صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اخوان بیطرف:

پرستاران جایگاه اصلی خود را ندارند

کد خبر: ۱۵۷۲۴۰
| |
1266 بازدید
عضو فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی گفت:پرستاران در حال حاضر جایگاه اصلی خود را در حوزه سلامت پیداه نکرده‌اند. اما مصوبه مجلس،تصویب و حمایت دولت و وزرات بهداشت از این مصوبه به پرستاران کمک خواهد کرد تا این قشر انشاءلله به آن جایگاهی که باید داشته باشد،برسد.
 
به گزارش خانه ملت، "نیره اخوان بیطرف" خاطرنشان کرد: در پی مصوبه مجلس شورای اسلامی 23 هزار پرستار  استخدام و مشغول به  خدمت شدند که این اتفاق  در نهایت منجر به  ارتقای حوزه سلامت و  در عین حال موجب خرسندی و رضایت کافی عزیزانی که در این حوزه مشغول به کار هستند، خواهد شد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس با ادامه داد: این در حالی است که مدت طولانی  بود بهره برداری کیفی و کمی پرستاران کاهش پیدا کرده بود و با وجود ساعات کاری بحث استخدام رسمی در میان  نبود،که همین مساله نارضایتی ها را نیز به دنبال داشت.

اخوان بیطرف با اشره به مشکلات حوزه انتخابیه خود  در حوزه سلامت گفت: در استان اصفهان نیز در پی همین مصوبه مجلس 1000 نفر از پرستاران که در انتظار استخدام بودند ،مشغول به کار شدند تابه مطالبات و  نیازهای استان اصفهان در این حوزه پاسخگو باشیم.

وی در نهایت تصریح کرد: فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی نیز همیشه از پرستان حمایت کافی و لازم را خواهد داشت  تا نظامت سلامت کشور آسیبی نبیند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار