مشاغل كاذب، كمينگاه كودكان بيسرپرست و خياباني
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به اينكه كودكان خياباني و بيسرپرست به دليل سختي در زندگي به مشاغل كاذب روي ميآورند، گفت: اين مشاغل كاذب همچون كمينگاهي ميتواند زندگي آنها را با بحرانهاي جدي روبهرو سازد.
نماينده مردم مشهد و كلات در مجلس، در خصوص سن پايين كودكان بيسرپرست و خياباني اظهار داشت: با توجه به اينكه كودكي دوره شكلگيري و زمينهساز آينده فرد ميباشد، بايد موسساتي كه به نگهداري كودكان بيسرپرست اهتمام ميورزند به تعليم و تربيت اين افراد توجه ويژهاي داشته باشند.
قاضيزاده با اعلام اينكه موسسه خيريه گلستان علي(ع) در اين زمينه به خوبي عمل كرده است، خاطرنشان كرد: تمامي موسسات خيريه نگهداري كودكان بيسرپرست بايد در زمينه تعليم و تربيت كودكان خياباني با تمام توان وارد ميدان شوند.
وي افزود: در خراسان رضوي و به ويژه مشهد به دليل اينكه شهري زيارتي ميباشد شاهد حضور زائران مختلفي از سراسر جهان بوده و اين امر باعث افزايش حضور كودكان خياباني در اين شهر ميشود.
قاضيزاده اضافه كرد: اين موضوع توجه بيشتر مسوولان به بحث كودكان خياباني در دومين كلان شهر مذهبي جهان را ميطلبد.
وي برگزاري جشنواره عكس گلستانه را مفيد دانست يادآور شد: برگزاري اين چنين جشنوارههايي ميتواند موجب شناخت بيشتر كودكان خياباني شود و معضلات و مشكلات اجتماعي جامعه را بيشتر و بهتر به نمايش در آورد.


