ماهیگیر دینامیتی خودش را صید کرد

ماهیگیری با دینامیت با وجود ممنوعیت برای چنین روشی، همچنان در فیلیپین صورت می‌گیرد. این شیوه ماهیگیری موجب تخریب مرجان‌ها و از بین رفتن دیگر منابع دریایی می‌شود.
کد خبر: ۱۷۲۵۸۱
|
۰۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۵ 23 June 2011
|
3210 بازدید
همشهری: سخنگوی پلیس فیلیپین اعلام کرد یک ماهیگیر و همسرش در جنوب این کشور هنگامی که دینامیت‌شان برای ماهیگیری به صورت اتفاقی منفجر شد، کشته شدند.

خبرگزاری آلمان از مانیل  فیلیپین درگزارش داد، چهار نفر دیگر هم بر اثر این انفجار در روستای تولای در جزیره جولو، واقع در 1000 کیلومتری جنوب مانیل، مجروح شدند.

سخنگوی پلیس اعلام کرد ماهیگیر مشغول تنظیم چاشنی روی دینامیت‌ها بود که ناگهان انفجار روی داد.

ماهیگیری با دینامیت با وجود ممنوعیت برای چنین روشی، همچنان در فیلیپین صورت می‌گیرد. این شیوه ماهیگیری موجب تخریب مرجان‌ها و از بین رفتن دیگر منابع دریایی می‌شود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار