جهاد اقتصادی در سایه همدلی قوا تحقق می‌یابد

امیری کهنوج
کد خبر: ۱۵۸۲۹۳
| |
1700 بازدید
نماینده مردم کهنوج در مجلس با تاکید براینکه جهاد اقتصادی در سایه همدلی و همراهی قوای سه‌گانه، مبارزه با مفسدان اقتصادی و تلاش و کار مستمر تحقق خواهد یافت، گفت: مدیریت صحیح منابع ملی و استفاده از مدیران کارآمد و توانا به پیشرفت و توسعه این کشور کمک کند.


به گزارش خانه ملت، "محمدرضا امیری کهنوج" در جلسه علنی امروز مجلس -24 فروردین ماه- در نطق میان دستور خود سال 90 را به ملت شریف و بزرگوار ایران به ویژه مردم حوزه انتخابیه خود تبریک گفت و ادامه داد: از مقام معظم رهبری که با درایت و آینده نگری خود سال 90 را سال جهاد اقتصادی نامگذاری کردند تقدیر و تشکر کرده و از دولت جهادگر و ملت ایثارگر می‌خواهم برای تحقق کامل جهاد اقتصادی کشور تمام همت خود را به کار گیرند.

نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب و قلعه گنج در مجلس شورای اسلامی گفت: مطمئنا جهاد اقتصادی در سایه همدلی و همراهی قوای سه‌گانه، مبارزه با مفسدان اقتصادی، تلاش و کار مستمر همراه با وجدان کاری، رفع تبعیض در جامعه، به کار گرفتن مدیران کارآمد و لایق، توزیع عادلانه ثروت ملی و رفع فاصله طبقاتی و توجه جدی به مناطق محروم و روستاها و 10 ها معقوله دیگر تحقق پیدا خواهد کرد.

این نماینده افزود: مدیریت صحیح منابع ملی و استفاده از مدیران کارآمد و توانا می‌تواند در پیشرفت و توسعه این کشور کمک کند.

به گفته عضو کمیسیون کشاورزی، وقتی تولیدکنندگان و کشاورزان زحمتکش کشورمان حمایت نمی‌شوند به طور مثال در فصل برداشت محصول آنان به دلیل واردات همان کالاها یا در زمان صادرات با دریافت تعرفه بالا محصولاتشان روی زمین می‌ماند و با افزایش 25 درصدی نرخ برق مواجه می شوند دیگر انگیزه‌ای برای جهاد اقتصادی ندارند.

امیری کهنوج اظهار کرد: امیدوارم وزیران جهاد کشاورزی و بازرگانی در رفع مشکلات کشاورزان و مدیریت صحیح صادرات و واردات نهایت همت و تلاش خود را به کار گیرند تا تولید کنندگان بیش از این متضرر نشود.

این نماینده از وزیران نیرو و صنایع خواست تا به وعهده‌های خود درباره راه‌اندازی نیروگاه هزار مگاواتی کهنوج و رفع افت ولتاژ برق در روستاهای حوزه انتخابیه و برخوردار شدن این مناطق از آب آشامیدنی عمل کنند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟