صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک مديرکل دیگر با سعیدلو ماندنی شد

خسرو قمري از سال 84 تاکنون سمت مديرکلي تربيت بدني استان مرکزي را بر عهده داشته است.
کد خبر: ۱۰۷۶۰۰
| |
1312 بازدید

مديرکل تربيت بدني استان مرکزي در سمت خود ابقاء شد.

به گزارش ايسنا، سرانجام پس از مدت ها بحث در خصوص تغيير احتمالي مديرکل تربيت بدني استان مرکزي و مطرح شدن شايعات مختلف در اين خصوص، علي سعيدلو طي حکمي که نسخه اي از آن در اختيار ايسنا قرار گرفته است، خسرو قمري را در سمت خود ابقا کرد.

در حکم رييس سازمان تربيت بدني به قمري آمده است: «باعنايت به مراتب تعهد، تجارب و سوابق مديريتي جنابعالي، به موجب اين ابلاغ به عنوان مديرکل تربيت بدني استان مرکزي منصوب مي شويد. نظر به اهميت و جايگاه ورزش در جامعه اميد است با اتکال به خداوند متعال و بهره گيري از کليه ظرفيت ها و منابع در تحقق اهداف ورزش، توسعه زير ساخت ها و گسترش فرهنگ ورزش در بين آحاد جامعه با استفاده بهينه از نيروي انساني کارآمد موجود و بهره مندي از همفکري کارشناسان و کارکنان صديق، در پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و اعتلاي ورزش استان همواره موفق و مويد باشيد.»

گفتني است، خسرو قمري از سال 84 تاکنون سمت مديرکلي تربيت بدني استان مرکزي را بر عهده داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟