میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پكن مهمترين خريدار بدهي‌هاي اروپا خواهد ماند

نخست وزير چين گفت دولت چين آماده است بخشي از اوراق قرضه منتشر شده از سوي دولت مجارستان را نيز خريداري كند .
کد خبر: ۱۷۳۰۹۱
| |
2084 بازدید

 نخست وزير چين با ابراز اطمينان نسبت به توانايي اروپا براي حل بحران مالي خود گفت چين همچنان يكي از مهمترين خريداران بدهي‌هاي اروپا باقي خواهد ماند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از رويترز ون ژيابائو كه پس از ديدار با ويكتور اوربان نخست وزير مجارستان در كنفرانس خبري سخن مي گفت تصريح كرد من كاملا مطمئنم كه رشد و توسعه اقتصادي اروپا ادامه خواهد يافت و اروپا خواهد توانست بر بحران مالي اخير غلبه كند .
 
 چين همچنان يكي از مهمترين سرمايه گذاران خارجي براي خريد بدهي هاي اروپا باقي خواهد ماند .
طي سالهاي اخير چين به يكي از مهمترين خريداران بدهي ها و اوراق قرضه منطقه يورو تبديل شده است . دولت چين مانند گذشته از اقتصاد اروپا و يورو پول واحد اروپايي حمايت خواهد كرد .
وي افزود چين اميدوار است اقتصاد اروپا بار ديگر به شرايط عادي خود باز گردد و به رشد و رونق باثبات و پايدار دست يابد . البته وي اشاره اي به ميزان دقيق اوراق قرضه خريداري شده اروپا توسط چين نكرد .
 

نخست وزير چين گفت دولت چين آماده است بخشي از اوراق قرضه منتشر شده از سوي دولت مجارستان را نيز خريداري كند .
 

ديدار نخست وزير چين از مجارستان در حالي است كه بحران بدهي و كسري بودجه يونان اين كشور را در آستانه ورشكستگي قرار داده است .
 

چين بخشي از ذخاير ارزي 3.05 تريليون دلاري خود را با يورو نگهداري مي كند .
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات