دستگيري مأمورنماها در مزرعه
سرقت از بنز پلاك سياسي دست سارقان سابقهدار را رو كرد.
با دستگيري اين سه مرد جوان مشخص شد كه آنها سارقان سابقهداري هستند كه تاكنون چندين بار به اتهام سرقت دستگير و راهي زندان شدهاند. صبح پنجشنبه 20 خردادماه امسال، دبير اول يكي از سفارتخانههاي ايران در خارج از كشور به كلانتري 172 حضرت عبدالعظيم رفت و از سرقت پولها و مداركش توسط ماموران قلابي خبر داد.
اين مرد به ماموران گفت: براي انجام كاري به ايران آمده بودم و دقايقي پيش همراه مادرم با خودروي بنز در جاده منتهي به بهشتزهرا در حركت بوديم كه يك پرايد سفيد نزديك ماشينم شد و سرنشينان آن از من خواستند توقف كنم.
وي ادامه داد: 3 مرد داخل اين پرايد بودند كه يكي از آنها بيسيم در دست داشت. من كه تصور ميكردم آنها مامور هستند، توقف كردم و 2 نفر از آنها از ماشين پياده شدند. شاكي افزود: مردان جوان خود را مامور معرفي كردند و يكي از آنها كارت شناسايياش را براي چند ثانيه به من نشان داد و بعد هم گفتند كه قصد بازرسي داخل ماشينم را دارند.
آنها بعد از برداشتن مقداري دلار، يورو و پول نقد به ارزش 700 هزار تومان از داخل كيفم، به سرعت سوار خودروي خود شدند و پا به فرار گذاشتند.بعد از اظهارات اين مرد، طرح مهار، آغاز و مشخصات پرايد سفيد رنگ و سرنشينان آن به همه تيمهاي گشت پليس مخابره شد.
ماموران همه خيابانهاي منتهي به محل سرقت را زيرنظر گرفتند و بعد از چند ساعت گشتزني، متوجه خودروي پرايدي شدند كه در آزاد راه آزادگان، سد راه يك خودروي سواري ديگر شده بود. مشخصات سرنشينان پرايد شباهت زيادي به مشخصات سارقان تحت تعقيب داشت و بهنظر ميرسيد آنها با متوقف كردن يك خودروي ديگر قصد سرقت يا اخاذي از راننده آن را داشته باشند.
ماموران كه مطمئن بودند سارقان مامورنما را شناسايي كردهاند، براي دستگيري آنها وارد عمل شدند اما متهمان به محض مشاهده پليس، سوار خودروي خود شدند و پا به فرار گذاشتند.
دستگيري در مزرعه
بهدنبال اين ماجرا، عمليات تعقيب متهمان شروع شد و چند تيم گشتي ديگر هم به كمك ماموران كلانتري آمدند. بعد از چند دقيقه تعقيب و گريز و شليك تيرهاي اخطار، سارقان كه تمامي راههاي فرار را بسته ميديدند، در كنار گندمزارهاي اطراف شهرري توقف كردند و با پاي پياده شروع به دويدن به سوي مزارع كشاورزي كردند. عمليات تعقيب متهمان اين بار در مزارع كشاورزي ادامه يافت و ماموران بعد از شليك چند تير هوايي، سارقان را متوقف و آنها را دستگير كردند.
با كشف تمامي اموال دبير اول سفارت از متهمان، ماموران متوجه شدند كه آنها با چسباندن نوار چسب به دور يك قاب عينك، آن را شبيه بيسيم درست كرده بودند تا با استفاده از آن نقشههاي خود را عملي كنند.
مجرمان سابقهدار
هر سه متهم بعد از انتقال به دادسراي شهرري، در اختيار كارآگاهان پايگاه نهم پليس آگاهي تهران قرار گرفتند و تحقيق از آنها ادامه يافت.
در بررسيهاي اوليه مشخص شد اين سه متهم از مجرمان حرفهاي طايفه فيوج هستند كه داراي مهارت بسيار بالايي در ارتكاب سرقت تحت پوشش مامور هستند. آنها پيش از اين هم به جرم ارتكاب جرايم مختلف از جمله سرقت، دستگير و روانه زندان شده بودند.
با اين اطلاعات، بازجويي از سارقان شروع شد و آنها علاوه بر سرقت از دبير اول سفارت، به چندين سرقت ديگر با همين شگرد در مناطق مختلف تهران، ورامين و شهرري اعتراف كردند.
سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ، با اشاره به اين خبر گفت: با توجه به اعتراف صريح متهمان درخصوص ارتكاب سرقتهاي متعدد تحت پوشش مأمور و احتمال افزايش تعداد مالباختگان، بازپرس شعبه دوم دادسراي شهرري دستور انتشار عكس بدون پوشش چهره هر سهمتهم را صادر كرده و از مالباختگان احتمالي خواسته است براي طرح شكايت به پايگاه نهم پليس آگاهي تهران يا شعبه دوم بازپرسي در دادسراي شهرري مراجعه كنند.


