هدفمندی در شيب 5 ساله اجرا شود

کد خبر: ۱۲۵۹۰۵
|
۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۰ 18 October 2010
|
1517 بازدید
سخنگوي كميسيون انرژي مجلس معتقد است كه بايد براي جلوگيري از هزينه يارانه سوخت در مصارف ديگر، بايد ”كارت الكترونيك انرژي“ توزيع شود.

به گزارش ایلنا، سيدعماد حسيني نماينده قروه، در پاسخ به سوالي در مورد قيمت حامل‌هاي انرژي پس از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها اظهار داشت: انتظار ما اين است كه با توجه به ضرورت هدفمند كردن يارانه‌ها، ساختار الگوي مصرف را اصلاح كرده و مولدهاي انرژي را بهينه‌سازي كنيم.

وي با بيان اينكه بدون انجام اين اقدام و صرفا با پرداخت يارانه‌ها و پرداخت نقدي كار حل نمي‌شود، تصريح كرد: با پرداخت نقدي يارانه‌ها مخالفيم. زيرا پرداخت آن قبل از موعد، ممكن است در مسيري غير از آن هزينه شود. لذا اگر در كارت الكترونيكي انرژي، اين يارانه‌ها توزيع شود و مشوق‌هايي هم قرار داده شود تا در صورت صرفه‌جويي در مصرف انرژي، مردم به مبلغ دلخواه مي‌توانند از آن كارت برداشت كنند، بسيار مناسب خواهد بود.

حسيني ادامه داد: پرداخت نقدي يارانه‌ها ممكن است باعث شود كه هنگام پرداخت قبض‌ها، مردم دچار مشكل شوند. لذا اميدواريم كه در قالب همان كارت انرژي كار انجام شود تا يارانه‌ها فقط در زمينه انرژي مورد استفاده قرار گيرد، نه مسائلي جز اين.

وي تصريح كرد: دولت بايد بر اوضاع مسلط باشد و مكانيزم اجراي هدفمندكردن يارانه‌ها را دقيقا طراحي كند. اين مساله با تذكر حل نمي‌شود بلكه دولت بايد دقت كند تا تمام عوامل اجرايي دقت لازم را براي اين كار بكار ببندند و كار به خوبي پيش رود.

نماينده قروه در مجلس با بيان اينكه اگر در هر بخش اجراي هدفمند كردن يارانه‌ها با مشكل مواجه شويم، كل قانون متوقف مي‌شود، گفت: تصور دولت اين است كه اگر افزايش قيمت حامل‌هاي سوخت يكباره اعلام شود و به مردم شوك وارد شود تا احتكار صورت نگيرد كار صحيحي صورت گرفته است.

وي با تاكيد بر اينكه مقابله با محتكرين مهم‌تر از اجراي هدفمندكردن يارانه‌هاست، يادآور شد: اين روزها برخوردهايي با محتكران انجام شده است و فكر مي‌كنيم كنترل بر اوضاع بيشتر از اين بايد شود. اما مهم اين است كه هدفمندكردن يارانه‌ها در يك شيب 5 ساله كه مجلس تصويب كرده است، اجرا شود. زيرا اگر مدت طي كردن اين شيب كوتاه‌تر شود، مردم تحمل آن را نخواهند داشت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت