صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازهم وقتی به معلمان رسید، آسمان تپید!

در حالی که انتظار می‌رفت امسال به خاطر موادی که در برنامه پنجم به‌خصوص مفاد 18 تا 28 پیش‌بینی شده اتفاقات قابل توجهی در رابطه با اعتلای آموزش و پرورش و معلمین بیفتد و شاهد حرکت‌های جدیدی در راستای اجرای نقشه جامع علمی کشور و تحقق برنامه پنجم توسعه باشیم، اما بودجه‌ای که در مجلس تصویب شد ادامه همان مسیری که در سال‌های گذشته وجود داشت و به عبارت بهتر برش و انقطاعی که متاثر از برنامه پنجم و یا نقشه جامع علمی کشور باشد در بودجه امسال مشاهده نمی‌شود.
کد خبر: ۱۶۴۴۱۳
| |
11948 بازدید

متأسفانه اتفاق متفاوتی در بودجه امسال نسبت به سال‌های گذشته در رابطه با آموزش و پرورش رخ نداده است، به تعبیر بهتر اتفاق شاخصی که بتوان گفت براساس آن وضعیت معلمان نسبت به سال گذشته تغییر جدی پیدا می‌کند در هیچ‌یک از ماده واحده‌های بودجه پیشنهادی دولت به چشم نمی‌خورد.

نصرالله نصیری‌قیداری ضمن بیان مطلب فوق به خبرنگار اعتدال اظهار داشت: در حالی که انتظار می‌رفت امسال به خاطر موادی که در برنامه پنجم به‌خصوص مفاد 18 تا 28 پیش‌بینی شده اتفاقات قابل توجهی در رابطه با اعتلای آموزش و پرورش و معلمین بیفتد و شاهد حرکت‌های جدیدی در راستای اجرای نقشه جامع علمی کشور و تحقق برنامه پنجم توسعه باشیم، اما بودجه‌ای که در  مجلس تصویب شد ادامه همان مسیری که در سال‌های گذشته وجود داشت و به عبارت بهتر برش و انقطاعی که متاثر از برنامه پنجم و یا نقشه جامع علمی کشور باشد در بودجه امسال مشاهده نمی‌شود.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات کشور در ادامه خاطر نشان کرد: البته تلاش وزارت آموزش و پروش درخصوص ساماندهی وضعیت معلمان مطلوب است اما این تلاش‌ها متناسب با ظرفیت‌های موجود در این وزارتخانه‌ نیست به این معنا که معلمان هنوز در جایگاهی که باید باشند، نیستند.


نماینده مردم زنجان در مجلس هشتم گفت: این در حالی است که دین اسلام ارزش بسیاری برای معلمان قائل است اما بودجه سنواتی معلمان و تلاش‌های وزارت آموزش و پروش در این قد و قواره نیست، معلمان وظایف و رسالت خطیری در تربیت فرزندان این مرز و بوم بر عهده دارند و نتایج عملکرد آنها باید در صحنه اجتماع تاثیرات مثبتی داشته باشد، اما متأسفانه این موضوع در عمل کمتر مشاهده می‌شود.

 

وی در ادامه افزود: این همه نارسایی‌ها و مشکلاتی که در جامعه ما به‌عنوان یک جامعه در حال توسعه وجود دارد باید به دست دانش‌آموزان امروز و متخصصان فردا حل شود، اما در این ظرفیت‌ کار نمی‌کنیم و صحنه اجتماع ما متناسب با انتظاراتی که دین ما و مردم ما دارند، نیست.


این عضو اصلاح طلب مجلس هشتم در انتها متذکر شد: این جهش و تغییر فقط و فقط به دست دانش‌آموزان توانمند و با ظرفیت‌های بالقوه بالا امکان‌پذیر است که لازمه بالفعل شدن این پتانسیل‌ها حمایت دولت، مجلس و ملت از معلمان به‌صورت بسیار گسترده و جدی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار