بازدید 1940

پليس از ادامه سفر 71 زن‌ بدحجاب جلوگيري كرد

33 هزار و 29 مسافر بدپوشش پس از تعويض لباس به سفر خود ادامه دادند و به 87 هزار و 714 نفر افراد بدحجاب نيز تذكر داد/ از سه هزار و 506 نفر بدحجاب هم تعهد گرفت/ از ورود مستقبلين بدحجاب جلوگيري شد/ 186 زائر دستگير شدند.
کد خبر: ۱۰۴۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۰ 14 June 2010
رئيس پليس فرودگاه‌هاي كشور از اخذ تعهد از سه هزار و 506 نفر بدحجاب در 82 روز نخست امسال خبرداد و گفت: پليس فرودگاه‌هاي كشور حتي از ورود مستقبلين بد‌پوشش نيز به سالن فرودگاه جلوگيري مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري ايلنا، سردار نبي اله حيدري گفت: در 82 روز نخست امسال 100 كيلوگرم انواع موادمخدر كشف شد كه از اين مقدار 69 كيلوگرم آن شيشه بوده است كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته (153 كيلوگرم شيشه) با كاهش همراه بوده است.

وي از كاهش 50 درصدي حمل موادمخدر و دستگيري سوداگران مواد افيوني نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبرداد و گفت: طي اين مدت 880 نفر حمل كننده و قاچاقجي موادمخدر دستگير شدند كه از اين تعداد 160 نفر آن زن بوده‌است.

به گفته اين مقام مسئول، طي اين مدت 4 قبضه سلاح كمري، 2 قبضه كلت، 201 عدد انواع فشنگ،73 عدد گاز اشك آور، 17 عدد شوكر، 47 قوطي مشروبات الكلي، 96 دستگاه سي د در 2 ماهه گذشته توسط پليس فرودگاه كشف شده است.

سردار حيدري در ادامه به كشف 20 عدد كارت معافيت، گذرنامه و گواهينامه جعلي و نيز دستگيري 7 نفر در اين رابطه طي اين مدت اشاره كرد و گفت: طي اين مدت 85 تبعه خارجي كه با ويزاي جعلي مسافرت مي‌كردند توسط پليس فرودگاه‌هاي سراسر كشور دستگير شدند.

اين مقام مسئول همچنين به دستگيري فردي به علت سوء استفاده از لباس خلباني و نيز كشف 5 دستگاه خودكار و يك دستگاه عينك با قابليت فيلمبرداري توسط پليس فرودگاه‌هاي سراسر كشور و دستگيري 30 سارق در فرودگاه‌هاي كشور در 82 روز نخست امسال خبرداد.

مقام ارشد پليس فرودگاه‌هاي كشور با اشاره به دستگيري 30 سارق در دو ماه و 20 روز نخست امسال، خاطرنشان كرد: طي اين مدت 15 مورد سرقت در فرودگاه‌هاي كشور رخ داده و 19 مورد كشف در زمينه سرقت انجام شده است.

رئيس پليس فرودگاه‌هاي كشور علت كاهش سرقت را آموزش دانست و گفت: به دليل آموزش، ظن پليسي ماموران بيشتر شده، همچنين ازدياد گشت‌هاي پيراموني و نصب دوربين‌هاي مدار بسته از دلايل ديگر كاهش سرقت در فرود گاههاي كشور به شمار مي‌آيد.
سردار حيدري، ارزش ريالي كالاهاي قاچاق كشف شده در فرودگاه‌هاي كشور را 551 ميليون و 290 هزار تومان عنوان كرد و گفت: طي اين مدت 128 نفر در رابطه با كالاي قاچاق دستگير شدند.

از ادامه سفر مسافران بدپوشش جلوگيري مي‌شود

وي با اشاره به ‌اينكه پليس فرودگاه از ادامه سفر، مسافران بدپوشش جلوگيري مي‌كند از دستگيري 112 نفر زن و 210 نفر مرد در رابطه با بحث ناهنجاري‌هاي اجتماعي توسط پليس فرودگاه‌هاي كشور در 82 روز نخست امسال اشاره كرد و افزود: پليس فرودگاه از ادامه مسافرت 71 نفر از خانم‌هايي كه پوشش مناسب نداشتند، جلوگيري و به مراجع قضايي معرفي كرد.
اين مقام مسئول تاكيد كرد: پليس فرودگاه‌هاي كشور از ورود مستقبلين بد پوشش به سالن فرودگاه جلوگيري مي‌كند.

به گفته سردار حيدري، 33 هزار و 29 نفر افراد بدپوشش و بدحجاب اعم از آقا و خانم پس از تعويض لباس خود به سفر ادامه دادند.
وي، تذكر به 87 هزار و 714 نفر افراد بدحجاب و نيز اخذ تعهد از سه هزار و 506 نفر بدحجاب را از ديگر اقدامات پليس فرودگاه‌هاي كشور طي اين مدت عنوان كرد.

اين مقام ارشد پليس فرودگاه‌هاي كشور در ادامه با بيان اينكه ضروري است مسافران زن و مرد درتمام سفرهاي داخلي و خارجي به فرهنگ و مقدسات مردم کشور احترام بگذارند، در غير اينصورت اقدام لازم انجام مي‌شود، تاكيد كرد: در صورتي که مسافران بد پوشش، پوشش خود را اصلاح کنند،مي توانند ادامه مسير دهند.

دستگيري 186 زائر بيت‌الله‌الحرام در عمليات حج عمره امسال

وي با اشاره به دستگيري 186 زائر بيت الله الحرام در عمليات حج عمره گفت: به اعزام 400 هزار نفر در بازده زماني حدوداً چهارماهه ( 17 ارديبهشت تا 8 مردادماه) به سرزمين وحي در عمليات حج عمره امسال اشاره كرد. وي با اشاره به اعزام حجاج 12 استان از فرودگاه بين المللي مهر آباد، گفت: از زمان آغاز اعزام حجاج (17 ارديبهشت ماه) تا 20 خردادماه امسال 105 هزار زائر بيت الله الحرام با 338 پرواز از 19 فرودگاه سطح كشور به سرزمين وحي اعزام شدند.

اين مقام مسول از كشف سه كيلو و 19 گرم موادمخدر از قبيل ترياك، شيره ترياك، حشيش و مقدار 7 گرم كراك و 632 عدد قرص متادون در بازرسي از حجاج اعزامي و وسايل همراه آنها در فرودگاه‌هاي كشور خبرداد و گفت: در اين رابطه 186 نفر كه 31 نفر آنان را زن تشكيل مي‌دهند، دستگير و به مقامات قضايي معرفي شدند.

سردار حيدري، ميانگين سن دستگيرشدگان را 55 سال عنوان كرد و گفت: تمام دستگير شدگان موادمخدر را براي مصرف خود و يا همراه خود حمل مي‌كردند.

رئيس پليس فرودگاه‌هاي كشور درباره جاسازي موادمخدر از سوي حجاج گفت: مواد مكشوفه به صورت بلع و انباري، داخل شكلات، شيريني، انواع آجيل، بسته‌هاي پول، داخل گوش، موي سر، درز شلوار و چادر، انگشتر، پاشنه كفش، دندان مصنوعي، لباس زير خانم و آقايان، قوطي قرص، خميردندان، قالب صابون، آغشته به پارچه، قوطي كرم و غيره توسط حجاج جاسازي شده بود كه با ظن قوي پليسي و نيز استفاده از وسايل پيشرفته مانند بادي اسکنر و ايکس ري، گيت وي كشف شده است.

اين مقام ارشد پليس فرودگاه‌هاي كشور خاطرنشان كرد: بيشترين كشفيات موادمخدر از داخل پاشنه كفش به دست آمده است.

دو زائر بيت‌الله‌الحرام در زندان‌هاي عربستان جان باختند

سردار حيدري ادامه داد: تاكنون سه زائر بيت الله الحرام توسط پليس عربستان به جرم حمل موادمخدر به صورت انباري دستگير شدند كه رسيدگي به جرايم اين افراد ممكن است تا دو سال طول بكشد.

اين مقام مسئول در ادامه با اشاره به اعزام 780 هزار نفر به حج عمره در سال گذشته گفت: در بازده زماني گذشته، يك هزار و 69 نفر از حجاج به جرم حمل 14 كيلو و 500 گرم موادمخدر توسط پليس فرودگاه‌هاي كشور دستگير شدند.

رئيس پليس فرودگاه‌هاي كشور همچنين به كشف 800 گرم موادمخدر و نيز دستگيري 160 نفر از زائر بيت الله الحرام توسط پليس عربستان در فرودگاه‌هاي جده و مدينه در سال گذشته اشاره كرد. به گفته وي، دو نفر از رائران دستگير شده به علت كهولت سن و نامساعد بودن زندان عربستان و عدم رسيدگي به زندانيان جان خود را از دست دادند.

سردار حيدري همچنين به دستگيري 107 نفر از زائران بيت الله الحرام در حج تمتع سال گذشته به خاطر حمل دو كيلو و 143 گرم موادمخدر توسط پليس ايران در فرودگاه‌هاي كشور اشاره كرد.
رئيس پليس فرودگاه‌هاي كشور ادامه داد: در حج تمتع سال گذشته، يك زائر بيت الله الحرام به جرم حمل 9 گرم موادمخدر توسط پليس عربستان در فرودگاه مدينه دستگير شد. رفتارهاي پليس عربستان با حاملان موادمخدر بسيار توهين آميز است.

اين مقام مسئول به رفتارهاي توهين آميز پليس عربستان با زائراني كه به اتهام حمل موادمخدر توسط پليس اين كشور دستگير مي‌شوند، اشاره كرد و افزود: به منظور حفظ صيانت فرهنگ ملت ايران، سازوكارهايي از قبيل اطلاع رساني و برگزاري جلسات توجيهي با زائران بيت الله الحرام براي جلوگيري از حمل موادمخدر پيش بيني شده است.

رئيس پليس فرودگاه‌هاي سراسر كشور به تعامل و همكاري با نهادهايي چون سازمان حج و اوقاف،‏ ستاد مبارزه با موادمخدر رياست جمهوري، دادستاني كل كشور، وزارت امور خارجه اشاره كرد و گفت: نيروي انتظامي براساس تصميمات اخذ شده از ادامه سفر زائران بيت الله الحرام كه براي مصرف خود حتي يك گرم موادمخدر حمل كنند، جلوگيري مي‌كند.

سردار حيدري ادامه داد: در صورتيکه مسافران پروازهاي داخلي و يا خارجي چه سياحتي و چه زيارتي با خود مواد مخدر حمل کنند دستگير و به مقامات قضايي تحويل مي‌شوند.
رئيس پليس فرودگاه‌هاي كشور خاطرنشان كرد: حمل مواد مخدر به هر اندازه جرم محسوب مي‌شود و ادامه سفر براي حامل مواد غير ممکن است.

سردار حيدري به بهره گيري پليس فرودگاه‌هاي کشور از توان، نيروي انساني و نيز دستگاه‌هاي پيشرفته مانند بادي اسکنر و ايکس ري، گيت وي براي بازرسي از حجاج اعزامي اشاره كرد و گفت: ادامه روند کنترل جدي مسافريني که قصد خروج از کشور را دارند از جمله مطالبات نظام از پليس فرودگاهها مي‌باشد و شايسته نيست که ديدگاهي در مورد 70 ميليون نفر به دليل خطاي عده کمي ايجاد شود.

وي ادامه داد: نظام جمهوري اسلامي ايران در امر مبارزه با موادمخدر، خون‌هاي زيادي در كوير و مرزهاي كشور ريخته شده است و درست نيست كه كشورهاي ديگر به خاطر خطاي برخي، ملت ما را قاچاقچي بدانند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها