انتقاد از لولهكشی گاز به مناطق دوردست
نماینده مردم خوی و چایپاره افزود: بهتر است مثل مدلهای موفق در سراسر جهان، این گاز تبدیل به برق شود و مردم این مناطق از برق استفاده كنند، همانگونه كه در خیلی از کشورهای پیشرفته به جای انتقال گاز برق را منقل می کند، زیرا هزینه جابه جایی برق کمتر از گاز است؛ به علاوه اینکه به 99 درصد روستا ها و نقاط کشور ما برق رسانی شده و خوب است از تبدیل گاز به برق استفاده کنیم.
حسینی صدر افزود: در نقاط مختلف کشور پتانسیل هست که نیروگاه جدید احداث شود و ما دانش فنی وتجربه خوبی در احداث و اداره نیروگاه داریم و نیروی انسانی آماده به کاری داریم که می توانیم از دانش فنی آنها در نیروگاه های برای تولید برق استفاده کنیم.
عضو كمیسیون انرژزی در ادامه به صادرات برق اشاره كرد و گفت: تبادل گاز و برق با كشورهای همسایه همکاری متقابل است، زیرا ایران از نظر تولید برق توان فنی بالایی دارد ما می توانیم توربین های تولید برق از گاز را در داخل کشور تولید کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به اختلاف در افق های ساعات شبانه روز با ارمنستان هست ، توان بالایی برای تولید برق داریم و صادرت به این كشور داریم که از آن استفاده نمی کنیم.
وی در خاتمه تصریح كرد: ما در حوزه انرژی باید با همسایگان همکاری بیشتری داشته باشیم و جز ارمنستان ترکیه هم به شدت به برق ما نیاز دارد.


