كردند. 

در ست چهارم هم پيكاني ها چندين امتياز از حريف پيش بودند اما در نهايت با نتيجه نزديك 25 بر 23 اين ست را به سود خود تمام كردند. 
پيمان اكبري پس از اين ديدار در نشست مطبوعاتي با انتقاد از عملكرد بازيكنانش گفت: تنها از سه بازيكن راضي هستم، ديگر بازيكنان انفرادي عمل كردند. 

اكبري افزود:برايم فرقي نمي كند با چه تيمي بازي كرديم، مهم اين است كه من از بيش از نيمي از تيم خود راضي نيستم و حتما كاري مي كنم كه فردا تمام بازيكنان خوب باشند. 
سرمربي خودروسازان همچنين گفت كه چنين شوكي براي بازيكنان لازم بود تا فردا بهتر از امروز بازي كنند. 
اكبري همچنين گفت كه برايش فرقي نمي كند در نيمه نهايي با كدام يك از تيم هاي تانگ ديناستي چين يا الريان قطر مسابقه دهد بلكه به برد و حضور در فينال فكر مي كند. 
تيم واليبال پيكان ساعت 17 فردا (جمعه 7 مرداد) در مرحله نيمه نهايي رقابت هاي واليبال قهرماني باشگاه هاي آسيا برابر يكي از دو تيم تاتگ ديناستي چين و يا الريان قطر قرار مي گيرد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار