کسی‌ مرض ‌ندارد مهر محرمانه ‌روی ‌مناقصات ‌بزند!

کد خبر: ۱۴۰۵۸۷
| |
2288 بازدید
کمیسیون اقتصادی مجلس با ارائه طرحی خواستار مستثنی شدن وزارت اطلاعات از قانون برگزاری مناقصات شده بود که رای لازم را کسب نکرد.

به گزار ش خبرآنلاین، محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس در مخالفت با این طرح گفت: اگر وزارت اطلاعات مثل نیروهای مسلح قانون خاص برای شرکت در مناقصات دارند که به استناد آن می​توانند از قانون مناقصات مستثنی ​شوند، خب این را به مجلس ابلاغ کنند.

وی با بیان اینکه همه باید در پیشگاه قانون برابر باشند، ادامه داد: این استثنا کردن​ها حتی به نفع وزارت اطلاعات هم نیست که از قانون مناقصات مستثنی شود.

اما حسن کامران نماینده اصفهان در موافقت با این طرح با ابراز تعجب از سخنان دهقان گفت: برخی اطلاعات در وزارت اطلاعات طبقه بندی محرمانه و سری دارد و معلوم است که نمی​توان آن را به دیگر دستگاه​ها داد.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم هم این نکته مورد توجه بوده و شورای نگهبان هم به آن ایرادی نگرفته است، ادامه داد: کسی مرض نداردکه مهر طبقه بندی یا محرمانه روی پرونده ها بزند و بخواهد در مناقصات شرکت کند؟

اما با رای منفی نمایندگان به این طرح، مستثنی شدن وزارت اطلاعات از قانون برگزاری مناقصات تصویب نشد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی