صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
نصرالله کمالیان:

فاروج در خراسان شمالی لپ‌تاپ می‌سازد

کد خبر: ۱۵۳۵۴۷
| |
2813 بازدید
خبر خوشی که نماینده مردم فاروج در خراسان شمالی وعده داده بود به سرانجام رسیدو عملیات اجرایی نخستین واحد تولید لپ تاپ در ایران با سرمایه‌گذاری یک شرکت خارجی در شهرک صنعتی فاروج واقع در این استان آغاز شد.

به گزارش خانه ملت، "نصرالله کمالیان" که از چندی قبل پیگیر این پروژه بود در اینباره گفت: مرحله نخست این واحد صنعتی سال 91 با تولید سالانه 10هزار دستگاه لپ تاپ به بهرهبرداری خواهدرسیدو این کار با ورود یک سرمایهگــذار خارجی برای ساخت واحد تولیدی حدود 150 میلیون یورو در شهرک صنعتی فاروج سرمایهگذاری آغاز شد.

عضو مجمع نمایندگان خراسان شمالی همچنین توضیح داد: با اجرای طرح توسعه مراحل دوم و سوم این واحد میزان تولید سالانه آن به 100 هزار دستگاه لپ تاپ افزایش خواهد یافت.

به گفته کمالیان، تولیدات این کارخانه بیشتر متوجه صادرات خواهد بود، اما با بهرهبرداری از این واحد تولیدی افزون بر تأمین نیاز داخلی بخشی از تولیدات آن نیز به کشورهای آسیای مرکزی صادر خواهـد شد.

نماینده مردم فاروج در مجلس شورای اسلامی همچنین توضیح داد: میزان اشتغال پیشبینی شده در مرحله نخست این طرح 100 نفر خواهد بود که با اجرای کامل طرح توسعه آن میزان اشتغالزایی به 300 نفــر خواهــد رسید.

کمالیان گفت: خراسان شمالی نیازمند حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای توسعه همهجانبه و تحول در عرصهصنعتی است و سرمایهگذاری 150 میلیون یورویی یک شرکت خارجی تولیدکننده لپ تاپ در ایران میتواند زمینه ورود سایر شرکتهای داخلی و خارجی را نیز فراهم و بازار مربوطه را گرم کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...