5 فرمان براي موفقيت هاجسون
ليورپول با انتصاب هاجسون بهعنوان سرمربي جديد خود تنها يك تكه از پازل آينده مبهمش را جور كرد.
به نوشته همشهری و به نقل از گاردین؛ براي موفقيت در اين باشگاه قديمي كه سالهاست در حسرت قهرماني در ليگ برتر انگليس ميسوزد، مربي تازه، يعني هاجسون بايد چند نكته را در نظر بگيرد كه در ميان آنها 5 فرمان زير اساسيترين آنها هستند.
اولين فرمان: متقاعد كردن جرارد، كاراگر، تورس و ماسكرانو براي ماندن در ليورپول
خود هاجسون هم به خوبي اين نكات را درك ميكند چون پس از مراسم معارفهاش در باشگاه اعلام كرد بايد هر چه سريعتر با جرارد و كاراگر گفتوگو كند. قرار است پس از ملاقات با اين دو، هاجسون بلافاصله با ماسكرانو و فرناندو تورس تماس بگيرد. او در نخستين كنفرانس مطبوعاتياش بهعنوان مربي باشگاه، صداقت را به باشگاهي تزريق كرد كه ستارههايش مدتهاست قولهاي شكسته شده مديران باشگاه را نظاره ميكنند.
چيزي كه اما او نميتواند به جرارد و تورس ارائه كند تضمين اراده باشگاه براي رقابت بر سر جايزههاي بزرگ است. او گفت: استيوي (جرارد) عمل ميخواهد نه حرف. او ميخواهد بازيكناني در سطح خودش با باشگاه قرارداد ببندند و او آنقدر باهوش هست كه بداند نميتوانم به او اين تضمين را بدهم و اگر من سعي كنم به او همان چيزهايي را بگويم كه او به خوبي ميداند هيچ تضميني پشت آنها نيست ديگر به من احترام نخواهد گذاشت.
فرمان دوم: بازسازي باشگاه با دستكم 5 قرارداد جديد در تابستان
هاجسون احتمالا علاقهمند است كه برد هانگلاند را در آنفيلد داشته باشد تا از او براي جبران ضعفهاي خط دفاعي در نبردهاي هوايي استفاده كند. اما يكي از بندهاي قرارداد اين مربي اين است كه از فولام هيچ بازيكني به ليورپول منتقل نكند. او ميگويد: من دوران خوبي در باشگاه فولام داشتم اما اينجا به مدير باشگاه قول دادهام كه نميخواهم با انتقال بازيكنان فولام، به اين باشگاه ضربه وارد كنم چون اين كار اصلا درست نيست. اما با اين حال ليورپول به بازسازي اساسي نياز دارد. براي اينكه كيفيت بازي تيم هفتم فصل قبل ليگ برتر بهبود پيدا كند، هاجسون به يك دفاع چپ و دستكم2 هافبك براي حمايت از تورس در خط حمله نياز دارد. هاجسون به خريدهاي زيادي براي بهبود وضعيت تيم ليورپول احتياج دارد؛ با اين حال هيچ تضميني وجود ندارد كه پول فروش بازيكناني مانند رايان بابل، آلبرترييرا و فيليپ دگن در اختيار او گذاشته شود تا بتواند با آنها تيم را تقويت كند.
فرمان سوم: مواجهه با مشكلات مالي و مالكيت باشگاه
هاجسون در بدترين شرايط ممكن به ليورپول پيوسته است. بحرانهاي مالي كه نتيجه مديريت تام هيكس و جورج جيلت است، اين باشگاه را بهشدت بدهكار كرده و اين حقيقتي است كه هاجسون بايد با آن روبهرو شود. خود او در نخستين روز كارياش در باشگاه در اين باره گفت: اين نااميدكننده است كه در نخستين روز كار بهعنوان مربي جديد باشگاه، سايه مشكلات مالي باشگاه را بر سر مسائل فوتبالي ببينيد. مسئله مالكيت باشگاه هميشه در ذهن من خواهد بود و چيزي نيست كه تنها من را اذيت كند. اين درحالي است كه مارتين بروتون، مدير باشگاه گفته است: ما به كسي نياز داريم كه كشتي را در مسير خود قرار دهد. بايد ديد هاجسون آيا كسي هست كه كشتي را به مسير خود بازگرداند يا نه.
فرمان چهارم: ايجاد يك رابطه كاري با دالگليش و تصميمگيري درباره كادر فني
كني دالگليش هنگامي كه قرار بود به همراه كريستين پورسلاو دنبال يك مربي براي ليورپول بگردد يكباره اعلام كرد كه دوست دارد خودش مربي باشگاه باشد. بروتون اينگونه به اين خواسته دالگليش، اسطوره باشگاه پاسخ داد: كني، شغل را ميخواست اما هرگز نامزد تصدي آن نبود.
هاجسون بهعنوان مربي باشگاه از حمايت هواداران برخوردار خواهد بود و دالگليش اعلام كرده است كه از او حمايت خواهد كرد. او گفته است: خيلي علاقهمندانه به اين انتصاب نگاه ميكنم. من روي را خيلي وقت است كه ميشناسم و احترام زيادي براي او قائل هستم. در كنار آن در نخستين ابراز عقيده درباره كادر فني تيم، هاجسون گفت كه علاقهاي ندارد سامي لي، دستيار بنيتس در تيم باقي بماند. او در اين باره گفت: تركيب دستياران و كادر فني تيم مسئلهاي است كه ما در چند روز آينده درباره آنها صحبت خواهيم كرد. با اين حال بهنظر ميرسد او تأييد كرده است كه ادورادو ماسيا بهعنوان يكي از اعضاي كادر فني در باشگاه باقي بماند.
فرمان پنجم: راضي نگهداشتن طرفداران كه همان گرفتن نتايج راضيكننده است
طرفداران تيم ليورپول را ميتوان به آنهايي كه ميترسند هاجسون چيزي براي گفتن نداشته باشد و آنهايي كه به آرامش او اعتماد دارند و ميگويند انتصاب او ميتواند موفقيت را به تيم بازگرداند تقسيم كرد. همه اينها اما وقتي كه آرسنال براي بازي افتتاحيه ليگبرتر به آنفيلد بيايد از او و تيم محبوب خود حمايت خواهند كرد. هاجسون ميگويد: نميدانم كه واكنش طرفداران چه خواهد بود.
اما طرفداران تيم هميشه از مربي، باشگاه و تيم حمايت كردهاند. نميدانم كه چرا نبايد انتظار حمايت خوبي از آنها داشته باشم. حمايت طرفداران پس از نخستين كنفرانس خبري او در باشگاه خوب و مثبت بوده است اما همان طور كه خود او درباره جرارد گفته، عمل است كه به حساب ميآيد نه حرف.
حمايت كاراگر از هاجسون
جيمي كاراگر اعلام كرده است كه هر كاري ميكند تا از روي هاجسون بهعنوان مربي جديد ليورپول حمايت كند.او گفته است كه ديگر در تيم ملي انگليس بازي نخواهد كرد و تنها روي مسائل باشگاه در آنفيلد متمركز خواهد شد.
روي هاجسون كه به اميد بازگرداندن ليورپول به روزهاي افتخار باشگاه به آنفيلد آمده است اعلام كرده كه كاراگر قلب تيم است و براي موفقيت قرمزها هر كاري خواهد كرد.كاراگر درباره وضعيتش گفت: در انتهاي فصل چند مصدوميت برايم پيش آمد و من خوشحال شدم كه در جام جهاني و براي كاپلو كار كردم. اما گفتهام كه مهمترين چيز براي من ليورپول است و ميخواهم تلاشم را براي موفقيت اين باشگاه انجام بدهم. ما مربي جديدي داريم و من ميخواهم به او كمك كنم تا به آنجايي كه به آن تعلق داريم بازگرديم.
او همچنين درباره كار سخت هاجسون براي متقاعد كردن تورس و جرارد براي ماندن در تيم گفت: بهنظر من صحبتهاي زيادي در اين باره است اما آنهايي اين چيزها را ميگويند كه به باشگاه فشار بياورند. بهنظر من هيچ كس اين افراد را نميشناسد. من مطمئن هستم كه آنها فصل بعد هم در باشگاه خواهند بود.


