صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ابوطالب: جريان افراطي به حکميت تن نمي دهد

جريان تندرويي هم که در حال حاضر در بين اصولگرايان شکل گرفته است، از ابزار رسانه اي و دانشجويي استفاده مي کند و اين جريان براي پيشبرد منويات خود به ابزارهاي مدني هم متوسل شده است.
کد خبر: ۱۱۶۷۳۹
| |
6948 بازدید

نماينده اصولگراي مجلس هفتم مي گويد: جريان افراطي شکل گرفته در بين اصولگرايان، به دليل انحراف و اشکالي که در مباني و اصول دارند، به ريش سفيدي و حکميت تن نخواهند داد.

سعيد ابوطالب فيلم ساز و اصولگراي منتقد دولت، در گفت وگو با  ايلنا، با اشاره به ضرورت حفظ وحدت در شرايط فعلي متذکر شد: ضرورت وحدت در همه دوران هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي توسط امام(ره) و رهبر معظم انقلاب مورد تاکيد بوده است. در حال حاضر هم شرايط کشور و شرايط پس از حوادث بعد از انتخابات سال گذشته، ايجاب مي کند که سياست جذب حداکثري و دفع حداقلي را مدنظر داشته باشيم.

نماينده پيشين مجلس با بيان اينکه مواردي که مي توان با تمسک به آنها به وحدت رسيد، از موارد اختلافي بيشتر است، اضافه کرد: واقعيت نشان داده که در اين چند سال گذشته، عده اي به خاطر گفتارهاي نسنجيده شان مانع از شکل گيري وحدت ميان اصولگرايان شده اند.

وي افزود: در جريان اصلاحات هم تندروهايي بودند که شعار عبور از خاتمي را سر مي دادند.

جريان تندرويي هم که در حال حاضر در بين اصولگرايان شکل گرفته است، از ابزار رسانه اي و دانشجويي استفاده مي کند و اين جريان براي پيشبرد منويات خود به ابزارهاي مدني هم متوسل شده است.

ابوطالب ادامه داد: من زياد اميدوار نيستم که اين شکاف از بين برود. چون رفته رفته ما گفتمان جديدي را در ميان آنان مشاهده مي کنيم که مي گويند ما از اصولگرايان نبوديم و راي مردم به رئيس جمهور هم راي به اصولگرايان نبود. علاوه بر اين، يک ليبراليسم فرهنگي در بدنه دولت و همچنين اصرار بر ايجاد رابطه با آمريکا که هرگز مدنظر مقام رهبري نبوده در چند حوزه فرهنگي و سياست خارجي به چشم مي خورد.

وي ادامه داد: اينکه عده اي در جريان قدرت سعي و تمايل به حذف روحانيت اصيل دارند و اين پراگمانيسم و عملگرايي که در ميان آنها ديده مي شود، آفتي است که سال هاي اول انقلاب هم دچار آن شده بوديم. متاسفم که بگويم تکرار حوادث سياسي اوايل انقلاب به شکلي دارد به وجود مي آيد.  نماينده سابق مجلس تصريح کرد: وقتي که جريان هاي اصيل اصولگرايي که قبل از انقلاب در مبارزات بوده اند و بعد از انقلاب هم در دفاع از ولايت فقيه نقش داشته اند، طرد مي شوند; بنابراين من زياد اميدوار نيستم عده اي که خودشان نغمه هاي عدم وحدت در ميان اصولگرايان را سردادند حالا بيايند و پيش قدم ايجاد وحدت شوند.

ابوطالب با يادآوري اختلافاتي که ميان مجلس و قوه قضائيه با دولت به وجود آمد، گفت: متاسفانه اين تندروي ها هم در مجلس ديده مي شد و هم در بدنه قوه مجريه که باعث دلخوري قوه قضائيه هم شده بود و اگر نبود صبر و شکيبايي جريان اصيل اصولگرايي تا حالا دعواها خيلي جدي تر شده بود.

وي در مورد پيش بيني آينده سياسي کشور نيز اظهار داشت: اگر بخواهم پيش بيني در مورد آينده سياسي کشور بکنم بايد بگويم رفتار اين افراد عمر سياسي جريان اصولگرا را کم مي کند و باعث مي شود مردم به سمت جريان معتدل تر که مي توانند بخشي از اصولگرايان يا اصلاح طلبان معتدل باشند بروند.

ابوطالب درباره امکان آشتي اين دسته از اصولگرايان تندرو با جريان هاي ديگر اصولگرايان نيز گفت: جريان تندرو همه پل هاي پشت سر خود را خراب کرده است. روحانيوني بودند که از آنها حمايت مي کردند، اما مي بينيم که پشتيباني آن بخش از روحانيت را نيز از دست داده اند.

وي افزود: اين دوستان تندرو نه به ريش سفيدي تن مي دهند و نه به هيچ وساطت و حکميتي گردن مي نهند. چون مطلق نگر و تماميت خواه هستند و از رفتارشان هم معلوم شده که در مباني و اصول هم دچار اشکال نظري هستند.

نماينده اصولگراي مجلس هفتم با تاکيد بر اينکه برخي حرف ها نشان مي دهد که اينها دچار کج فهمي از دين هستند، ابراز نگراني کرد: متاسفانه رفتار اين افراد پاي اصولگرايي نوشته مي شود.

سعيد ابوطالب اضافه کرد: جرياني که در اصولگرايي ريشه دارتر است همه اين سال ها با اين تندروها مدارا کرده. بعد از دولت نهم هم آنها حمايت همه جانبه از دولت مي کردند. اما با ديدن برخي اشتباهات به نقد منصفانه و مشفقانه روي آوردند. اصولگراياني که از عقلانيت بيشتري برخوردارند وقتي مجبور مي شدند دولت را نقد کنند تلاش مي کردند اين نقدها رسانه اي نشود.

اما مثلا مي بينيم که همچنان اصرار به ايجاد رابطه با دشمنان قسم خورده انقلاب دارند.

ابوطالب با تکرار اين مطلب که اميد چنداني به ميانه روي اينان و اصلاح امور ندارد، تاکيد کرد: به هر حال من فکر مي کنم انقلاب ما در مقطعي بايد تجربه اين جريان را از سر مي گذراند يعني جريان تندرويي که دچار ليبراليسم فرهنگي مي شود و اصرار به رابطه با آمريکا دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟