صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شرط گذاری وزیر خارجه مصر برای ایران

محمد العرابی در گفت وگو با روزنامه الرای، چاپ کویت اعلام کرد که بهبود روابط تهران و قاهره و نزدیک شدن به ایران هرگز در راستای آسیب رساندن به منافع کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نخواهد بود و مصر به این مسأله اهتمام 100 درصدی دارد.
کد خبر: ۱۷۴۶۶۸
| |
18195 بازدید

وزیر امور خارجه دولت موقت مصر در اظهاراتی تأمل برانگیز درباره جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد، رابطه با ایران مشروط بر آسیب نرسیدن به کشورهای حاشیه خلیج فارس خواهد بود.

به گزارش مهر، محمد العرابی در گفت وگو با روزنامه الرأی چاپ کویت اعلام کرد که بهبود روابط تهران و قاهره و نزدیک شدن به ایران هرگز در راستای آسیب رساندن به منافع کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نخواهد بود و مصر به این مسأله اهتمام 100 درصدی دارد.

وی درباره سرنوشت پرونده گاز مصر به رژیم صهیونیستی گفت: ما قطعا این پرونده را بازگشایی خواهیم کرد، اما اکنون توجه خود را به بازسازی نهادهای دیپلماتیک در داخل کشور معطوف کرده ایم و این مرحله زیاد به طول نخواهد انجامید. پس از گذشت این مرحله به پرونده مذکور رسیدگی و تمام حقایق را فاش خواهیم کرد.

وزیر خارجه مصر، موضوع گاز و برق را برای مصر راهبردی دانست و اعلام کرد حساب و کتاب های مربوط به آن باید از نظر سیاسی و اقتصادی و طبق منافع ملی کشور دقیق باشد.

عرابی در بخش دیگر سخنان خود درباره صدور کیفرخواست از سوی دادگاه بین المللی ویژه ترور حریری اظهار داشت: من معتقدم لبنان به خوبی درک می کند چه اتفاقاتی در منطقه رخ می دهد و این خود مصونیتی در برابر هر نوع اختلافات داخلی به شمار می رود.

وی افزود: موضوع فلسطین مسأله اصلی مصر و کشورهای عربی به شمار می رود و قاهره همواره از حقوق ملت فلسطین حمایت کرده است. طرف فلسطینی تاکنون پیشرفتی در روند صلح مشاهده نکرده است. من بر این باورم تغییرات استراتژیک فعلی در منطقه اقتضا می کند که روند صلح عادلانه محقق شود و این مسأله نباید با تأخیر همراه باشد.

محمد العرابی درباره روابط آمریکا و مصر در آینده گفت: روابط ما با آمریکا بسیار مهم و روابط دو کشور مبتنی بر احترام، دوستی و منافع مشترک است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟