بازدید 4042

تاثیر تحريم ايران بر صنعت هواپیمایی کشور

وي در همين باره خاطرنشان كرد: اشغال نظامي عراق و افغانستان و موضع‌گيري در مقابل دسترسي به تكنولوژي هسته‌اي ايران، گام‌هاي مشترك همين طرح است.
کد خبر: ۱۰۳۷۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۴:۵۱ 12 June 2010
مشاور رسانه‌اي رئيس سازمان هواپيمايي كشوري گفت: قطعنامه 1929 شوراي امنيت اختراع جديد آمريكايي‌ها نيست، بلكه ادامه پروژه تضعيف حاكميت كشورهاي خاورميانه و بخصوص ايران و سلطه بر آنها است.

رضا جعفرزاده در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: زماني كه در فرهنگ سلطه، توليد اختلافات منطقه‌اي،‌ ترغيب به جنگ‌افروزي و اشغال نظامي با هدف دستيابي به منابع و ذخاير ديگر سرزمين‌ها، بارزترين رويكردي است كه با ابزار شوراي امنيت نسبت به حق حاكميت و دستيابي به تكنولوژي كشورهاي منطقه با شعارهاي به اصطلاح انسان‌دوستانه دنبال مي‌شود، انتظاري جز مواضع اخير اين شورا نمي‌رفت.
اين كارشناس حمل و نقل هوايي در پاسخ به اين سؤال كه تحريم‌هاي اخير چه تأثيري در سيستم حمل و نقل هوايي كشور خواهد داشت، تصريح كرد: در مقابل اهداف ضد بشردوستانه برخي كشور‌هاي غربي مبني بر اعمال سلطه بر كشورهاي منطقه خاورميانه و حوزه خليج‌فارس و توجيه حضور نظامي آنها، تحريم‌‌هاي هوايي جزء كوچكي از اين سناريو است كه طي سه دهه گذشته طراحي شده و با صرف هزينه‌هاي سنگين و خلق شعارهاي مبارزه با تروريسم، درصدد اجراي آن بوده‌اند.
وي در همين باره خاطرنشان كرد: اشغال نظامي عراق و افغانستان و موضع‌گيري در مقابل دسترسي به تكنولوژي هسته‌اي ايران، گام‌هاي مشترك همين طرح است.

مشاور رسانه‌اي رئيس سازمان هواپيمايي تأكيد كرد: آمادگي و مقاومت ايران اسلامي و مواضع مثبت برخي از سران كشورهاي عضو، تأثير چنين اهدافي را خنثي كرده است.

وي با تأكيد بر اينكه چنين تلاش‌هايي (تحريم ايران) در نزد افكار عمومي دنيا و به خصوص مردم آمريكا، برگ برنده‌اي را براي رئيس جمهور آمريكا به ارمغان نمي‌آورد، روند تلاش‌هاي سران تصميم‌گير آمريكا را تنها در جهت حفظ منافع و حاكميت رژيم صهيونيستي، عدول از شعارهاي انتخاباتي و بازگشت به سياست‌ها، ديكته‌ها و مواضع رئيس جمهور قبلي آمريكا، دانست.

سخنگوي سابق سازمان هواپيمايي كشوري با تأكيد بر اينكه ‌كشورهاي غربي و بخصوص آمريكا نبايد ‌مواضع دخالت در امور كشورها و پياده كردن دموكراسي با گسيل نيروهاي نظامي به منطقه را به احساس مسئوليت تعبير كنند، افزود: لازم است اين كشورها با دوري از زياده‌خواهي و دخالت در سرنوشت مردم منطقه، اداره امور كشورها را به خود واگذار كنند كه در آن صورت ديگر هيچ بمب‌هاي هسته‌اي بر سر مردم هيروشيما فرو نمي‌ريزد، كشتار ناجوانمردانه مردم شلمچه با بمب‌هاي شيميايي رخ نمي‌دهد، هواپيماي مسافربري در آب‌هاي خليج فارس مورد اصابت موشك‌هاي نظامي آمريكايي قرار نمي‌گيرد و بالأخره هزينه‌هاي ناشي از ايجاد التهاب بين كشورهاي حوزه خليج فارس، صرف خريد سلاح‌هاي جنگي نخواهد شد.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل