آیا حصر دوم آبادان شکسته خواهد شد!؟
دیدن برنامه «راز»، آن هم از قاب رسانه ملی، شوک جدی برای مسئولان شهر آبادان و خرمشهر به همراه داشت؛ شوکی که اثرات آن را در اظهارنظرها و بعضا مخالفت های صورت گرفته مسئولان شهری با پخش برخی از واقعیت های موجود، می توان به راحتی دید.
به گزارش «تابناک»، این شوک ناشی از عریان شدن تعلل و سوءمدیریت در این سال هاست، آنچنان که بوی نامطبوع آن، به مشام پایتخت نشینان هم رسید و آنقدر این تعفن هم زده شده بود تا بالانشینان ارشد، رسانه ملی را مجاب به روی آنتن بردن این واقعیت انکار ناپذیر کند، تا شاید راه برای برنامه سازان صدا و سیمای مرکز آبادان هموار شود و آنها هم پی به رسالت خویش برند.
اما مهم اینکه آنچه این روزها بیشتر نمود پیدا کرده، احساس زیبا و پاک مردم این دیار است، نه از برای بازتاب مشکلات، که آن را همه به خوبی می دانند، بلکه از برای دیده شدن و به حساب آمدن؛ هر چند این رویداد، با وجود پرداخت نسبتا بیشتر در رسانه های مجازی، بسیار دیر در رسانه ملی میسر شد، در نگاه اول، واقعیتی که ذهن جستجوگر هر مخاطب با آن روبه رو شد، تلاش هایی است که به دلیل آشکار نشدن واقعیت های امروز آبادان و خرمشهر صورت گرفته است؛ تلاش هایی که پس از پخش این برنامه ـ که همان حرف دل مردم و ابتدایی ترین نیازهای زندگی آنهاست ـ باز هم ادامه دارد که کم رنگ جلوه دادن یا سمت و سویی دانستن این مشکلات توسط افراد بیمار در برخی خبرگزاری ها که همیشه وظیفه سرپوش گذاشتن بر کم کاری ها و معضلات را داشته اند، بخشی از آن هاست.
بنا بر این گزارش، با مروری کوتاه بر آنچه در این چند ماه می گذرد، مردم منتظر رخدادهای جدیدی هستند؛ رخدادهایی که امید را دوباره برای آنها معنی کرده و خود و خانواده را تشویق برای ماندن کند؛ ماندن برای زندگی، برای دیده شدن و به حساب آمدن.
جابجایی مدیران منطقه استعفای بی معنا و معنادار شهردار در صورت لزوم استیضاح، تزلزل شورای شهر در تصمیمات و ماجرای تخلفات برخی از اعضا و کمی بعدتر، پافشاری برای انتقال فرماندار به استان آن هم با وجود معرفی نشدن جانشین و مخالفت آشکار استاندار با انتصاب ایشان برای پستی جدید... آیا همین ها کافی نیست تا از بحران در مدیریتی شهری گفت و تکرار آن را در گذشته یادآور شد و آن را در برنامه ای با مخاطب برای مدعیان فریاد زد؟
به هر روی، با توجه به ضعف آشکار مدیریتی و همچنین انحصاری بودن انتخاب مدیران در چنبره مناسبات وجود یک فرماندار لایق می تواند نقش بسزایی را ایفا کند و این مهم را نیز استاندار محترم با توجه به معرفی سرپرستی که دست راست ایشان به شمار می رود، بیش از پیش احساس می کند.
شاید نخستین بار در یک جمع رسمی، یکی از نماینده ها بود که در مراسم تودیع و معارفه امام جمعه آبادان از بحران مدیریت شهری گفت و از همسو نبودن آنها با یکدیگر پرده برداشت و آرزو کرد تا حصر دوم آبادان شکسته شود، ولی دیگر این آرزو تبدیل به یکی از مهمترین مطالبات مردم آبادان، خرمشهر و همه ملتی شده که روزی شادمان از شکست حصر آبادان بودند. آیا آن اتفاق خواهد افتاد؟ آیا حصر دوم آبادان شکسته خواهد شد؟
* برگرفته از درد دل یک شهروند آبادانی
من برای گرفتن مجوز در منطقه آزاد اروند (واقع در آبادان و خرمشهر) با یک طرح آماده اقدام کردم. در اولین قدم بجای اینکه کارمندان منطقه آزاد شروع به بازار گرمی و نشان دادن مزیتهای این منطقه کنند، تمام سعی خود را در منصرف کردن من انجام دادند. طرحی که من ارائه داده بودم به صورتی بود که تنها با هزینه 58ملیون تومان به ازای هر نفر، یک اشتغال ثابت برای 21 نفر (در مرحله اول) ایجاد میشد، این در صورتی است که سرانه ایجاد یک شغل ثابت (از نوع صنعتی) در کشور بیش از 100میلیون تومان به ازای هر نفر است. همچنین به من ایراد گرفته میشد که توجیح اقتصادی ندارد و کارآفرینی نسبت به هزینه ها توجیح پذیر نیست!!!
اگر من واقعا ً علاقمند به سرمایه گذاری در این منطقه نبودم (با توجه به مزیتهای منطقه) وقت خود را 5ماه تلف نمیکردم که در این لحظه تازه از مرحله مجوز فعالیت گذشته باشم و به مرحله ثبت شرکت برسم.
چه بودجه ايه كه هيچ تاثيري نه رو شهر نه زندگي مردم داره
متاسفانه در این چند سال خرمشهر در 3 خرداد و زمان اعزام راهیان نور به چشم می آمد.
کسی از درد ما نفهمید ما را ندید تا انجاییکه در ذهن مان تداعی خوزستانی مستقل شکل گرفت.
شاید خیلی از مردم ایران باور نکنند که شهری که نفتش به تمام دنیا ارسال می شود خود فقیرترین و محروم ترین شهر هاست گاز آبادان به تمام نقاط ایران رسیده اما خرمشهر و آبادان از لوله کشی گاز بی بهره اند. آیا بالاتر از این ظلم هم وجود دارد
دیگه از آب خوردن نمی گویم چرا که همه فهمیدند آب اینجا چه جوریه ...دیگه از کثیفی شهرمان نمی گویم که همه فهمیدند شهردار و شورای شهر فرماندار و استاندار همه مقصرند دیگه از بیکاری نمی گویم ... دیگه از هجوم وهابیها به شهر نمی گویم ...



