صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حل مشکل بیکاری محور اقتصاد کشور

کد خبر: ۱۵۴۸۴۵
| |
2363 بازدید
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در رابطه با نام‌گذاری سال 90 به عنوان "جهاد اقتصادی" اعلام کرد: این انتخاب با توجه به بستر هایی که در کشور وجود دارد، انتخاب مناسبی بود.

به گزارش خانه ملت، "حسین حسنی‌بافرانی"  با اشاره به نام‌گذاری سال 90 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال "جهاد اقتصادی"، گفت: طبق آخرین رتبه‌بندی‌ها درموسسات بین‌المللی مانند صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی درآمد ناخالص ملی کشورمان  نزدیک به 800 میلیارد دلار برآورد شده است. همچنین از نظر رتبه نیز در میان کشورهای در حال توسعه  بر سکوی هیجد‌هم ایستاده‌ایم، که این مساله نشان‌دهنده ارتقای اقتصاد ایران و جایگاه ویژه اقتصاد کشورمان است.

نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سال 89 با توجه به فعالیت دولت و مجلس؛ طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمندی یارانه‌ها به خوبی اجرا شد و در عین حال درآمد سرانه مردم افزایش یافت. بنابراین برای ادامه همین روند باید به دولت و مجلس کمک کرد تا بر روی مسائل اقتصادی مرتبط با کشورمان تمرکز کنند.

 وی در ادامه به محورهای اقتصادی کشورمان در سال 90 اشاره کرد و گفت: حل مشکل بیکاری و مساله اشتغال، استفاده بهینه از منابع طبیعی مانند نفت و گاز، جذب سرمایه گذاران خارجی و همچنین توجه ویژه به سرمایه‌های عظیم  ایرانیان خارج از کشور از جمله محورهای  اقتصاد کشورمان در سال 90 خواهد بود.

حسنی بافرانی یادآور شد:  این در حالی است که باید در ابتدا رفاه نسبی در مردم ایجاد شود تا مشغله ذهنی برای فعالیت‌های اقتصادی آنها  وجود نداشته باشد  و همچنین درآمد به صورت عادلانه میان مردم توزیع شود. مردم نیز باید این نکته را مدنظر داشته باشند که هر اقدامی که در این راستا صورت می‌گیرد، برای خدمت به آنهاست.

نماینده مردم نائین درپایان خاطرنشان کرد: به دلیل عطش بالایی که برای خدمت در دولت، مجلس و سایر ارگان‌ها وجود دارد، این سال تحت عنوان "جهاد اقتصادی" نام‌گذاری شد. در همین حال باید بسترهای مورد نظر فراهم شود تا جهاد همه جانبه اقتصادی در کشورآغاز شود تا به دستاوردهای مهمی برسیم.

مقام معظم رهبری همزمان با تحویل سال نو، در پیام نوروزی خود، سال 90 رابه عنوان سال " جهاد اقتصادی" نام‌گذاری کردند.

هرساله رهبر معطم انقلاب، در ابتدای سال، مهمترین محور راهبردی کشور را با نام‌گذاری آن سال تعیین می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار