دولت از بخش صنعت و کشاورزی حمایت کند
به گزارش خانه ملت، "عیسی جعفری" از اجرایی نشدن حمایت های دولت از بخش کشاورزی، بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها انتقاد کرد.
نماینده مردم کبودرآهنگ و بهار در مجلس، با بیان این که واردات محصولات کشاورزی، بخش کشاورزی کشور را نابود می کند تصریح کرد: کشاورزان داخلی توانایی تأمین محصول مورد نیاز داخل کشور را دارند و نیازی به واردات محصولات کشاورزی نیست.
دولت سوخت مورد نیاز کشاورازن را تأمین کند
جعفری، از وضعیت تأمین سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، اظهار نگرانی کرد و گفت: هم اکنون کشاورزان برای دریافت سوخت مورد نیاز خود با مشکل روبهرو هستند، از این رو دولت و وزارت نیرو باید برای برطرف کردن این مشکل اقدام کنند.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، از عملکرد دولت درباره حمایت از بخش کشاورزی، بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها انتقاد کرد و افزود: دولت باید 30 درصد از درآمد خود از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها را، در چارچوب بسته های حمایتی به بخش های صنعت و کشاورزی بدهد که این حمایت صورت نگرفته است.


