لزوم برنامهریزی برای کاهش نرخ بیکاری
به گزارش خانه ملت "محمدحسن دوگانی" نماینده مردم فسا در جریان جلسه علنی مجلس در نطق میان دستور خود با اشاره به ایام ماه مبارک رمضان و ذکر فضائل حضرت علی (ع) مسئولان را دعوت به پیروی از این امام بزرگوار کرده و گفت: امروز که همه ما به پیروی از آن حضرت افتخار می کنیم و در اجرای عدالت پای می فشاریم باید به آنچه که آن حضرت به آن تاکید دارند توجه جدی شود مخصوصاً امروزه که به دلیل وسعت گستردگی امور لغزشگاه های مسئولان نیز افزایش یافته است لزوم توجه جدی تر به توصیه های این امام بزرگوار بیشتر مشهود است.
نماینده مردم فسا با بیان این مطلب که مسئله مساوات و حریت دو اصل اساسی سیاست حضرت علی (ع) را تشکیل می دهد، گفت: این اصول تا حدی مهم هستند که مولای متقیان جان خود را فدای این دو اصل کرد.
دوگانی با اشاره به اینکه کشور در آستانه برگزاری روز جهانی قدس قرار دارد افزود: بار دیگر ملت مسلمان و شجاع ایران اسلامی با حضور باشکوه خود اتحاد اسلامی و عدالت طلبی خویش را در تاریخ ثبت خواهد کرد و مراتب انزجار خود را از جنایت هایی که علیه مردم بی پناه فلسطین صورت می گیرد اعلام خواهد کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مجلس در حال انجام برنامه پنجم توسعه است، گفت: این برنامه نقشه اجرای حرکت اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی پنج سال آینده کشور را فراهم می کند و لازم است مجلس با آمادگی و درایت کامل در تصویب مواد آن تلاش کند تا مشکلات اساسی مردم و جامعه به بهترین نحو حل شود.
وی با ابراز نگرانی از افزایش بیکاری در کشور گفت: بیکاری یکی از مشکلات اساسی امروز ما است که باتوجه به جمعیت جوان کشور چنانچه برنامه ریزی حساب شده در مورد آن صورت نگیرد نرخ آن با سرعت رو به رشد خواهد بود و این اهمیت برنامه ریزی برای موضوع را نشان می دهد.
نماینده مردم فسا در ادامه به پدیده خشکسالی اشاره کرد و گفت: خشکسالی پدیده ناخواسته ای است که متاسفانه طی چند سال متوالی در کشورمان به خصوص در نواحی جنوبی خسارات فراوانی را متوجه مردم کرده است و استان فارس نیز در سال جاری در خسارات و معضلات خشکسالی مقام نخست کشوری نصیبش شده است این در حالی است که حدود نیمی از جمعیت پنج میلیونی این استان شغل، درآمد و زندگی خود را از دست داده اند و این موضوع اهمیت توجه به رفع این مشکل را نشان می دهد.



