چاوز : سرطان ندارم

تعدادی از رسانه های ونزوئلا هفته گذشته اعلام کردند که چاوز 56 ساله احتمالا به بیماری سرطان نای مبتلا شده است.
کد خبر: ۱۱۶۶۶۵
| |
5489 بازدید
هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا این شایعات را که او دچار بیماری سرطان شده است؛ به عنوان آرزوی دشمنانش به تمسخر گرفت.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رویترز گزارش داد؛ تعدادی از رسانه های ونزوئلا هفته گذشته اعلام کردند که چاوز 56 ساله احتمالا به بیماری سرطان نای مبتلا شده است.

حاضر نشدن چاوز در اولین روز مبارزات انتخاباتی برای انتخابات پارلمانی 26 سپتامبر به این گمانه زنی ها دامن زد اما بعدا معلوم شد که علت این غیبت، ملاقات چاوز با فیدل کاسترو رهبر سابق کوبا در هاوانا بوده است.

بر اساس این گزارش، چاوز روز پنجشنبه بعد از بازگشت از هاوانا در مراسم فارغ التحصیلی جمعی از دانشجویان پزشکی گفت: افرادی کثیف می خواهند مرا بکشند، اکنون آنها این شایعه را درست کرده اند که من مبتلا به سرطان هستم و دارم می میرم؛ این آن چیزی است که آنها می خواهند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان