صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شبکه آبرسانی طارم فرسوده است

کد خبر: ۱۲۳۴۲۵
| |
2465 بازدید

حدود 30 درصد شبكه توزیع آب روستایی فرسوده است كه سبب هدر رفتن آب می‌شود.

«سعدالله نصیری قیداری» در گفت‌وگو با خبرنگار مردم نو گفت: برای اصلاح و توسعه شبكه‌های فرسوده و استاندارد‌سازی مشتركان و ایمن‌سازی تأسیسات آبرسانی و تعویض خطوط فرسوده بیش از 6 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با اشاره به طول 525 كیلومتری شبكه توزیع آب روستایی شهرستان طارم گفت: همچنین بر اثر خشكسالی سال‌های گذشته در حدود 50 درصد آب چشمه‌های تالستیك طارم كاهش یافته است.

نصیری با اشاره به اینكه وجود لایه‌های نمكی در برخی روستاها مانند مامالان سبب شوری آب شده است، افزود: برای رفع این مشكل نیاز به تأمین آب از ارتفاعات است كه در حال حاضر با كمبود بودجه و اعتبار این مشكل هم قابل پیگیری نیست.

نماینده زنجان و طارم ادامه داد: قرار است برای رفع شوری آب روستاهایی مانند، مامالان پنج مجتمع آب شیرین كن تأسیس شود كه مجتمع مامالان(مجتمع زیتون) آب هفت روستای اطراف را تأمین می‌كند.

وی با بیان اینکه 76 روستای بالای 20 خانوار در شهرستان طارم وجود دارند، تصریح کرد: منطقه طارم یك شهرستان مهاجر‌پذیر است و برای پیشرفت كاری در امور آبرسانی نیاز به تأمین اعتبار از سوی مسئولان دارد، همچنین باید گفت كه بودجه شهرستان طارم در این‌باره بسیار كم است.

نصیری اظهار داشت: طارم به دلیل قابلیتهایی که دارد مهاجرت به آن انجام می‌شود و حتی از سایر شهرستانها هم برای کسب و کار به آن مراجعه می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار