صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

جمعه ناآرام در عراق

به گزارش اين شبكه، نيروهاي امنيتي در منطقه الخضراء نيز با استفاده از شلنگ آب سعي در متفرق كردن تظاهركنندگان حاضر در پل الجمهوريه دارند.
کد خبر: ۱۵۰۳۳۰
| |
7342 بازدید

تظاهركنندگان عراقي ساختمان استانداري موصل را به آتش كشيدند و رئيس پارلمان عراق و استاندار موصل كه در اين ساختمان حضور داشتند جان سالم به در بردند.

به گزارش ايسنا، به نقل از تلويزيون السومريه، تظاهركنندگان در شهر موصل ساختمان استانداري اين شهر را به آتش كشيدند و اسامه نجيفي، رئيس پارلمان عراق و برادرش اثيل نجيفي استاندار موصل كه در ساختمان حضور داشتند، توانستند جان سالم به در ببرند.

به گزارش اين شبكه، نيروهاي امنيتي در منطقه الخضراء نيز با استفاده از شلنگ آب سعي در متفرق كردن تظاهركنندگان حاضر در پل الجمهوريه دارند.

به گزارش اين شبكه، تظاهركنندگان در استان بصره نيز به ساختمان استانداري حمله كردند.

اين شبكه از كشته شدن دو تن از تظاهركنندگان در استان الانبار به دست نيروهاي امنيتي خبر داد.

به گزارش اين شبكه، تظاهركنندگان خواستار استعفاي دولت و منحل شدن پارلمان هستند.

السومريه همچنين گزارش داد كه فرمانده عمليات استان نينوا و تعدادي از افسران به تظاهركنندگان پيوستند.

اين شبكه همچنين اعلام كرد كه تظاهركنندگان در شهر حويجه در استان كركوك ساختمان شوراي شهر را به آتش كشيدند.

السومريه از تظاهرات در شهر تكريت خبر داد و اعلام كرد كه نيروهاي امنيتي مسيرهاي ورودي اين شهر را به صورت كامل بستند.

شبكه تلويزيوني البغداديه نيز اعلام كرد كه مدير منطقه البطحاء در استان ذي‌قارو شوراي اين شهر استعفا دادند.

به گزارش اين شبكه نيروهاي امنيتي به سوي تظاهركنندگان حاضر روي پل الجمهوريه تيراندازي كرده و تمامي تصويربرداران حاضر در اين مكان را بازداشت كردند.

اين شبكه به نقل از يك شاهد عيني نيز گزارش داد كه بيش از 70 تظاهر كننده به دست نيروهاي امنيتي شهر رمادي دستگير شدند.

يك شاهد عيني در گفت‌وگو با اين شبكه از زخمي شدن 20 تن روي پل الجمهوريه خبر داد و اعلام كرد: نيروهاي امنيتي از ورود ماشين‌هاي اورژانس ممانعت مي‌كنند.

اين شبكه همچنين گزارش داد كه 20 هزار تظاهر كننده در مركز شهر سليمانيه نماز جمعه را اقامه كردند.

شبكه تلويزيوني الشرقيه نيز از زخمي شدن دو تظاهر كننده كه قصد ورود به ساختمان شوراي شهر فلوجه را داشتند، خبر داد.

اين شبكه اعلام كرد كه تظاهركنندگان ساختمان شوراي شهر و تعدادي ديگر از ساختمان‌هاي دولتي را به كنترل خود درآوردند.

شيخ قبيله شمر نيز در گفت‌وگو با اين شبكه از همه اعضاي قبيله خواست كه به تظاهر كنندگان بپيوندند.

الشرقيه گزارش داد كه ارتش از ميدان التحرير بغداد عقب نشيني كرده و در حال حاضر تيپ 56 تظاهركنندگان حاضر در اين ميدان را به محاصره درآورده است.

اين شبكه اعلام كرد كه هلي‌كوپترهاي نظامي روي ميدان التحرير به پرواز درآمدند.

شبكه "كرد ست" نيز اعلام كرد كه چهار مركز پليس در شهر الحويجه به آتش كشيده شده است و نيروهاي شوراهاي بيداري نيز از تظاهركنندگان حمايت مي‌كنند.

اين در حالي است كه تلويزيون رسمي عراق به نقل از رئيس دفتر نيروهاي عمومي تمام اخبار منتشره درباره درگيري‌ها در بغداد را تكذيب كرد.

شبكه الفرات نيز اعلام كرد كه تظاهرات در اكثر شهرهاي عراق پس از انكه تظاهركنندگان خواسته‌هايشان را به گوش مسئولان عراقي رساندند، پايان يافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار