درگيري مسلحانه 2 شرور
جامجم: كارآگاهان پليس آگاهي استان هرمزگان، 2 جوان شرور را كه با تهديد اسلحه و تيراندازي با ايجاد رعب و وحشت براي شهروندان، اموال مردم را سرقت ميكردند، دستگير و روانه زندان كردند.
سرهنگ قطبزاده، رئيس پليس آگاهي استان هرمزگان با بيان اين خبر گفت: پس از دريافت چند گزارش در ارتباط با سرقت به عنف، وجوه نقد و اموال عابران از شهروندان بندرعباسي با تهديد سلاح گرم، با توجه به اهميت موضوع، كارآگان پليس آگاهي تحقيق در اين زمينه را آغاز كردند.
كارآگاهان با انجام چهرهنگاري به كمك مالباختگان، تصوير فرضي متهمان را ترسيم و با تطبيق با بانك اطلاعاتي مجرمان سابقهدار، 2 شرور سابقهدار به نامهاي هادي و سهراب شناسايي شدند.
با كنترل دقيق مناطق آلوده و ايجاد گشتهاي نامحسوس، يكي از واحدهاي گشتي، 2 جوان شرور را حين تردد در سطح شهر شناسايي كه آنها بدون توجه به دستور ايست ماموران، اقدام به تيراندازي به سمت آنان كرده و متواري شدند كه پس از تعقيب و گريز متهمان دستگير و در بازرسي بدني آنها يك قبضه كلت و 8 تير جنگي و يك شمشير كشف و ضبط شد.
پس از انتقال متهمان به پليس آگاهي، آنها در بازجوييها به دهها فقره سرقت به عنف اعتراف كردند.


