صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نصيرزاده: گل ايران به هيچ‌وجه آفسايد نبود

كارشناس داوري فوتبال گفت: داور به اشتباه گل ايران را آفسايد اعلام كرد.
کد خبر: ۱۲۴۲۲۶
| |
2515 بازدید
هوشنگ نصيرزاده در گفت‌وگو با فارس، در مورد نحوه قضاوت داوران ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و امارات اظهار داشت: داور مسابقه فريد علي حسن المرزوقي از امارات بود كه با كمك دو هموطنش اين مسابقه را قضاوت كرد. كمك دوم تنها اشتباه مسابقه را آنجا كه غلامي موفق شد اولين گل را به ثمر برساند رقم زد.

نصيرزاده تاكيد كرد:‌ در آن صحنه اگر توپ در راه به هيچ بازيكني برخورد نمي‌كرد و در واقع غلامي از آفسايد وارد فضاي قانوني شده بود، مردود كردن آن صحيح بود اما چون توپ در بين راه به سيد جلال حسيني برخورد كرد و اين بازيكن براي ضربه سر به هوا پريده بود دقيقا آفسايد از همين لحظه بايد محاسبه مي‌شد.
وي افزود: با اين تفسير بايد گفت چون لحظه زدن ضربه سر سيد جلال حسيني،‌ زننده گل در آفسايد نبود كمك داور مسابقه بايد اين گل را مي‌پذيرفت.
كارشناس داوري گفت: توضيحات بالا در صورتي است كه فرض كنيم توپ ارسالي روي دروازه برزيل با پا بوده اما با توجه به اينكه توپ ارسال شده، پرتاب اوت بود اين گل به هيچ‌وجه آفسايد نبود و كمك داور در اين لحظه به اشتباه گل ايران را مردود اعلام كرد.

وي يادآور شد: داور اشتباه ديگري نداشت اما اگر مي‌خواست بازي را به صورت رسمي قضاوت كند بايد به كريم انصاري فرد به خاطر تكل خشني كه انجام داد، اخطار مي‌داد.
نصيرزاده در پايان گفت: در مجموع هر 3 گل برزيل در موقعيت كاملا صحيح به ثمر رسيد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...