حاشيه ديدار استقلال و تراكتورسازي تبريز
ناراحتي عمرانزاده، يادداشتبرداري كيروش و تشويق جباري
بازيكن تيم فوتبال استقلال با ناراحتي روي نيمكت نشست.
فارس، حنيف عمرانزاده بازيكن استقلال امروز انتظار داشت در تركيب اصلي تيمش قرار بگيرد و به همين دليل از نيمكت نشيني خود بسيار ناراحت بود و با بهت بازيكنان استقلال را نظاره ميكرد.
* مجتبي جباري كه روي نيمكت حضور دارد به شدت از سوي هواداران اين تيم تشويق شد.
* محمد حسين ضيايي سرمربي تيم فوتبال پيكان يكي از تماشاگران ويژه اين ديدار است.
* بهتاش فريبا مربي استقلال به دليل اخراج در بازي قبل از نشستن روي نيمكت تيمش محروم است.
* بيشتر عكاسان پشت دروازه تراكتورسازي حضور دارند.
* كارلوس كيروش سرمربي تيم ملي براي دومين مرتبه بازي استقلال را از نزديك تماشا ميكند و يادداشتهايي از بازي برميدارد. او با سيموئز دستيارش در مورد بازي نيز حرف ميزند و يادداشتهايش را به او نشان ميدهد. كيروش در اولين حضورش در ورزشگاه آزادي بازي استقلال و پاختاكور ازبكستان را در ليگ قهرمانان آسيا تماشا كرده بود.
* فراز كمالوند سرمربي تراكتورسازي در دو صحنه به داور مسابقه اعتراض كرد.
* ماموران براي تامين امنيت يك جايگاه را بين تماشاگران دو تيم استقلال و تراكتورسازي خالي كرده بودند اما به دليل حضور زياد تماشاگران در اين بخش نيز تماشاگران استقلال نشستند.
*در دقيقه 30 كه بازيكن تراكتورسازي به دليل مصدوميت روي زمين افتاده بود تماشاگران استقلال به او ناسزا گفتند و خواهان زودتر بيرون رفتن بازيكن مصدوم تراكتورسازي از زمين بودند.
* طرفداران تراكتورسازي همچنان در حال آمدن به ورزشگاه هستند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...




