صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده خرم‌آباد در گفت‌وگو با «تابناک»:

چرا مسئولان مشکلات را حل ناشدنی نشان می دهند؟

نباید انتظار داشت که مشکل بیکاری در یک شب حل شود، ولی واقعیت این است که با برنامه‌ریزی، می‌توان مشکل بیکاری را حل کرد. اگر اختیاراتی که در دست دولت است، در دست بنده بود، می‌توانستم در یک پروسه چهار ساله، نرخ بیکاری استان را تک رقمی کنم.
کد خبر: ۱۲۶۱۴۹
| |
7035 بازدید
خبرنگار سرویس مجلس تابناک ـ رضا رحیمی‌نسب، نماینده مردم خرم آباد درباره میزان تحقق مصوبات سفرهای استانی دولت در استان لرستان، گفت: متأسفانه، کارهای انجام شده در این زمینه، رضایت بخش نیست و کمتر از 30 درصد مصوبات دور دوم سفرهای استانی اجرایی شده است که این روند برای مسئولین اجرایی استان و دولت در استانی که نیازمند توجه بیشتر است، کارنامه خوبی نیست.

رحیمی‌نسب افزود: نباید انتظار داشت که مشکل بیکاری در یک شب حل شود؛ اما واقعیت این است که با برنامه‌ریزی می‌توان مشکل بیکاری را حل کرد. اگر اختیاراتی که در دست دولت است، در دست بنده بود، می‌توانستم در یک پروسه چهار ساله نرخ بیکاری استان را تک رقمی کنم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: این را باید از مسئولان پرسید، چه دلیلی دارد که این مشکلات را حل نشدنی نشان می دهند؟
ما که می گوییم شدنی است و جز اینکه مسئولین برنامه‌ای برای برون رفت از این مشکل نداشته  و مسئولین و دولت اعتباری در این راستا نگذاشته اند، چیز دیگری نمی توان گفت. نبود اعتبار و برنامه و عزم جدی برای انجام این کار دلیل اصلی باقی ماندن مشکلات است.

وی درباره اقدامات انجام گرفته در استان لرستان گفت: کارهای خوبی شده است؛ در لرستان نسبت به سال های گذشته اقدامات بسیاری انجام شده؛ هرچند اقدامات انجام نگرفته بیشتری هست، ولی با این شرایط و اعتبارات، نمی توان لرستان را به حقی که شایسته مردم آن است، رساند. باید اقدامات جدی‌تری شود.

پرسشی از مسئولین داریم و آن اینکه در بیش از سه دهه، پروژه های گوناگونی به تصویب رسیده و به استان‌های گوناگون داده اند، پس چه زمانی برای استان لرستان پروژه ای تصویب خواهد شد و یا اینکه دولت چه زمانی توجه بیشتری به این استان خواهد داشت؟ پرسشی که به لحاظ قانونی و شرعی مسئولین باید پاسخگوی آن باشند و می توان گفت که حق استان های محروم را به استان‌های دیگر داده‌اند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
لرستان بالاترين نرخ بيكاري در سطح كشور را دارد و از نظر شاخص هاي توسعه جزء پايين ترين هاست ،ضمن اينكه بزرگترين مشكل اين استان در آينده نه چندان دور مسايل اجتماعي و فرهنگي است . آقاي رحيمي نسب! حالا كه شما نماينده لرستان هستي بگو چه بايد كرد؟ كسي حرف شما رو مي خونه ؟! كي عوامفريبي تموم ميشه ؟ !!!!
ذبيح اله كرمي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
كاش ايشان حداقل به يك مورد از آن كارهاي خيلي خوبي كه مي گويند اشاره مي كردند . براي آگاهي ايشان عرض مي كنم كه يكي از آن كارهايي كه انجام شده - نشده مثلا آبرساني به روستاي گازه از بخش پاپي مي باشد كه براي يك روستايي با در آمد بسيار اندك بابت هر خانوار 155000 تومان طلب كرده اند و چون مردم اين پول را نتوانسته اند بپردازند در اين سالهاي خشكسالي و پر مشقت براي روستائيان الان حدود يكسال است كه همه كارهاي اجرايي اين پروژه برره اي تمام شده ولي آب را براي استفاده مردم باز نمي كنند پس آقاي نماينده بيكاري پيشكش تشنگي را درياب
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
اگر بودجه ای که سالانه جهت سهام عدالت در نظر گرفته میشود(2800 میلیارد تومان) که عملاً هیچ گره ای از مشکلات مردم باز نمی کند برای ایجاد اشتغال برنامه ریزی وهزینه شود در دراز مدت شاهد کاهش نرخ بیکاری به میزان زیاد خواهیم بود
پ
|
Kuwait
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
تا محصولات چيني وارد اين كشور عزيز ميشود جوانان بيكاري مي كشند تا آدمهايي كه از وطن دوستي خالي هستند و فقط منافع مالي خودشان در كار است جوانان ما در فساد تبه كاري فقر بسر مي برند زراعت نيست صنعت كم و غيره الهي بميرد انكس كه خيانت به اين خاك بكند آمين يا رب العالمين
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
خدا اخر عاقبت مارو ختم به خیر کنه
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
جدیدا همه ی استان های کشور مدعی شدند که البته حق هم دارند...وقتی شعاری داده بشه و عملی نشه همین میشه...سطح توقع رو ببری بالا و کاری نکنی!....از اون طرف ها ظرف 30 سال فقط به یکی دو نقطه از کشور توجه کنی: الف و ت!
سید مصطفی هاشمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
ای آقا شمادیگر چرا اینقدر غیرکارشناسانه اظهار نظر میفرمائید اصلاً اینطور نیست ضمن آنکه اساساً مشکلی وجودندارد تا چه رسد که بعضی ها بخواهند آنرا لاینحل جلوه دهند.البته بگذریم از مشکلات جزئی وپیش پا افتاده ائی مثل گرانی افسار گسیخته مواد غذائی از آغاز ماه مبارک رمضان امسال به استتثنای هوا , افزایش بی رویه ونامتعارف اجاره مسکن,حمل ونقل , ضعف ساختار اداری , ضعف ارتباطات اینترنتی , مشکل اشتغال , عدم اعلام اسامی مفسیدن اقتصادی به جهت حفظ آبروی اشخاص,کاهش فعالیت پروژه های ملی و چند مشکل ناقابل دیگر , که صدالبته اینها که ذکر شد پاسخش نزد اهل فن موجود ومحفوظ است وجای هیچ نگرانی هم نیست بی جهت منتظر اقرار به وجود ضعف در هیچ یک ازسامانه هاوشئون اجتماعی نباشید! اصلاً کی گفته ما مشکل داریم مشکل فقط وفقط واختصاصاًمربوط به دیگران است ولاغیر.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۸
نرخ بیکاری همین حالام تک رقمیه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
به شرطي كه به اين كه ميفرمايند چراغي كه به خانه رواست به مسجد حرام است اعتقاد و عمل شود .
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار