صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
عضو فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی؛

اجرا نشدن قانون، انسجام کشور را به مخاطره می اندازد

قانون به هر شکل و صورتی که هست، باید اجرا شود و اگر کسی به بخشی از قانون و یا حتی کل آن ایرادی دارد، راه اصلاح قانون بسته نیست و با مکانیسم های موجود، می توان تغییرات لازم را در قانون انجام داد.
کد خبر: ۱۵۲۵۲۰
| |
3849 بازدید
سرویس مجلس «تابناک» ـ متأسفانه، مدت‌هاست پرونده قطوری از اجرا نشدن قوانین در کشور وجود دارد و به مرور زمان، بر حجم آن افزوده می شود و اظهارات اخیر وزیر رفاه نیز از جمله این تخلفات است

مجید نصیرپور در گفت وگو با خبرنگار «تابناک» با بیان این مطلب اظهار داشت: این نگرانی هست که اگر عدم اجرای قانون در کشور، به یک رویه تبدیل شود، انسجام کشور با مخاطره روبه رو خواهد شد. قانون به هر شکل و صورتی که هست، باید اجرا شود و اگر کسی به بخشی از قانون و یا حتی کل آن ایرادی دارد، راه اصلاح قانون بسته نیست و با مکانیسم های موجود، می توان تغییرات لازم را در قانون انجام داد. باید همه به قانون تن بدهیم و از اقداماتی که در دراز مدت ایجاد معضل کند، پرهیز شود.

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مصوبه مجلس درباره اختصاص 10 درصدی درآمدها از محل هدفمندی یارانه ها به بخش سلامت، خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر توجه دولت به حوزه بهداشت و تمامی حوزه های اجتماعی تاکید دوچندانی دارند، ولی متأسفانه، از سوی دولت به این موضوع توجه جدی نمی شود.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه گفت: دلیل بسیاری از هزینه های مادی و معنوی که کشور متحمل می شود، تحریم‌هایی است که بر کشور اعمال می شود و این تحریم‌ها به دلیل نگاه ارزشی و دینی ساختار حکومتی ماست. در این شرایط نکته ای که باید بیشتر به آن توجه شود، رسیدگی به مردم است و باید ارتباط مستقیمی بین رفاه و زندگی مردم و حکومت برقرار شود تا هم آرمان ها و هم ساختار سیاسی کشور و هم یکپارچگی مردم حفظ شود؛ بنابراین، از مدل‌های اقتصادی غربی تا زمانی که به شکل بومی در نیامده اند، نمی توان بهره برد و اسفاده از آن، می تواند هزینه های متعددی داشته باشد که از ان جمله می تواند این مسایل در حوزه بهداشت نمود داشته باشد.

نصیرپور در ادامه افزود: وقتی هزینه های درمان افزایش می یابد و درآمدهای مردم متناسب با هزینه ها نباشد، مردم مراجعات خود را به مراکز بهداشتی به حداقل می‌رسانند و یا به درمان‌های موردی و خوددرمانی بسنده می‌کنند تا هزینه کمتری متحمل شوند که این موضوع در دراز مدت به سلامت جامعه آسیب خواهد رساند.

وی تأکید کرد: حال که ساختار اداری کشور ساختاری ایدئولوژیک دارد و برای دفاع از آرمان‌های خود، باید هزینه‌های اقتصادی بسیاری بپردازیم، حاکمیت باید شیب اصلاح قیمت‌ها را به شکلی تنظیم کند که به عموم مردم و اقشار آسیب‌پذیر آسیبی نرسد؛ بنابراین، بازنگری در این حوزه‌ها ضرورت دارد. هدفمندی یارانه ها باید در دوره هشت ساله انجام می شد تا مردم می توانستند خود را با شرایط جامعه تطبیق دهند، ولی با این حال، مجلس آن را پنج ساله تصویب کرد و دولت نیز این کار را در کمتر از یک سال به مرحله اجرا گذاشت. این موضوع آسیب هایی را در پی خواهد داشت و دولت باید نگران و مراقب این اوضاع باشد.


تازه ترین اخبار مجلس شورای اسلامی را در صفحه سرویس مجلس «تابناک» بخوانید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...