دستگيري قاچاقچياني كه موادمخدر را مي‌بلعيدند

کد خبر: ۱۷۶۷۱۴
|
۲۲ تير ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۴ 13 July 2011
|
1886 بازدید
ماموران پليس مبارزه با موادمخدر كيش، حدود550 گرم از انواع موادمخدر را از قاچاقچياني كه به صورت بلع اقدام به جابجاي مواد مي‌كردند، كشف و ضبط كردند.

به گزارش ايسنا، سروان شكري‌زاده، سرپرست پليس موادمخدرانتظامي ويژه كيش، گفت: به دنبال كسب اخبار و اطلاعاتي مبني بر فعاليت افراد در زمينه وارد كردن موادمخدر به صورت بلع معده در جزيره كيش، موضوع در دستور كار پليس مبارزه با موادمخدر اين جزيره قرارگرفت.

شكري‌زاده افزود: با انجام اقدامات پليسي متهمان شناسايي و مشخص شد كه اين افراد موادمخدر از نوع هروئين و حشيش را به صورت بسته‌بندي در معده خود جاسازي كرده و ماموران در بازرسي از آنان حدود 500 گرم هروئين و مقدار بيش از 50 گرم موادمخدر از نوع حشيش كشف و ضبط كردند.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت