صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاخ سفید پیشنهاد احمدی نژاد را رد کرد

احمدی نژاد ، روز دوشنبه در سخنانی در جمع ایرانیان خارج از کشور به باراک اوباما پیشنهاد مناظره درباره مسائل مهم جهانی داد تا حق و ناحق مشخص شود.
کد خبر: ۱۱۲۱۸۵
| |
18169 بازدید

کاخ سفید پیشنهاد احمدی نژاد را برای مناظره رو در رو با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا رد کرد.

به گزارش جوان آنلاین پیش از این و در زمان ریاست جمهوری جرج بوش بر آمریکا نیز، احمدی نژاد موضوع مناظره با وی را مقابل رسانه ها مطرح و حتی پیشنهاد کرد که اگر واهمه ای در این باره وجود دارد، مشاوران بوش هم در کنار وی حضور داشته باشند، اما آن پیشنهاد نیز رد شد.

رابرت گیبس، سخنگوی کاخ سفید درباره پیشنهاد اخیر احمدی نژاد برای مناظره رو در رو با باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا با رد این موضوع گفت: پیشنهاد ایران برای گفتگو ناشی از فشارهای تحریم های جدید علیه این کشور است.

گیبس همچنین با بیان اینکه ما همیشه گفته ایم تمایل داریم اگر ایران جدی باشد بنشینیم و در مورد برنامه هسته ای ایران گفتگو کنیم مدعی شد: تا این تاریخ چنین جدیتی وجود نداشته است .
احمدی نژاد ، روز دوشنبه در سخنانی در جمع ایرانیان خارج از کشور به باراک اوباما پیشنهاد مناظره درباره مسائل مهم جهانی داد تا حق و ناحق مشخص شود.

رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت: در سفر آتی خود به نیویورک آماده ام رو در روی آقای اوباما بنشینم تا در خصوص موضوعات جهان آزادانه و در مقابل رسانه ها گفتگو کنیم تا ببینیم راه حل چه کسی بهتر است ؟

احمدی نژاد قرار است ماه آینده برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کند .

همزمان با واکنش کاخ سفید به پیشنهاد آقای احمدی نژاد ، فیلیپ کرولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هم ادعا کرد : تمایل ایران برای گفتگو با آمریکا ناشی از فشار تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپاست .

فیلیپ کرولی همچنین گفت: ما مایلیم در هر زمان و در هر مکانی در چارچوب گروه پنج به علا وه یک با ایران در خصوص برنامه های هسته ای این کشور گفتگو کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟