میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترفند افراد سودجود براي تخليه شارژ تلفن همراه حجاج

با برقراري تماس، مخاطب مجاب به پاسخگويي به سؤالات از پيش طراحي شده بر روي نوار منشي تلفني، درباره مشخصات خود تا اتمام شارژ تلفن همراه خواهد شد بي آنكه هيچ نتيجه اي حاصل شود.
کد خبر: ۱۲۸۴۶۶
| |
3238 بازدید

اخيرا تعدادي از افراد سودجو با روش هاي فريبنده اقدام به تخليه اعتبار سيم كارت زائران بيت الله الحرام مي‌كنند.

به گزارش فارس، افراد سودجو با ارسال پيامك به زبان عربي و انگليسي با عناويني همچون " تبريك، شما برنده يك دستگاه خودرو هامر مدل 2011 شده ايد، سريعتر با شماره ذيل تماس بگيريد " اقدام به ترغيب مخاطب براي انجام تماس مي‌كنند.

با برقراري تماس، مخاطب مجاب به پاسخگويي به سؤالات از پيش طراحي شده بر روي نوار منشي تلفني، درباره مشخصات خود تا اتمام شارژ تلفن همراه خواهد شد بي آنكه هيچ نتيجه اي حاصل شود.

استفاده افراد سودجو از اين روش با تغيير در نوع كالاي برنده شده رو به فزوني است و اخيرا پيامكي با اين محتوا "تبريك شما برنده يك دستگاه خودرو فورد مدل 2011 شده ايد، سريعتر با شماره ذيل تماس بگيريد " هم براي زائران ارسال مي‌شود.

زائران در صورت روبرو شدن با اين موضوع، صرفا به يادداشت شماره اعلام شده از سوي اين افراد اقدام كرده و مراتب را به بعثه مقام معظم رهبري منعكس كند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت