راهآهن ، شهرداري را در تبریز برد !
تيم فوتبال راهآهن برابر شهرداري تبريزي با نتيجه 3 بر يك به برتري دست يافت.
کد خبر: ۱۲۵۲۴۸
| | 2615 بازدید
ديدار تيمهاي شهرداري تبريز و راهآهن شهرري در هفته يازدهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد.
به گزارش، ايمان رزاقيراد، بازيكن راهآهن در دقيقه 14 صاحب ضربه پنالتي شد كه دروازهبان شهرداري توانست اين ضربه را مهار كند. شاگردان مهدي تارتار به حملات خود ادامه دادند و در دقيقه 21 توسط بهادر عبدي به گل اول دست يافتند. آنها در دقيقه 26 براي بار دوم با ضربه رزاقيراد دروازه شهرداري را باز كردند.
بازيكنان شهرداري در دقيقه 41 به يك ضربه پنالتي دست يافتند كه سعيد دقيقي نتوانست آن را به گل تبديل كند و رودباريان توپ را مهار كرد، اما در دقيقه 2+45 توسط ادواردو يكي از گلهاي خورده را جبران كردند و اختلاف را به حداقل رساندند و نيمه اول با نتيجه 2 بر يك به سود راهآهن به پايان رسيد.
در نيمه دوم بهادر عبدي در دقيقه 50 گل دوم خودش و سوم تيمش را به ثمر رساند تا تيم راهآهن با نتيجه 3 بر يك برابر شهرداري به برتري دست يابد و ششمين شكست شاگردان اكبر ميثاقيان را رقم بزند.
قضاوت اين ديدار برعهده جمشيد محمدي است. وي به سعيد دقيقي از شهرداري و كمال كاميابينيا و ريكاردو از راهآهن كارت زرد نشان داد و مهدي محمدپوري را در دقيقه 84 با كارت زرد دوم از زمين بازي اخراج كرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


