بازدید 21670
نماینده ایلام:

جامعه دچار بحران اخلاقی و اجتماعی شده است

آنچه می بینیم، با تعاریف بی هنجاری در جامعه کاملا تطبیق دارد و نشان می دهد که جامعه دچار بحران اخلاقی و اجتماعی شده و لازم است در برنامه های اجتماعی و فرهنگی کشور به این وضعیت پرداخته و راهکارهایی برای مقابله با این وضعیت در نظر گرفته شود. این راهکاری بلندمدت است و وظیفه برنامه ریزان کلان کشور است که به این موضوع بپردازند.
کد خبر: ۱۷۴۴۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۹ 19 July 2011
سرويس مجلس «تابناك» ـ وضعیتی آنومیک در کشور پدید آمده که از ویژگی های دوران گذار است و در مجموع، اشاره به از هم گسیختگی هنجارهای اجتماعی و بی توجهی به هنجارها دارد و در واقع، نوعی وضعیت از دست رفتن هنجارها و ایجاد بی هنجاری در جامعه است.

داريوش قنبري در گفت وگو با «تابناك» اظهار داشت: آنچه می بینیم، با تعاریف بی هنجاری در جامعه کاملا تطبیق دارد و نشان می دهد که جامعه دچار بحران اخلاقی و اجتماعی شده و لازم است، در برنامه های اجتماعی و فرهنگی کشور به این وضعیت پرداخته و راهکارهایی برای مقابله با این وضعیت در نظر گرفته شود؛ این راهکاری بلند مدت است و وظیفه برنامه ریزان کلان کشور است که به این موضوع بپردازند.

نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي افزود: آنچه در کوتاه مدت باید مورد نظر قرار گیرد، آمادگی دستگاه پلیس برای برخورد با این ناهنجاری‌ها و جنایاتی است که این روزها، اخبار آن را می شنویم؛ جالب این که این رویدادها در شهرستان ها رخ داده و انتظار این است که در شهرستان‌ها، هنجارهای اخلاقی و اجتماعی قوی‌تر باشد و مانع این گونه حوادث و جرایم شود؛ بنابراین، اینکه این رویدادها در شهرستانها رخ داده، نشان می دهد که این بحران همه گیر است و محدود به منطقه خاصی نیست و همه کشور تا اندازه ای تحت تأثیر بی‌هنجاری است.

عضو فراكسيون خط امام(ره) مجلس تأكيد كرد: راهکار کوتاه مدت این است که دستگاه انتظامی کشور، آمادگی برخورد با ناامنی ها و پیشگیری از این گونه جرایم را داشته باشد، چرا که پیشگیری از وقوع جرم، از وظایف اساسی دستگاه پلیس است که پلیس این کار خود را به خوبی انجام نمی دهد و بی توجهی به انجام چنین کار ویژه ای از طرف پلیس بر ابعاد ناامنی افزوده. از آنجا که ناامنی بعد روانی جامعه را نیز متأثر می سازد، بروز این گونه مسائل باعث احساس ناامنی در جامعه و تشویش اذهان و اضطراب عمومی خواهد شد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۸
اگر هنجارها در جامعه‌ای ثبات نداشته باشند، و یا با برخی نظم‌های دیگر اجتماعی در تضاد و تعارض باشند، افراد جامعه کم‌تر از هنجارها پیروی خواهند کرد.
مقصر کیست
مسؤلان بايستي به وضع مالي مردم بيشتر بپردازند و سطح رفاه مردم را بالا ببرند چون اكثر جرايمي كه در حال حاضر واقع مي شود ريشه در مسايل اقتصادي دارد . جوان پول ندارد ، كار ندارد اجتماع و اختلاف طبقاتي شديد را مي بيند ، از نظر مالي نمي تواند ازدواج كند ، بي اراده به سمت كار خلاف كشيده مي شود . تا وضع اقتصادي مردم بهبود پيدا نكند همين آش و همين كاسه .
من كاملا با حرفهاي شما موافقم. دقيقا جامعه ما در وضعيت نامناسب و اسفناكي است و روز به روز وضعيت بدتر ميشود.
برای حل مشکلات این چنینی باید اول تعداد ماموران را افزایش دهند سپس حقوق و مزایای مکفی به انان پرداخت گردد و از همه مهمتر اختیارات قانونی پلیس افزایش یابد و همزمان
نها دهای فرهنگی /رسانه ها و صدا وسیما در جهت ارتقاء فرهنگ عمومی بسیج شوند .قوه قضاییه نیز با مجرمانی که امنیت عمومی را سلب می کنند بدون اغماض و در اسرع وقت برخورد نماید
تا كي مي خواهيد اين حرفها را بزنيد چرا در عمل چيزي پيدا نيست فساد و بي اخلاقي و تجاوز و قتل و غارت و .... و.... و.... دارد بيداد ميكند آنوقت شما نشسته ايد و قصه كُرد ليلي براي مردم تعريف ميكنيد پرورش يافته هاي زمان طاغوت را ببينيد و پرورش يافته هاي انقلاب را هم ببينيد و ببينيد اشكال كار در كجاست چرا جوانان بزرگ شده زمان شاه ملعون فرهنگ ايثار و شهادت را آموخته بودند و جوانان نسل انقلاب هم فرهنگ فساد و فحشا و فرهنگ مبتذل غرب را ، اين درد مردم و ملت است لطفاً اين حرف هاي پوچ را كنار بگذاريد و ريشه اين هرج و مرج هاي اجتماعي را شناسائي كنيد مادران زمان طاغوت را ببينيد و به اصطلاح مادران اين نسل را هم ببينيد آمار ازدواج و طلاق را ببينيد و با هم مقايسه كنيد فجايع ناموسي را ببينيند و اينقدر جمله سازي نكنيد
راهش ون های امنیت اخلاقی است
دستگاه انتظامي فعلا مشغول موي خانمها و. لباس آقايان است و وقتي براي اين قرتي بازيها ندارد..
با سلام متاسفم که نماینده محترم مجلس از درک درست علل بروز این ناهنجاری ها عاجز است و تقویت عملیات پلیسی را راه حل این گونه مسایل میبیند مگر پلیس چقدر نیرو دارد که بتواند از عهد این مامورت جدید براید . نخیر ایراد کار در نداشتن شوق زندگی در بین جوانان و عصبانیتهای درونی فروخفته است که باکوچکترین محرک بیرونی همچون اتشفشان طغیان میکندباید فضای شاد و امید به زندگی و اینده و ترویج زیبای های زندگی و سایر امور مثبت را به جوانان امروز تلقین کرد نه پلیس را به جان مردم انداخت . امیدوارم با تدبیر دلسوزان کشور شاهد کاهش ناهنجاری های اخیر باشیم
من که میگم که. باید وضع فوق العاده در کشور اعلام بشه و هر فعالیتی غیر از رسیدگی به اصلاح فرهنگی و اجتماعی، حاشیه ای محسوب بشه. حوزه و دانشگاه و تمام ظرفینهای کشور رو این مساله متمرکز بشن.
کلی تفسیر میکنیم باز میرسیم به پلیس , این پلیس ما از کارهای نمایشی دست برداره بره سراغ کار اصلی خودش,کلا" در مملکت ما همه چیز به خشونت ختم میشه, هر روز در مملکت صحبت و خبر دستگیری, اعدام , دشمن , نابود گردد, اعدام گردد , مرگ بر , فتنه , انحراف , بی صلاحیتی , خشونت, قتل و تجاوز در صدر اخبار و مصاحبه های افراد قرار دارد.همه همدیگر را متهم میکنند و خواستار مرگ هم میشوند. هیچ برنامه ای برای جوانان وجود ندارد. جوان به علت بیکاری نه میتواند ازدواج نکند و نه مشکل جنسی خود را حل کند . تا کی قرار است حرف زدن و انجام کار عملی در مورد این موضوع باید بی احترامی در اصول نظام تلقی گردد؟
باسلام
چند علت دارد
1-بومی بودن نبروهای انتظامی
2- موقتی بودن نیروهای انتظامی
3-بیکاری
4-عدم امید به آینده
5- برخورد غیر علمی با موضوع
....
تازه فهمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینها تازه شروعش است. نتیجه ی حذف یارانه ها و مشکلات شدید اقتصادی مردم است که اولین نتیجه اش افزایش جرایم و ناهنجاریهای اخلاقی در کشور است.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر