بازدید 5351

تبرئه تاجر ايراني مقيم دوبي در قتل دختر خارجی

در بررسي‌هاي نخست مشخص شد قرباني جنايت يك دختر روس‌تبار به نام «آريتا» معروف به «ناديه» - 26 ساله - بوده كه در يك شركت خصوصي متعلق به پسري ايراني به نام «مهدي» - 30 ساله - مشغول به كار بوده است.
کد خبر: ۱۰۴۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۹ 14 June 2010
تاجر ايراني كه در پرونده قتل مرموز يك دختر تبعه روس در دوبي متهم شناخته شده بود با حكم دادگاه تبرئه شد.

به گزارش خبرنگار ما، 26 نوامبر سال 2003 همزمان با كشف چمدان حامل جسد مثله زن جواني در لنگرگاه «النجوت» ابوظبي، بازپرس جنايي امارات و مأموران پليس رسيدگي به اين جنايت هولناك را در دستور كار قرار دادند.

در بررسي‌هاي نخست مشخص شد قرباني جنايت يك دختر روس‌تبار به نام «آريتا» معروف به «ناديه» - 26 ساله - بوده كه در يك شركت خصوصي متعلق به پسري ايراني به نام «مهدي» - 30 ساله - مشغول به كار بوده است.

همزمان با شناسايي مقتول به دستور «اسماعيل احمد مليح»، قائم‌مقام رئيس دادسراي عمومي امارات گروهي از كارآگاهان جنايي تحقيق براي افشاي راز جنايت را ادامه داده و دريافتند قرباني جنايت و صاحب كارش - مهدي - از سال‌ها قبل به هم علاقه‌مند بوده و تصميم به ازدواج داشته‌اند.

اما پدر مهدي كه تاجر و صاحب چندين شركت در امارات است به خاطر حفظ و تداوم شراكتش با يكي از دوستانش دختر او را براي پسرش خواستگاري كرده بود. اما مهدي و آريتا به دليل علاقه شديد به هم حاضر به جدايي نبودند.

بنابراين پدر مهدي براي خاتمه دادن به اين رابطه آريتا را به محل كارش دعوت كرد كه از آن زمان، هيچ كس از سرنوشت شوم آريتا خبردار نشد. بدين ترتيب پليس امارات با كشف اين اطلاعات و احتمال اين‌كه «كاظم» - پدر مهدي - در اقدامي كينه‌جويانه نقش قتل آريتا را طراحي و اجرا كرده است او را با دستور قضايي در دوبي دستگير كرد. «كاظم» كه تبعه عراقي و ساكن ايران است در بازجويي‌ها پس از اعتراف به اجير كردن دو آدمكش براي كشتن «آريتا» گفت: من براي حفظ شراكتم دختر شريكم را براي پسرم نامزد كرده بودم. چندين بار هم از «آريتا» خواستم تا مزاحم زندگي پسرم نشود. اما او قبول نكرد.

به همين خاطر موضوع را با يكي از كارمندانم به نام هاشم، در ايران در ميان گذاشتم. او هم همراه دوستش «طالب» با دعوت من به دوبي آمدند. سپس طبق نقشه هاشم و طالب، داخل ساختمان مخفي شدند و وقتي من و آريتا به شركت رفتيم، هاشم و طالب او را در فرصتي مناسب خفه كردند و پس از تكه كردن جسد، آن را در چمدان گذاشته و به دريا انداختند. بعد هم به ايران بازگشتند. در پي اعتراف‌هاي كاظم، متهم با سپردن قرار وثيقه آزاد شد و سپس قاضي پرونده با ارسال نامه‌اي، از مسئولان ايراني خواست مجرمان را دستگير و براي محاكمه به مسئولان قضايي امارات تحويل دهند.
بدين ترتيب مأموران اداره دهم پليس آگاهي تهران با دستور قاضي حسيني، بازپرس شعبه هفتم دادسراي جنايي تهران، تحقيقات خود را در اين‌باره آغاز كرده و سرانجام 21 بهمن سال 83 هاشم را در خانه‌اش به دام انداختند.

وي در بازجويي‌ها به قتل «آريتا» اعتراف كرد و با راهنمايي‌هايش طالب- 35 ساله- نيز دستگير و به همدستي در قتل اعتراف كرد. در حالي كه تحقيقات از 2 متهم آغاز شده بود، «كاظم» به ايران بازگشت كه مأموران بلافاصله او را نيز دستگير كردند اما به دنبال انكارهاي او، با دستور قضايي هر سه آزاد شدند. با گذشت چند ماه از اين ماجرا، با وجود اين كه همچنان خانواده «آريتا»- مقتول- شناسايي نشده بودند، دبير دوم سفارت روسيه در ايران با ارسال نامه‌اي به قوه قضائيه خواستار رسيدگي به موضوع و دستگيري قاتلان شد.

بدين ترتيب با دستور رئيس سابق قوه قضائيه، قاضي رحيمي رئيس شعبه 1144 دادگاه عمومي- جزايي تهران مسئول رسيدگي به پرونده شد. سپس به دستور وي، پرونده براي دستگيري عاملان جنايت به شعبه هفتم بازپرسي دادسراي جنايي تهران ارسال شد. قاضي شهرياري نيز پس از تحقيقات مقدماتي، از آنجا كه احتمال مي‌داد «كاظم» صادركننده فرمان قتل بوده و از متهمان خبر دارد، او را به اتهام صدور فرمان قتل بازداشت كرد. اما پس از چندين جلسه تحقيقات به دليل اين كه او هيچ اعترافي نداشت و پيش از اين نيز از سوي دادگاه‌هاي دوبي و ايران تبرئه شده بود، قاضي پرونده پس از چند ماه، دستور آزادي وي را صادر كرد. اين در حالي است كه همچنان تحقيقات براي دستگيري قاتلان اصلي - هاشم و طالب - ادامه دارد.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل