صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیه خیرخواهانه بادامچیان به دولت

از انتصاب کسانی که موجب بحث و گفتگو و تنش می شود ، هر چه دوری شود بهتر است/نامه رییس جمهور نامه تنش آوری بود و طبیعی است نامه تنش آور، اثرات مثبت ندارد /نمایندگان مجلس صلاح مملکت را در این مسائل و بحث و جدل یکی نمی کنند
کد خبر: ۱۷۱۶۸۵
| |
2818 بازدید

نامه رییس جمهور نامه تنش آوری بود و طبیعی است نامه تنش آور، اثرات مثبت ندارد.


به گزارش اعتدال، اسدالله بادامچیان ، نماینده مردم تهران ، ری ، شمیرانات و اسلامشهر و قائم مقام حزب موتلفه  با اشاره به انتقال ملک زاده به وزارت خارجه گفت: من نسبت به آنها چه کسی را معاون می گذارند اظهار نظر رسمی ندارم،  اما توصیه خیرخواهانه ام این است که از انتصاب کسانی که موجب بحث و گفتگو و تنش می شود ، هر چه دوری شود بهتر است.

بادامچیان ادامه داد: اصل شورای ایرانیان کار بسیار شایسته ای است، اما آن چیزی که در مجموعه آفای مشایی مورد بحث است ؛ سو استفاده ای بود که مطرح شد که ایشان از نظر سیاسی و برای کار انتخاباتی از این مجموعه استفاده می کند و همچین موضوع ریخت و پاش های زیاد و این مورد اشکال است.

وی افزود: درباره حضور آقای مشایی در تمام سفر های خارجی رییس جمهور باید بگوییم که این جز کمترین اختیارات رییس جمهور است که می تواند فردی ر اببرد یا نبرد ، اما بحث اینجاست که در باره این شخص بحث و گفتگو زیاد است.

بادامچیان ادامه داد:  اشخاص نمی توانند به نظام آسیب برسانند و نظام ما قوی تر از این حرفاست، اما اینکه وجود این فرد در این سمت مناسب نیست را می توان تذکر داد و پیگیری کرد.


وی همچنین با اشاره به نامه رییس جمهور درباره معرفی وزیر ورزش به مجلس گفت: ‌ نامه رییس جمهور نامه تنش آوری بود و طبیعی است نامه تنش آور، اثرات مثبت ندارد .

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود:  اکر آقای رییس جمهور فضا را مناسبتر و لطیف تر کند رای وزیرش بیشتر خواهد شد ، ولی ایشان این کار را نکرد، پس طبعا اثر منفی دارد.


عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خاتمه گفت: البته مجلس در انتخاب وزیر چند نکته از جمله شایسته بودن وزیر را ملاک بررسی خود قرار می دهد و نمایندگان مجلس صلاح مملکت را در این مسائل و بحث و جدل یکی نمی کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟