صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رایزنی فراکسیون اقلیت برای انتخابات هیئت رئیسه

کد خبر: ۱۶۶۴۳۲
| |
2437 بازدید
داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس با تشریح جلسه امروز (یکشنبه) این فراکسیون اظهار کرد: استراتژی فراکسیون برای انتخابات هیات رییسه مجلس که ظاهرا قرار است طبق گفته مسوولان مربوطه تا روز چهارم خرداد برگزار شود در این جلسه، مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، وی درباره موضع فراکسیون در ارتباط با انتخابات هیات رییسه مجلس تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد که با سایر طیف‌ها و فراکسیون‌های درون مجلس هم رایزنی کنیم تا بتوانیم یک هیات رییسه مستقل و کارآمد را در سال آخر عمر کاری این دوره مجلس داشته باشیم.

به گفته سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس، هدف از انجام رایزنی‌ها این است که اولا افرادی انتخاب شوند که دارای استقلال باشند و در دفاع از مجلس به خوبی بتوانند ایفای وظیفه و نقش کنند، و دیگر این‌که افراد توانا و کارآمدی باشند و این از جمله معیارهای اعضای فراکسیون خط امام برای رای دادن به اعضای هیات ریسه مجلس است.

قنبری در خاتمه خاطرنشان کرد: در ارتباط با کاندیداتوری اعضای فراکسیون خط امام هم احتمالا دو نفر از اعضای فراکسیون برای عضویت در هیات رییسه کاندیدا خواهند شد، فعلا فرد خاصی معین نشده است منتهی نظر فراکسیون این است که دو نفر از اعضای این فراکسیون برای انتخابات هیات رییسه کاندیدا شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار