صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

علیخانی: دولت راهی جز تمکین ندارد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیایست خارجی گفت: دولت در موضوع ادغام وزارتخانه‌ها هیچ راهی ندارد جز این‌که در مقابل مجلس تمکین کند و البته تمکین هم خواهد کرد
کد خبر: ۱۶۴۰۹۸
| |
1971 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیایست خارجی گفت: دولت در موضوع ادغام وزارتخانه‌ها هیچ راهی ندارد جز این‌که در مقابل مجلس تمکین کند و البته تمکین هم خواهد کرد.

مسائل مرتبط با سیاست داخلی و خارجی روز، موضوع گفت‌وگوی نشریه ولایت قزوین با "قدرت‌الله علیخانی" نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود که خلاصه آن زیر تقدیم شده است؛

سفری که اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به استان هرمزگان خواهند داشت، با چه هدفی صورت می‌گیرد و این کمیسیون چه برنامه‌هایی را در این سفر دنبال خواهد کرد؟

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هر چند وقت یک بار به یکی از استان‌های مرزی سفر می‌کنند و از مناطق مختلف و زندان‌های استان بازدید کرده و در شورای تامین استان شرکت می‌کنند. به‌خصوص اگر در منطقه‌ای حادثه‌ای پیش آمده باشد، گزارشی تهیه کرده و برای کمک به امنیت آن استان یک سری تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند.

بازدید از مرزهای آبی کشور در این استان و بررسی تمهیدات امنیتی کشور در این منطقه که بسیار مهم و استراتژیک است، از دیگر موضوعات مورد توجه اعضای این کمیسیون در این سفر خواهد بود. البته بنده توفیق همراهی اعضای کمیسیون را در این سفر ندارم.

به نظر شما دلیل این‌که دولت، وزرای راه و ترابری و ورزش و جوانان را در مهلت قانونی به مجلس معرفی نکرده، چیست؟ فکر می‌کنید دولت بالاخره چه خواهد کرد؟

دولت تاکنون که وزرای مربوطه را جهت کسب رای اعتماد به مجلس معرفی نکرده، مرتکب تخلف شده و دولت هیچ راهی ندارد جز این‌که در مقابل مجلس تمکین کند و البته تمکین هم خواهد کرد.

به نظر من، با توجه به اتفاقات اخیر، این دولت پس از این، دولت مقتدری نخواهد بود. اگر این دولت پیش از این، اقتداری داشت، خودش با نافرمانی‌ای که انجام داد، خودبه‌خود به یک دولت ضعیف و ناتوان تبدیل شد و امروز جامعه با دید دیگری به این دولت نگاه می‌کند.

ممکن است این سؤال مطرح شود که چرا دولت پس از این اتفاقات و نافرمانی، تمکین کرد و کوتاه آمد؟ به عقیده من، تمکین دولت به این خاطر بود که در آستانه سفر خارجی قرار داشت. با موضعی که دولت اخیرا گرفته بود، نمی‌توانست در داخل کشور سفر استانی داشته باشد چرا که استان‌ها آمادگی سفر دولت را نداشتند.

اگر دولت از ولی فقیه تمکین نمی‌کرد، حتی سفر خارجی‌‌اش نیز با موانعی مواجه می‌شد، بنابراین به‌نظر من دولت در این شرایط تغییر سیاست و تاکتیک داد و مطمئن نیستیم که قلبا از تخلف و نافرمانی خود پشیمان شده باشد.

با توجه به تمکین دولت نسبت به امر ولی فقیه، دولت نسبت به معرفی وزیر هم اقدام خواهد کرد و از این به بعد، شاهد برخورد غیردوستانه دولت با مجلس نیز نخواهیم بود.

عده‌ای از نمایندگان مدعی‌اند که در برخی شهرستان‌ها از طرف حامیان دولت، ستادهای انتخاباتی برای مجلس به‌صورت غیررسمی راه‌اندازی شده و تخلفاتی از سوی مدیران دولتی صورت می‌گیرد، به‌نظر شما برای جلوگیری از تخلفات احتمالی، مجلس چه نظارتی می‌تواند در این زمینه داشته باشد؟

مجلس در این مورد نمی‌تواند کاری بکند. برخی افراد و مدیران منسوب به دولت، تخلفاتی را در این زمینه مرتکب شده‌اند اما مردم باید توجه داشته باشند که نماینده‌ای که انتخاب می‌کنند مردمی باشد نه دولتی.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟