بازدید 27216
برنامه و تمام جزئیات نوزدهمین جدال بزرگان فوتبال جهان؛

اسپانیا و برزیل بخت‏های مسلم فینال‏ جام جهانی آفریقای جنوبی

بر اساس پیش بینی‏های برخی سایت‏های تخصصی مبتنی بر دیدگاه‏های چهره های برجسته فوتبال که در روزنامه‏ها نیز انعکاس داشت، برزیل، انگلیس، اسپانیا و آرژانتین می‏توانند تا انتها پیش بروند، اما آیا چنین اتفاقی خواهد افتاد یا قدرت‏ها پیش از آنکه نفس بکشند توسط شگفتی سازان حذف شده و زودهنگام با رویاهایشان خداحافظی خواهند کرد؟
کد خبر: ۱۰۳۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۶ 10 June 2010
نوزدهمین دوره جام جهانی فوتبال به عنوان بزرگ‏ترین رویداد سال 2010 پنجشنبه شب به شکل غیررسمی و جمعه به شکل رسمی با برگزاری دیدار آفریقای جنوبی - مکزیک آغاز می‏شود تا در طول یک ماه با برگزاری 64 دیدار، ملل جهان، طعم غم‏ها و شادی‏ها را بچشند؛ احساساتی که با خروج این رقابت‏ها از مرحله گروهی، با هیجان بیشتری نیز همراه خواهد شد و اگرچه نمایندگان کمتری درگیر این رویداد خواهند بود اما از حجم تماشاچیان نه تنها کاسته نخواهد شد، بلکه این امید نزد برگزارکنندگان جام نوزدهم وجود دارد که حجم بینندگان دیدارهای پایانی بیش از ادوار پیشین باشد و رکوردی خاص را برجای بگذارد.

در آستانه این رویداد بزرگ، تابناک ورزشی به ارائه مشخصات تک تک تیم‏های حاضر در گروه‏های هشتگانه پرداخت و برنامه دقیق این مسابقات را تا مراحل پایانی ارائه کرد تا با این جزئیات که نگاه نسبتاً مناسبی برای پیگیری این رویداد و پیش بینی دیدارهای جذاب خواهد داشت، بتوان بهتر به استقبال این رویداد بزرگ رفت. بر اساس پیش بینی‏های برخی سایت‏های تخصصی مبتنی بر دیدگاه‏های چهره های برجسته فوتبال که در روزنامه‏ها نیز انعکاس داشت، برزیل، انگلیس، اسپانیا و آرژانتین می‏توانند تا انتها پیش روند، اما آیا چنین اتفاقی می‏افتد یا قدرت‏ها پیش از آنکه نفس بکشند توسط شگفتی سازان حذف شده و با رویایشان خداحافظی خواهند کرد؟


برنامه مرحله گروهی

گروه A
* جمعه 21 خرداد - آفریقای جنوبی - مکزیک - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 18:30

* جمعه 21 خرداد - اروگوئه - فرانسه - ورزشگاه کیپ تاون - ساعت 23
* چهارشنبه 26 خرداد - آفریقای جنوبی - اروگوئه - ورزشگاه پرتوریا - ساعت 23
* پنجشنبه 27 خرداد - فرانسه - مکزیک - ورزشگاه پولوکوانه - ساعت 23
* سه شنبه اول تیر - مکزیک - اروگوئه - ورزشگاه روسنبرگ - ساعت 18:30
* سه شنبه اول تیر - فرانسه - آفریقای جنوبی - ورزشگاه مانگوانگ - ساعت 18:30


آفریقای جنوبی
توضیح کوتاه: قاره آفریقا برای اولین بار  میزبان جام جهانی است و آفریقای جنوبی مکلف به خریدن آبروی قاره سیاه با میزبانی آبرومندانه هستند؛ میزبان تا به حال افتخاری در این جام بدست نیاورده اما امیدوارند معادلات جام جهانی 2002 که کره در  آن خوش درخشید این بار تکرار شود و شگفتی رقم بخورد. تساوی های نا امیدکننده شان در بازی های تدارکاتی چندان اهمیتی ندارد. جدی ترین رقیب آفریقای جنوبی در جام نوزدهم القاعده است و تهدیداتش.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۳ بار (۱۹۹۸ و ۲۰۰۲) / میزبان جام جهانی ۲۰۱۰
بزرگترین موفقیت‌ها: -
شرایط صعود: میزبان 

رنکینگ فیفا: 86
سرمربی: کارلوس آلبرتو پاریرا
دروازه‌بان‌ها: اتوملونگ خونه، موئنب جوزف، شعيب والترس
مدافعان: سيبوسو گاکسا، آنل انکونگا، آرون موکوئنا، متيو بوث، بنگاني خومالو، سيابونگا سانگ وني، تسپو ماسيلا، لوکاس توالا
هافبک‌ها: تکو موديسه، لانس ديويدز، رينيوه لشولونيان لانه، مکبث سيبايا، تاندويسه خوبوني، کابيسو ديگ کاسوئي، استيون پينار، سيپويه تشابالا
مهاجمان: سوپرايز موريني، برنارد پارکر، کاتلگو امپلا، سيابونگا نووته

فرانسه
توضیح کوتاه: این تیم عجیب که با بحث‏های فراوانی به جام جهانی 2010 صعود  کرد مثل دوره قبل کسی روی بازیکنانش برای رسیدن به 4 تیم پایانی حساب باز نکند اما آنها همیشه نشان دادند که در مسابقات رسمی موفق عمل می‌کنند و البته این بار کار سختی مقابل حریفان سختکوش خود در گروه اول دارند. از نحوه صعود با گل تقلبی مقابل ایرلند در مرحله پلی آف گرفته تا نتایج بازی های تدارکاتی و اعلام فهرست نهایی، ریمون دومنک صرفاً دست اندر کار آزرده خاطر کردن ملت فرانسه بوده است؛ باید دید فرانسه این بار میان شگفتی آفرینی حریفانش، همان ابتدا حذف خواهد شد یا همچون مدعی قهرمانی ظاهر خواهد شد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۳ بار

بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال ۱۹۹۸ / نایب‌قهرمان جهان در سال ۲۰۰۶ / مقام سوم در سال‌های ۱۹۵۸ و ۱۹۸۶ / مقام چهارم در سال ۱۹۸۲
شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 21 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 7

سرمربی: رمون دومنش
دروازه‌بان‌ها: هوگو يوريس، استيو مانداندا، سدريک کاراسو
مدافعان: باکاري سانيا، پاتريس اورا، ويليام گالاس، اريک آبيدال، سباستين اسکيلاچي، مارک پلانوس، گائل کليشي، آنتوني رويلره
هافبک‌ها: آلو ديارا، جرمي تولالان، فلورن مالودا، يوان گورکوف، آبو ديابي
مهاجمان: تيري آنري، نيکولاس آنلکا، آندره پيرژينياک، فرانک ريبري، سيدني گوو، جبرئيل سيسه، متيو والبوئنا


مکزیک
توضیح کوتاه: این کشور که در آمریکای مرکزی واقع شده در چند دوره اخیر جام‌جهانی حضور مداوم داشته و دوره قبل در یک دیدار نزدیک در یک هشتم پایانی مقابل آرژانتین شکست خوردند.  در آستانه جام جهانی قبلی، پدر دروازبان مکزیک درگذشت و معلوم نبود او به بازی با ایران برسد یا نه. این بار کسی نمرده و بحث پدر و پسر نیست. بلکه قضیه برادر با برادر است! جیووانی دوس سانتوس تهدید به کناره‌گیری کرده. می گوید اگر برادرم نباشد من هم نیستم. خاویر آگیره در فهرست نهایی، جاناتان دوس سانتوس را خط زده اما اسم جیووانی برادر بزرگترش هست.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۴ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک چهارم نهایی در سال‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۶ / مرحله یک هشتم نهایی در سال‌های ۱۹۹۴، ۱۹۹۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶
شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 19 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 15
سرمربی: خاویئر آگیره اونایندیا
دروازه‌بان‌ها: ممو اوچا، لوئيس ارنستو ميشل، اسکار پرس
مدافعان: رافائل مارکس، ريکاردو اوسوريو، هکتور مورنو، فرانسيسکو رودريگس، کارلوس سالسيدو، پل آگولار، افرين سوارس
هافبک‌ها: جاني ماگولان، جورج تورس ميلون، جراردو تورادو، ايزرائيل کاسترو، آندرس گواردادو
مهاجمان: پابلو باررا، آدولفو باتيستا، آلبرتو مدينا، کواتمک بلانکو، خاوير هرناندس، جوواني دوس سانتوس، گيلرمو فرانکو، کارلوس ولا


اروگوئه
توضیح کوتاه: شگفتی را باید در تیم هایی سراغ گرفت که انتظار چندانی از آن ها وجود ندارد اما پس از مدت‏ها چهره قوی تر گرفته‏اند. مثلاً همین اروگوئه که در تاریخ جام جهانی حق آب و گل دارد. آن ها در اولین بازی مقابل فرانسه قرار می گیرند. شکست فرانسه در افتتاحیه ۲۰۰۲ مقابل سنگال را خاطرتان هست؟ این دوره از جام جهانی دیگر بورا میلوتینوویچ ندارد اما سرمربی اروگوئه از حیث سابقه مربیگری، جزو بزرگ خاندان های این جام جهانی ست. اسکار واشنگتن تابارز ۱۴ سال قبل روی نیمکت میلان می نشست و قبل از آن وقتی سرمربی اروگوئه بود، ستارهایی مثل روبن سوسا و انزو فرانچسکولی برایش بازی می کردند. گرچه او خیلی هم ستاره باز نیست. به همین خاطر خیلی راحت روی اسم کریستین رودریگز بازیکن موثر باشگاه پورتو خط قرمز کشید.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۸ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۵۰ / مقام چهارم جهان در سال‌های ۱۹۵۴ و ۱۹۷۰
شرایط صعود: پنجم در گروه (18 بازی 24 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 19
سرمربی: اسکار تابارز
دروازه‌بان‌ها: فرناندو موسلرا، خوان کاستيو، مارتين سيلوا
مدافعان: ديه‌گو لوگانو، ديه‌گو گودين، آندرس اسکوتي، جورج فسيله، مارتين کاسرس، مائوريسيو ويکتورينو، ماکسيمليانو پريرا
هافبک‌ها: والتر گارگانو، اگيديو آروالوريوس، سباستين اگورين، ديه‌گو پرس، آلوارو پريرا، ايگناسيو گونسالس، نيکولاس اوديرا، آلوارو فرناندس
مهاجمان: لوئيس سوارس، ديه‌گو فورلان، سباستين آبروئه، اديسون کاواني، سباستين فرناندس


مدعی اول صعود: هرچند شاگردان ریموند دومنک به سختی و با جنجال و به کمک دست تیری آنری به جام جهانی راه پیدا کرده اند، اما نسبت به سایر تیم های گروه از شانس بیشتری برخوردارند.

مدعی دوم صعود:
رو کاغذ، می توان برای مکزیک شانس بیشتری قائل بود اما فراموش نکنیم در این گروه آفریقای جنوبی، میزبان رقابت ها، حضور دارد و برای مسئولان فیفا، باقی ماندن تیم میزبان در مسابقات از اهمیت زیادی برخوردار است. شاید معجزه ای که برای کره جنوبی در جام جهانی 2002 اتفاق افتاد، این بار برای آفریقای جنوبی تکرار شد.
 



گروه B
* شنبه 22 خرداد - آرژانتین - نیجریه - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 18:30

* شنبه 22 خرداد - کره جنوبی - یونان - ورزشگاه نلسون ماندلا - ساعت :16
* پنجشنبه 27 خرداد - یونان - نیجریه - ورزشگاه مانگوانگ - ساعت 18:30
* پنجشنبه 27 خرداد - آرژانتین - کره جنوبی - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 16
* سه شنبه اول تیر - نیجریه - کره جنوبی - ورزشگاه دورربان - ساعت 23
* سه شنبه اول تیر - یونان - آرژانتین - ورزشگاه پولوکوانه - ساعت 23


آرژانتین
توضیح کوتاه: از دیگر تیم‏های پرحرف و حدیث این دوره می‌تواند آرژانتین با سرمربیگری دیه‌گو مارادونا باشد. شاید هیچ کس فکر نمی‌کرد که اسطوره فوتبال جهان پس از صعود به آفریقای جنوبی با آن نتایج ضعیف در جام جهانی روی نیمکت این تیم پرافتخار بنشیند اما وقتی  فشار هوادارنش مشاهده شد، دست‏ها بالا رفت تا انتظار کارهای عجیبی از مارادونا و تیمش در جام جهانی داشته باشیم. اظهار نظر مارادونا درباره برهنه دویدن پس از قهرمانی، اگرچه واکنش های منفی فراوانی در پی داشت اما سرمربی تیم ملی فوتبال آرژانتین، با آن مصاحبه، تمرکز رسانه ها روی حاشیه های داخل تیم را به هم ریخت. مارادونا سعی می کند خبر اول و آخر تیمش باشد. او دائماً مصاحبه می کند و عکاس ها را با اتومبیلش زیر می گیرد تا احتمالاً تیمش را از گزند حاشیه ها حفظ کند! این روزها هیچ کس از جای خالی زانتی و کامبیاسو مطلب نمی نویسد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۵ بار

بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۷۸ و ۱۹۸۶ / نایب قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۹۰
شرایط صعود: چهارم در گروه (18 بازی 28 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 8
سرمربی: دیئگو آرماندو ماردونا

دروازه‌بان‌ها: سرخيو رومرو، ماريانو آندوخار، ديه‌گو پوزو
مدافعان: نيکولاس بورديسو، مارتين دميکليس، والتر ساموئل، گابريل هينزه، نيکولاس اوتامندي، کلمنت رودريگس، آريل گارسه
هافبک‌ها: خاوير ماسچرانو، خوان سباستين ورون، ماکسيميليانو رودريگس، ماريو بولاتي، آنخل دي ماريا، يوناس گوتيرس، خاوير پاستوره
مهاجمان: سرخيو آگرو، ديه‌گو ميليتو، مارتين پالرمو، کارلوس تبس، گونسالو هيگواين، ليونل مسي


کره جنوبی
توضیح کوتاه: پر سابقه ترین تیم آسیا در جام های جهانی که تحت فشار سنگین تمرینات بود، با یک گل به بلاروس باخت. این نتیجه رقبا را گمراه نخواهد کرد. آن ها اگرچه مثل جام جهانی 2002 اصراری ندارند به نیمه نهایی برسند اما با ۸ دوره حضور، نماینده ای پرصلابت برای فوتبال آسیا محسوب می شوند و بن همام قطعاً اشاره‏اش از صعود دو نماینده از چهار نماینده آسیا به این چشم‏بادامی‏ها بوده است. آیا آنها می‏توانند آنقدر قدرتمند ظاهر شوند که این بار خارج از خانه یاد و خاطرات سال 2002 میان مردم کشورشان زنده شود؟
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۸ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مقام چهارم جهان در سال ۲۰۰۲
شرایط صعود: اول در گروه (8 بازی 16 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 52
سرمربی: هو جونگ‌−مو
دروازه‌بان‌ها: کيم يونگ کوان‌، لي وون جائه‌، جون سونگ ريانگ
مدافعان‌: کيم دونگ جين‌، کيم هونگ ايل‌، اوه بئوم سئوک، لي يونگ پيو، لي جونگ سو، چا دوري‌، چو يونگ هيونگ‌، کانگ مين سو
هافبک‌ها: کي سونگ يونگ، کيم بو کيونگ، کيم نام ايل، کيم جائه سونگ، کيم جونگ وو، لي چانگ يونگ، پارک جي سونگ
مهاجمان‌: پارک چو يانگ‌، آن يونگ هوان‌، لي سونگ ريول‌، يوم کي هون‌، لي دونگ گوک

نیجریه
توضیح کوتاه: این تیم آفریقایی که یکی، 2 ستاره را به خود می‌بیند، پس از 2 دوره غیبت در جام‌جهانی این بار می‌خواهند خاطرات جام جهانی 98 را تکرار کنند. کلکسیونی از بازیکنان تیم های وسط جدول لیگ های اسپانیا، فرانسه و انگلستان را ذر اختیار دارد و به همین دلیل می‏تواد یک خطر بالقوه برای تیم‏های بزرگ نیز محسوب شود. آنها کم حاشیه ترین تیم آفریقایی در جام ۲۰۱۰ هستند، اولین تیمی هم بودند که از این قاره به جام نوزدهم صعود کردند.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۴ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک هشتم نهایی در سال‌های ۱۹۹۴ و ۱۹۹۸
شرایط صعود: اول در گروه (6 بازی 12 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 22
سرمربی: شایبو آمودو
دروازه‌بان‌ها: دله آينوگبا‌، آستين ايجيده‌، وينسنت انياما
مدافعان :دله آدليه‌، رابيو آفولابي، الدرسون اچيجيله‌، چيدي اودياه‌، دني شيوتو‌، تايه تايوو، جوزف يوبو
هافبک‌ها‌: يوسف آييلا‌، ديکسون اتوهو‌، ساني کيتا‌، نوانکو کانو، هارونا لوکمن‌، جان اوبي ميکل‌، کالو اوچه‌، جان اوتاکا
مهاجمان‌: ياکوبو آياگبني‌، اوبافمي مارتينس‌، اوبينا انسوفور، چيندو اوباسي‌، پيتر ادوم وينگي

یونان

توضیح کوتاه: پس از قهرمانی‌شان در یورو 2004 حرف زیادی برای گفتن نداشته‏اند اما این بار اتوری هاگل که دیگر میان مردم یونان به چهره محبوب تبدیل شده می‌خواهد توانایی تیمش را در سطح جهان نشان دهد. دومین حضور در همان گروهی که در اولین حضورشان با شکست محض همراه بود. آنها سال 1994 با آرژانتین، نیجریه و بلغارستان بازی کردند و حالا فقط کره ای ها جای بلغارستان را گرفته اند تیم مغرور ره هاگل، می‏خواهند در قامت گذشته ظاهر شوند اما آیا خواهند توانست گوشه‏ای از ظرفیتی که شش سال پیش با آن قاره سبز را فتح کردند، در قاره آسیا به نمایش بگذارند؟
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 20 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 12
سرمربی: اتو رهاگل
دروازه بان‌ها: ميشاليس سيفاکيس، الکساندرو تسورفاس‌، کوستاس چالکياس‌
مدافعان‌: جورجيوس سيتاريديس، لوکاس وينترا، اوانجلوس موراس‌، پاپاستاتوپولوس‌، سيتوريس کرياکو‌، آورام پاپا دوپولوس‌، واسيليس توروسيديس‌، نيکوس اسپيروپولوس، استليوس مالزاس
هافبک‌ها: کاتسورانيس‌، الکساندروس زيوليس‌، کاراگونيس‌، ستوريس نينيس‌، کريستوس پاتسازاوغلو‌، ساکيس پريتاس
مهاجمان‌:آنجلو چارستياس‌، ديميتريوس سالپينجيديس‌، پانتليس کاپتانوس‌، تئوفانيس گکاس‌، جورجيوس ساماراس



مدعی اول صعود: بدون شک مارادونای آرژانتین. حضور نیجریه و یونان در این گروه برای مارادونا یادآور خاطرات تلخ و شیرینی است. مارادونا در آخرین جام جهانی اش در سال 1994 در آخرین بازی هایش در این رقابت ها، در مقابل این دو تیم قرار گرفت اما پس از آن به اتهام دوپینگ، از جام کنار گذاشته شد. مارادونا فرصت نسبتا زیادی دارد تا ضعف های مشهود آلبی سلسته را برطف کندو با تیمی مدعی، پای به رقابت ها بگذارد.

مدعی دوم صعود: یونان و نیجریه برای صعود به عنوان تیم دوم گروه با یکدیگر رقابت خواهند کرد. تیمی که در بازی رودرروی دو تیم نتیجه بهتری بگیرد، از شانس بیشتری برخوردار است.



گروه C
* شنبه 22 خرداد - انگلستان - آمریکا - ورزشگاه روسنبرگ - ساعت 23

* یکشنبه 23 خرداد - الجزایر - اسلوونی - ورزشگاه پولوکوانه - ساعت 16
* جمعه 28 خرداد - اسلوونی - آمریکا - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 18:30
* جمعه 28 خرداد - انگلستان - الجزایر - ساعت 23
* چهارشنبه 2 تیر - اسلوونی - انگلستان - ورزشگاه نلسون ماندلا - ساعت 18:30
* چهارشنبه 2 تیر - آمریکا - الجزایر - ورزشگاه پرتوریا - ساعت 18:30


انگلیس
توضیح کوتاه: با اینکه این تیم همواره دارای ستاره در تیمش بوده اما اخیرا موفقیتش را کسب نکرده اما باز هم همگان انگلیس به عنوان یکی از مدعیان رسیدن به مراحل پایانی قلمداد می‌کنند؛ البته حضور کاپلو روی نیمکت این تیم بر انتظارات مردم این کشور افزوده است و به نظر می‎‏رسد سکاندار ایتالیایی سه شیرها برابر توقعات هواداران انگلیسی، مسئولیت سنگینی بر دوش خواهد داشت تا تیمی که به جز در زمان میزبانی هیچ گاه رنگ فینال جام جهانی یا جام ملت‏های اروپا را ندیده، به جایگاه بالاتری برساند.

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۳ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال ۱۹۶۶ و مقام چهارم در سال ۱۹۹۰
شرایط صعود: اول در گروه (10 بازی 27 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 9
سرمربی: فابیو کاپلو

درواز‌ه‌بان‌ها‌: جو هارت‌، ديويد جيمز‌، رابرت گرين
مدافعان‌: جيمي کرگر‌، اشلي کول‌، ريو فرديناند‌، لدلي کينگ‌، گلن جانسون‌، جان تري‌، استيفن وارناک‌، متيو آپسون
هافبک‌ها‌: گرث بري‌، مايکل کريک‌، جوکول‌، استيون جرارد‌، فرانک لمپارد‌، آرون لنون، جيمزميلنر، شون رايت فيليپس
مهاجمان‌: پيتر کراوچ‌، جرمن دفو‌، اميل هسکي‌، وين روني


آمریکا
توضیح کوتاه: به نظر می‌رسد آمریکا که در جام جهانی 2002 به جمع 8 پایانی رسید، این بار در گروه سوم کار سختی برای صعود داشته باشد. پیروزی ۲-۱ مقابل ترکیه نشان می دهد سرالکس فرگوسن چندان هم بیراه نگفته است. سرمربی منچستر یونایتد دو نکته درباره امریکا مطرح کرد؛ نخست آنکه مقابل انگلستان حرفی برای گفتن نخواهند داشت و دوم اینکه می تواند از پس الجزایر و اسلوونی بربیایند و تیم دوم گروه شود.

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۹ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مقام سوم در سال ۱۹۳۰ و مرحله یک چهارم نهایی در سال ۲۰۰۲
شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 20 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 14
سرمربی: باب بردلی
دروازه‌بان‌ها: براد گوجان، مارکوس هاهنمن، تيم هاوارد
مدافعان: جاناتان بورن اشتاين‌، کارلوس بوکانگرا، استيو چوروندولو، جي دي مريت‌، کلارنس گودسون، اوگوچي اونيوو، جاناتان اسپکتور
هافبک‌ها: دامارکوس بيسلي، مايکل بردلي، ريکاردو کلارک، کلينت دمپسي، لاندن داناوان، موريس ادو، بني فيلهابر، استوارت هولدن‌، خوزه توس
مهاجمان‌: جوزي التيدور‌، ادسون بودل‌، رابي فيندلي‌، هرکولس گومز

الجزایر
توضیح کوتاه: آنها کار سختی برای رسیدن به جام جهانی 2010 داشتند و در جدال سختشان مقابل مصر بالاخره بلیت آفریقای جنوبی را کسب کردند اما به نظر می رسد هنوز از شوک صعود خونین و تاریخی شان به جام جهانی بیرون نیامده اند.  البته کسی انتظاری از این تیم مقابل انگلیس و آمریکا ندارد و تا همین جا نیز موفقیت زیادی کسب کردند. چنین فرضیه ای درباره الجزایر حتی در جام ملت های آفریقا هم پر رنگ بود. آن ها در بازی تدارکاتی شان ۳ گل از ایرلند خوردند.

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۳ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: اول مشترک (6 بازی 13 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 28
سرمربی: رباح صعدانی
دروازه‌بان‌ها‌: لونس گائواويي‌، فائوزي چائوچي‌، رياد اوهب
مدافعان‌: عبدالقادر ليافوئي‌، مجيد بوقرا‌، کارل مدجاني‌، رافيک هاليچه‌، عنتر يحيي‌، حبيب بلايد، ندير بلهاج‌، جمال مصباح
هافبک‌ها: حسن يبدا‌، مهدي لاسن‌، يزيد منصوري‌، آدلن گوئيدورا، رياد بودبوز‌، جمال عبدون‌، فؤاد خطير‌، کريم زياني‌، کريم متمور
مهاجمان‌: عبدالقادر غزال‌، رافيک جبور‌، رافيک سيفي

اسلوونی
توضیح کوتاه: صعود به جام‌جهانی در میان تیم‏های با کیفیت اروپایی کار سختی بود که اسلوونی آن را انجام داد. شاید این تیم برای کسب مقام دوم این گروه بتواند آمریکا را تهدید کند. بازیکنانی پراکنده در سراسر اروپا با سرمربیگری ماتیاژ کِچ، توانستند روس ها را حذف کنند و راهی دومین جام جهانی شوند. آن ها به مراتب قدرتمندتر و پر مهره تر از تیم سال 2002 هستند که با سه شکست راهی خانه شد، خصوصاً که یک ماشین گلزنی از اف.ث کلن به نام نوواکوویچ دارند.

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 20 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 33
سرمربی: ماتیاش کک (Kek)
دروازه‌بان‌ها: سمير هندانوويچ‌، ياسمين هندانوويچ‌، آلکساندر سليگا
مدافعان‌: ميسو برکو‌، بوستان سزار‌، برانکو ايليچ‌، ماتيچ ماوريچ‌ رزيچ، بويان جوکيچ‌، مارکو سولر‌، سواد فليکوويچ‌، الودين زينيچ
هافبک‌ها‌: آندراز کريم‌، روبرت کرن، واتر بيرسا‌، آندره کوماچ‌، داليبور استفانوويچ‌، الکساندر رادوساوليويچ‌، رنه کرين
مهاجمان‌: ميليو نواکوويچ‌، زلاتکو دديچ‌، زلاتان ليوبويانکيچ‌، نچ پکنيک‌، تيم ماتاواز


مدعی اول صعود: شاید در دیگر گروه ها، شگفتی موجب اول نشدن تیم سرگروه شود اما سه شیرها با داشتن فابیو کاپلو، اجازه هرگونه شگفتی آفرینی را از حریفان خواهند گرفت. این آخرین جام جهانی بازیکنانی مانند جرارد، لمپارد، تری و احتمالا دیوید بکام خواهد بود و آنها برای رسیدن به افتخاری قابل ذکر در جام جهانی از جان مایه خواهند گذاشت.

مدعی دوم صعود: هر سه تیم دیگر از شانس رسیدن به دور بعد برخوردارند و آمادگی تیم ها در زمان برگزاری جام جهانی می تواند تعیین کننده تیم دوم گروه باشد. اما اگر قرار باشد روی تیمی شرط بسته شود، انتخاب آمریکا خواهد بود. آنها برای موفقیت در جام از انگیزه بالایی برخوردارند و نسبت به سایر رقبا در نظر گرفتن شانس دوم چندان غیرطبیعی نیست.



گروه D
* یکشنبه 23 خرداد - آلمان - استرلیا - ورزشگاه دوربان - ساعت 23

* یکشنبه 23 خرداد - صربستان - غنا - ورزشگاه پرتورریا - ساعت 18:30
* جمعه 28 خرداد - آلمان - صربستان - ورزشگاه نلسون ماندلا - ساعت 16
* شنبه 29 خردادماه - غنا - استرالیا - ورزشگاه روسنبرگ - ساعت 18:30
* چهارشنبه 2 تیر - غنا - آلمان - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 23
* چهارشنبه 2 تیر - استرالیا - صربستان - ورزشگاه نلسپرویت - ساعت 23


آلمان
توضیح کوتاه: تقریباً در هر دوره از جام های جهانی یک دروازه بان استثنایی داشته اند اما این بار با مصدومیت رنه آدلر و خودکشی روبرت انکه، مثل خط میانی شان با فقر نام های اطمینان بخش مواجه اند و یواخیم را به دردسر انداخته‏اند. غیر از استاد فیزیکدان دانشگاه دورتموند و پیشگویی عجیبش با استفاده از علم مثلثات، آدم دیگری هم پیدا می شود که آلمان را قهرمان جام نوزدهم بداند اما کدام سرمربی است که از حضور تیمش برابر آلمان ترسی نداشته باشد؟!

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۷ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۵۴، ۱۹۷۴ و ۱۹۹۰ / نایب قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۶۶، ۱۹۸۲، ۱۹۸۶، ۲۰۰۲ / مقام سوم جهان در سال‌های ۱۹۳۴، ۱۹۷۰ و ۲۰۰۶
شرایط صعود: اول در گروه (10 بازی 26 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 6
سرمربی: یوآخیم لوو

دروازه‌بان‌ها‌: تيم ويسه‌، مانوئل نوير‌، هانس يورگ بوت
مدافعان‌: دنيس آئوگو‌، هولگر بادشتوبر‌، جروم بوآتنگ‌، آرنه فردريش‌، مارسل يانسن‌، فيليپ لام‌، پر مرته‌ساکر‌، سردار تاسکي
هافبک‌ها‌: سامي خديرا‌، توني کروس‌، مارکو مارين‌، مسوت اوزيل‌، باستين شواين اشتايگر‌، پيتر تروخفسکي
مهاجمان‌: کاکائو‌، ماريو گومز‌، اشتفان کيسلينگ‌، ميروسلاو کلوزه‌، توماس مولر، لوکاس پودولسکي

استرالیا
توضیح کوتاه: این تیم که برای بازیهای مقدماتی این دوره به قاره آسیا منتقل شد و دیگر دردسرهای قبلی را برای صعود نداشت پس از حذف از مرحله یک هشتم پایانی مقابل ایتالیا آن هم با یک پنالتی مشکوک این بار برای رسیدن به مراحل پایانی پای به آفریقای جنوبی گذاشته است. هری کیول تنها یادگاری 2010 این تیم از بازی 8 آذر 1376 با ایران است و این تیم که حرف اول فوتبال آسیا را می‏زند، با ترکیبی که تلاش شده با جوان‏گرایی باسازی شود، گام در میدان گذاشته اما به نظر می‏رسد شانس بالایی برای صعود نداشته باشد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۳ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۰۶
شرایط صعود: اول در گروه (20 امتیازاز 8 بازی)
رنکینگ فیفا: 21
سرمربی: پیم وربک
درواز‌ه‌بان‌ها‌: مارک شوارزر‌، آدام فدريکي‌
مدافعان‌: اسکات چيپرفيلد‌، ديويد کارني‌، لوکاس نيل‌، مايکل بوچامپ‌، کرگ مور، مارک ميليگان، لوک ويلکشاير
هافبک‌ها‌: وينس گرلا‌، کارل والري‌، جيسون کولينا‌، ميل يديناک‌، تيم کاهيل‌، برت هولمن‌، داريو ويدوسيچ‌، مارکو برشيانو، برت امرتون‌، ريچارد گارسيا
مهاجمان‌: نيکيتا رکاويتسيا‌، جاشوا کندي، هري کول

غنا
توضیح کوتاه: یکی از تیم‏های آفریقایی که این دوره امید زیادی به درخشش در جام جهانی دارد غنا است که در جام قبلی همه به مرحله یک هشتم رسید. البته غیبت اسین ضربه مهلکی به این تیم آفریقایی زده اما آنها همچنان به خلق شگفتی فکر می‌کنند. لاریا کینگستون بازیکن تیم هارتس اسکاتلند، که 12 روز مانده به جام جهانی خط خورد، میلوان راجاویچ، سرمربی اهل مونته‌نگرو تیمش را یک ابله نفهم خطاب کرد. کینگستون گفت این آقا تیم غنا را اشغال کرده است و به خاطر ارتباطاتش سرمربی غنا شده است تا این مدعی قدرتمند بی‏حاشیه نماند.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۰۶
شرایط صعود: اول در گروه (10 بازی 22 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 20
سرمربی: میلووان راجواچ
دروازه‌بان‌ها‌: ريچارد کينگستون‌، دانيل آگايي‌، استفان آهورلو
مدافعان‌: ساموئل انکوم‌، جاناتان منساه‌، لي ادي‌، رحيم آيو‌، هانس سرپي‌، جان منساه‌، ايساک ورساه‌، جان پانتسيل
هافبک‌ها: سولي مونتاري‌، درک بوآتنگ‌، آنتوني آنان‌، کوا دو آساموا، آندره آيوو، استفان آپيا، کوئنسي اووسو ابيه، کوين پرنس بوآتنگ
مهاجمان: متيو آموا‌، اساموا جيان‌، پرنس تاگوئه‌، دومينک آديايه

صربستان
توضیح کوتاه: صربستان و مونته‌نگرو در دوره قبلی افتضاح بودند و در جام جهانی 2006 پس از نمایش ناامیدکننده برابر ساح عاج و آرژانتین بدون کسب حتی یک امتیاز به خانه بازگشتند اما این بار صربستان با جدایی از مونته‌نگرو امید فراوانی برای جبران نتایج دوره پیشین دارد. حالا رادومیر آنتیچ سرمربی صرب ها ضمن خط زدن بازیکنانی از چلسی و آژاکس، می گوید نیکولا سیگیچ 202 سانتیمتری یکی از ستاره های جام نوزدهم خواهد شد.

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: نخستین بار در سال ۲۰۱۰ به عنوان تیمی مستقل (پیش از در قالب تیم‌های ملی یوگسلاوی و صربستان/مونتنگرو)
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: اول در گروه (6 بازی 13 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 37
سرمربی: رادومیر آنتیچ
دروازه‌بان‌ها‌: ولاديمير استويکوويچ‌، بويان ايسا ايلوويچ‌، آندلکو جوريجيچ
مدافعان‌: برانيسلاو ايوانوويچ‌، آنتونيو روکاوينا‌، نمانيا ويديچ‌، نوون سوبوتيچ‌، الکساندر لوکوويچ، اوبرادوويچ‌، الکساندر کولاروف
هافبک‌ها‌: دژان استانکوويچ‌، جاکو کاچار‌، نناد ميليجاس‌، دراوکو کوزمانوويچ‌، رادوساو پتروويچ‌، ميلوس کراسيچ‌، زوران توسيچ‌، ميلوس نينکوويچ‌، ميلان يوانوويچ
مهاجمان‌: نيکولازيگيچ‌، مارکو پانتليچ‌، دانکو لازويچ‌، دراگان مردا


مدعی اول صعود: آلمانی ها ثابت کرده اند که در جام جهانی به تیم دیگری تبدیل می شوند حتی اگر بازیکنان بزرگی در اختیار نداشته باشند. آنها در جام جهانی 2002 در حالی که کمتر کسی شانس زیادی برای آنها قائل بود، به فینال رقابت ها راه یافتند. می توان انتظار داشت که در این گروه، ژرمن ها به عنوان تیم اول به دور بعد صعود کنند، هرچند کار اسانی در پیش نخواهند داشت.

مدعی دوم صعود:
صربستان و غنا روی کاغذ از شانس بیشتری نسبت به استرالیا برخوردارند اما نمایش این تیم ها در جام جهانی 2006 ثابت کرد که نباید چندان به نتایج تیم ها در بازی های مقدماتی تکیه کرد. نتیجه ای که تیم ها در بازی ابتدایی کسب خواهند کرد، می تواند تاثیر زیادی در صعود آنها داشته باشد.



گروه E
* دوشنبه 24 خرداد - هلند - دانمارک - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 16

* دوشنبه 24 خرداد - ژاپن - کامرون - ورزشگاه مانگوانگ - ساعت 18:30
* شنبه 29 خرداد - هلند - ژاپن - ورزشگاه دوربان - ساعت 16
* شنبه 29 خرداد - کامرون - دانمارک - ورزشگاه پرتوریا - ساعت 23
* پنجنشبه 3 تیر - دانمارک - ژاپن - ورزشگاه روسنبرگ - ساعت 23
* پنجشنبه 3 تیر - کامرون - هلند - ورزشگاه کیپ تاون - ساعت 23
 

هلند
توضیح کوتاه: آنها بعد از جام جهانی 1998 به افتخاری در سطح جهان و اروپا نرسیدند تا اینکه در آفریقای جنوبی دل به ستارگانشان ببینند و از سد دانمارک ژاپن و کامرون در دور گروهی بگذرند. برت فان مارویک سرمربی نارنجی ها همانگونه که ون درسار را ندارد، روی نام فان نیستلروی را نیز خط قرمز کشید تا ستاره‏ای دیگر را از نوزدهمین جام دور کرد. نیستلروی امسال، نیم فصل دوم موفقی را در هامبورگ سپری کرده بود. لاله ها اما هنوز آن قدر نیرومند هستند که 10 روز قبل از جام جهانی 4 گل به غنا بزنند.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۹ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: نایب‌قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۷۴ و ۱۹۷۸ / مقام چهارم در سال ۱۹۹۸ / مرحله یک چهارم نهایی در سال ۱۹۹۴
شرایط صعود: تیم اول گروه (8 بازی 24 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 3
سرمربی: برت فان مارویک
دروازه‌بان‌ها‌: ساندر بوشکر، مارتين استکلنبرگ‌، ميشل ورم
مدافعان‌: خالد بولاهروز، ادسون برافهيد، جاني هيتينگا، يوريس ماتيسن‌، آندره اوير‌، جوواني فن برونکهورست، گرگوري فن در فيل
هافبک‌ها: ابراهيم آفلاي، نايجل دي يونگ‌، دمي دي زيو، استن شارز‌، وسلي اسنايدر‌، مارک فن بومل‌، رافائل فن ‌درفارت
مهاجمان‌: رايان بابل‌، اليرو اليا‌، کلاس يان هونتلار‌، درک کوئيت‌، آرين روبن‌، رابين فن پرسي

ژاپن
توضیح کوتاه: این تیم شرق آسیایی همواره نمایش خوبی از خود نشان داده اما مثل کره جنوبی نتوانسته موفقیتی کسب کند. این بار ژاپنی‌ها قصد دارد با شکست کامرون و دانمارک شگفتی‌آفرین شوند. تکلیف ژاپنی‏ها همواره با خودشان روشن است. بدون حاشیه، بدون نوسان، منضبط و پر تلاش تا آخرین لحظه آن هم بدون توجه به نتیجه ای که رقم خورده است اما فکری هم باید برای مهار تولیو تاناکا بکنند که گل زیبایی که مقابل انگلیس به خودشان زده بود را با تسلط هرچه تمام تر جلوی ساحل عاج تکرار کرد!
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۴ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک هشتم نهایی در سال ۲۰۰۲
شرایط صعود: تیم دوم گروه (8 بازی 15 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 43
سرمربی: مورتن اولسن
دروازه‌بان‌ها: سيکو نارازاکي، ايجي کاواشيما، يوشي کاتسو کاواگوچي
مدافعان: يوجي ناکازاوا، مارکوس توليو تاناکا، يوئيچي کومانو، دائيکي ايواماسا، ياسويوکي کونو، يوتو ناگوتوما، آتسوتو اوچيدا
هافبک‌ها‌: شونسوکه ناکامورا، يوشيتو اندو، کنگو ناکامورا، جونيچي ايناموتو‌، يوکي آبه‌، ماکوتو هاسبه‌، کيسوکه هوندا‌، دياسوکه ماتسوئي
مهاجمان‌: شينجي اوکازاکي‌، کيجي تامادا‌، يوشيتو آوکوبو‌، کيشو يانو‌، تاکايوکي موريموتو

کامرون
توضیح کوتاه: یک تیم آفریقایی دیگر که با تک ستاره‌اش یعنی ساموئل اتوئو برای کسب مقام دومی این گروه می‌جنگد و شاید با روحیه جنگندگی بالا به هدف خود برسد. امسال تیم های آفریقایی استعداد خیره کننده ای در حاشیه پردازی های قبل از جام جهانی بروز داده اند. ساموئل اتوئو که امید ملت کامرون به ساق های اوست، دو هفته مانده به بازیها تهدید به ترک اردو کرد. وقتی هم که ماند، در همان نیمه اول بازی دوستانه با پرتغال کارت قرمز گرفت و به رختکن رفت.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۶ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک چهارم نهایی در سال ۱۹۹۰
شرایط صعود: تیم اول گروه (6 بازی 13 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 11
سرمربی: پل لوگوئن
دروازه‌بان‌ها‌: گي رولان اندي آسمبي‌، کارلوس کامني‌، حميدو سوليمانو
مدافعان‌: بنو آسواکوتو، سباستين باسونگ، گائتان بونگ‌، آئورلين چدجو، جرمي‌، استفان امبيا، نيکولاس انکولو‌، ريگوبرت سانگ
هافبک‌ها: آچيل امانا، ايونگ انو، جان ماکون، جورجيوس مانديچ‌، جوئل ماتيپ‌، لاندري انگوئمو، الکس سونگ
مهاجمان‌: ويسنت آبوباکار‌، اريک چائوب موتينگ، ساموئل اتوئو، محمدو ادريسو، آچيل وبو

دانمارک
توضیح کوتاه: تیمی در سطح متوسط که اکثرا عملکرد خوبی داشته برای کسب جایگاه دوم در این گروه کار سختی مقابل ژاپن و کامرون پیش رو دارد. در بازی های تدارکاتی ضعیف ظاهر شده اند و حتی به استرالیا هم نه نگفته اند. با این حال در این کشور چیزی به نام انتقادات شدیداللحن رسانه‏ها به معنای رایج در فوتبال دنیا وجود ندارد و این خودش موهبتی است برای مورتن اولسن و تیم بی سر و صدای اسکاندیناوی تا آنها در آرامش کامل و بدون فشار افکارعمومی کار خود را پیش ببرند.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۴ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک چهارم نهایی در سال ۱۹۹۸ و مرحله‌ی یک هشتم نهایی در سال‌های ۱۹۸۶ و ۲۰۰۲
شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 21 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 26
سرمربی: تاکشی اوکادا
دروازه‌بان‌ها: توماس سورنسن، استفان آندرسن‌، يسپر کريستين سن
مدافعان‌: دانيل آگر، سيمون کاير، پر کرولدروپ‌، لارس ياکوبسن، سيمون بوسک پولسن‌، ويليام کويست يورگنسن‌، پاتريک امتيليگا
هافبک‌ها: دانيل ينسن‌، کريستين پولسن، کريستين اريکسون، ياکوب پولسن، مارتين يورگنسن، ميکل بکمن، توماس انوالدسن، کلن برگ‌، دنيس رومدال، يسپر گرونکائر
مهاجمان‌: يان دال توماسون‌، نيکولاس بنتنر، سورن لارسن


مدعی اصلی صعود: نارنجی ها هر چند سال هاست که نتوانسته اند هیچ عنوان قابل ذکری در جام جهانی کسب کنند اما تیمی هستند که همه جام ها را باتمام قوا شروع می کنند. به همین دلیل است که رود گولیت اخیرا از هم وطنانش خواسته که بازی محافظه کارانه را از انگلیس فابیو کاپلو یاد بگیرند. اما با این وجود، آنها بخت اصلی این گروه هستند.

مدعی دوم صعود: دانمارک با عبور از سوئد و پرتغال، به عنوان تیم اول گروه راهی جام جهانی شد، اما کامرون تیمی نیست که از آن به راحتی چشم پوشید. آنها با دراختیار داشتن بازیکنان باتجربه ای مانند کارلوس کامنی، ریگوبرت سونگ و البته گلزنی در کلاس جهانی، ساموئل اتوئو، صعود به مرحله دوم را حق خود می دانند.



گروه F
* دوشنبه 24 خرداد - ایتالیا - پاراگوئه - ورزشگاه کیپ تاون - ساعت 23

* سه شنبه 25 خرداد - نیوزلند - اسلوواکی - ورزشگاه روسنبرگ - ساعت 16
* یکشنبه 30 خرداد - اسلوواکی - پاراگوئه - ورزشگاه مانگوانگ - ساعت 16
* یکشنبه 30 خرداد - ایتالیا - نیوزلند - ورزشگاه نلسپرویت - ساعت 18:30
* پنجنشبه 3 تیر - اسلوواکی - ایتالیا - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 18:30
* پنجشنبه 3 تیر - پاراگوئه - نیوزلند - ورزشگاه پولوکوانه - ساعت 18:30

ایتالیا
توضیح کوتاه: مدافع عنوان قهرمانی باز هم با مربی سرشناسش  مارچلو لیپی پای به این میدان گذاشته و برای صعود به دور دوم کار سختی در پیش نخواهد داشت. لاجوردی‌پوشان تفاوت زیادی با جام قبلی نکرده‌اند و  می‌خواهند یک شگفتی خلق کند و برای دومین بار پیاپی جام را به خانه‌شان ببرند اما شرایط قدری متفاوت است. در فهرست مدافع عنوان قهرمانی جام جهانی، دیگر نامی از فرانچسکو توتی، الساندرو نستا، لوکا تونی و فابیو گروسو، دیده نمی شود. مارچلو لیپی از همین حالا کناره گیری اش را اعلام کرده و پس از پایان جام، چزاره پراندلی سرمربی آتزوری خواهد شد و این خوب نشان می‏دهد نمی‏توان از لیپی انتظار زیادی داشت.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۷ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۳۴، ۱۹۳۸، ۱۹۸۲ و ۲۰۰۶/ نایب‌قهرمان جهان در سال ۱۹۷۰ و
۱۹۹۴ / مقام سوم جهان در سال ۱۹۹۰ و مقام چهارم جهان در سال ۱۹۷۸ آرژانتین
شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 24 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 4
سرمربی: مارچلو لیپی

دروازه‌بانان: جیان لوئیجی بوفون، مورگان دی سانتیس، فدریکو مارچتی
مدافعان: سالواتوره بوچتی، لئوناردو بونوچی، فابیو کاناوارو، جورجیو کیه لینی، دومینیکو کریسیتو، کریستیان ماجیو، جیان لوکا زامبروتا
هافبک‌ها: مائورو کامورانزی، دانیله ده‌روسی، گنارو گتوزو، کلودیو مارکیزیو، ریکاردو مونتولیوو، آنجلو پالومبو، سیمونه پپه، آندره‌آ پیرلو
مهاجمان: آنتونیو دی ناتاله، آلبرتو جیلاردینو، وینچنزو یاکینتا، جیام پائولو پاتزینی، فابیو کوآلیارلا


نیوزلند
توضیح کوتاه: پس از انتقال استرالیا به قاره آسیا،‌ نیوزلند کار بسیار راحتی برای صعود به جام‌جهانی 2010 داشت و توانست برای دومین بار به این جام صعود کند. آنها در تلاشند حداقل برای رقبایشان در گروه 6 زنگ تفریح نباشند. آنها حسابی دست کم گرفته شده اند. تیمی که باعث شد غرب آسیا پس از ۳۶ سال، نماینده ای در جام جهانی نداشته باشد. برتری یک بر صفر این تیم مقابل صربستان در بازی تدارکاتی نشان می دهد نیوزلندی ها کیسه گل جام جهانی نخواهند شد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: تیم اول گروه (6 بازی 15 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 77
سرمربی: ریکی هربرت
دروازه‌بان‌ها‌: مارک پاستون‌، گلن موس‌، جيمز باناتين
مدافعان‌: رايان نيلسن‌، ايوان وچليچ‌، بن سيگموند، وينستون ريد، تامي اسميت، توني لوچهد، اندي بوينس
هافبک‌ها‌: سيمون اليوت، تيم براون‌، لئو برتوس‌، مايکل مک گيلينچي‌، آرون کلاپام‌، ديويد موليگان‌، جرمي بوروکه‌، اندي بارون، جيمي کريستي
مهاجمان: کريس کيلين، شان اشملتز، کريس وود، روي فالون

پاراگوئه
توضیح کوتاه: تیمی که در بازیهای مقدماتی بسیار خوش درخشید و بعد از برزیل به عنوان تیم دوم به جام‌جهانی صعود کرد قصد دارد پاراگوئه‌ای متفاوت نسبت به دوره‌های قبل را راهی آفریقای  جنوبی کند. در جام ۹۸ اسپانیا را حذف کردند و به دور دوم رفتند. اما بوسه لورن بلان روی سر فابین بارتز و گل دقیقه 113 او در دروازه چیلاورت فرو نشست. در بازی دوستانه 2 گل به یونان زدند و غیر از روکه سانتاکروز، 9 بازیکن در بهترین لیگ های اروپا دارند که می‏تواند چهره آنها را متفاوت سازد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۸ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک هشتم نهایی در سال‌های ۱۹۸۶، ۱۹۹۸ و ۲۰۰۲
شرایط صعود: تیم سوم گروه (18 بازی 33 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 30
سرمربی: گراردو مارتینو
دروازه‌بان‌ها‌: خوستو ويلا‌، آلدو بوبا ديلا‌، ديه‌گو بارتو
مدافعان‌: خوليو سزار کاسرس‌، دنيس کانيزا‌، داريو ورون، پائولو داسيلوا‌، کلوديو مورل‌، کارلوس بونت‌، آئورليانو تورس‌، آنتولين آلکارس
هافبک‌ها: کريستين ريوروس‌، جاناتان سانتانا‌، انريکه ورا‌، ويکتور کاسرس، نستور اورتيگوسا، ادگار بارتو
مهاجمان‌: روکه سانتا کروز‌، اسکار کاردوسو، نلسون والدس‌، ردولفو گامارا، لوکاس باريوس، ادگار بنيتس

اسلوواکی
توضیح کوتاه:در بازیهای مقدماتی موفق شدند با اقتدار به جام جهانی صعود کندند و پیش‌بینی می‌شود با پاراگوئه در این گروه بر سر جایگاه دوم رقابت داشته باشد. اهمیت حذف جمهوری چک در راه صعود به جام جهانی، برای اسلواک ها کمتر از صعود به یک شانزدهم نیست. در گروه بدی هم قرار ندارند. تیم سختکوش شرق اروپا با بازیکنانی از لیورپول، ناپولی، بوخوم و چلسی، در بازی تدارکاتی اش با کامرون با تساوی تک گله رسید و نمایش نسبتاً قابل قبولی را عرضه کرد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: در سال ۲۰۱۰ برای نخستین بار
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 22 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 33
سرمربی: ولادیمیر وایس
دروازه‌بان‌ها‌: جان موچا‌، دوسان کوسياک‌، دوسان پرنيس
مدافعان‌: مارک چک‌، جان دوريچا‌، پيتر پکاريک‌‌، مارتين پتراس‌، کرنر سالاتا‌، مارتين اسکرتل‌، رادوسلاو زاباونيک
هافبک‌ها‌: مارک همسيک‌، کاميل کوپنيک‌، جان کوزاک‌، ياريج کوکا‌، مارک ساپارا‌، زدنو استربا‌، ميروسلاو استاچ‌، ولاديمير ويس
مهاجمان‌: فيليپ هولوسکو‌، مارتين ياکوبو‌، اريک يندريسک‌، استانيسلاو سستاک‌، روبرت ويتک


مدعی اول صعود: قهرمان جهان برای دفاع از عنوان قهرمانی پای به رقابتها خواهد گذاشت و صعود از گروه به عنوان تیم اول برای آنها طبیعی است. به ویژه وقتی آنها را در گروهی ببینیم که تیم هایی مانند اسلواکی و نیوزلند قرار دارند.

مدعی دوم صعود: پاراگوئه به قدری در رقابتهای مقدماتی خوب کار کرد، که صعودش به جام جهانی پیش از برزیل و آرژانتین قطعی شد. آنها نسبت به دوتیم دیگر از تجربه بیشتری در رقابت ها برخوردارند و این مسئله می تواند به آنها کمک کند.



گروه G
* سه شنبه 25 خرداد - ساحل عاج - پرتغال - ورزشگاه نلسون ماندلا - ساعت 18:30

* سه شنبه 25 خرداد - برزیل - کره شمالی - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 23
* یکشنبه 30 خرداد - برزیل - ساحل عاج - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 23
* دوشنبه 31 خرداد - پرتغال - کره شمالی - ورزشگاه کیپ تاون - ساعت 16
* جمعه 4 تیر - پرتغال - برزیل - ورزشگاه دوربان - ساعت 18:30
* جمعه 4 تیر - کره شمالی - ساحل عاج - ورزشگاه نلسپرویت - ساعت 18:30


برزیل
توضیح کوتاه: قدرت همیشه زهردار فوتبال جهان که بسیاری از مردم این رشته را با ستارگانش می‏شناسند، 5 بار جام جهانی را به خانه برده است تا لقب پرافتخارترین تیم دنیا را یدک بکشد. خط زدن روی اسم‏هایی مثل رونالدینیو، آدریانو و رونالدو تا حدودی از جذابیت‏های برزیل 2010 کم کرده اما دونگا می‌خواهد ثابت کند بدون این ستاره هم فتح جام نوزدهم ممکن است. در برزیل اگر فهرست نهایی تیم ملی، 50 نفره هم باشد، باز رسانه هایش نامی که از قلم افتاده را تیتر می کنند، خصوصاً اگر او رونالدینیو باشد که رئیس جمهور هم طالبش است.

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۹ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: قهرمان جهان در سال‌های ۱۹۵۸، ۱۹۶۲، ۱۹۷۰، ۱۹۹۴ و ۲۰۰۲ /  نایب‌قهرمان جهان در سال ۱۹۵۰ و ۱۹۹۸ / مقام سوم جهان در سال ۱۹۳۸ و ۱۹۷۸ و مقام چهارم جهان در سال ۱۹۷۴
شرایط صعود: تیم اول گروه (18 بازی 34 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 2
سرمربی: کارلوس دونگا

ستاره: کاکا (رئال مادرید)
دروازه‌بان‌ها‌: ژوليو سزار‌، دوني‌، گومز
مدافعان‌: مايکون‌، دني الوس‌، ميشل باستوس‌، گيلبرتو، لوسيو، خوان‌، لوئيسائو‌، تياگو سيلوا
هافبک‌ها‌: گيلبرتو سيلوا، فيليپه ملو، راميرس‌، الانو‌، کاکا‌، خوليو باپتيستا‌، کلبرسون‌، خوسه
مهاجمان‌: لوئيس فابيانو، روبينيو‌، نيلمار‌، گرافيته
 

کره شمالی
توضیح کوتاه: تیمی که برای دومین پس از شگفتی‌ساز شدن در جام جهانی 1996 پای به این رقابت‏ها می‌گذارد و دارای کمترین شانس صعود از گروه مرگ است. آن ها پس از 44 سال دوری از جام جهانی، در اولین بازی باید با برزیل بجنگند. هیچ تماشاگری غیر از کاروان ۳۰۰ نفره دولت راهی آفریقای جنوبی نخواهد شد و بازیهای این تیم هم در کشورشان پخش زنده نخواهد شد! عجیب است که فیفا واکنشی به این تصمیمات رهبران کره شمالی نشان نداده و البته اگر قرار بود، واکنشی نشان دهد، چه کار می‏توانست بکند؟! برخی تیم کره شمالی را با تیم عراق در زمان رژیم صدام مقایسه کرده‏اند که در نوع خود تشبیه جالبی و از جهات زیادی نیز غیرقابل قبول است.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک چهارم نهایی در سال ۱۹۶۶
شرایط صعود: تیم دوم گروه (8 بازی 12 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 84
سرمربی: کیم یونگ−هون
دروازه‌بان‌ها‌: کيم ميونگ جيل‌، کيم ميونگ وون‌، ري ميونگ گوک
مدافعان‌: چا جونگ هيوک‌، ري يون ايل‌، ري کوانگ چون‌، نام سونگ چول‌، پاک نام چول‌، ري کوانگ هيوک‌، پاک چول جين
هافبک‌ها‌: جي يان نام‌، مون اين گوک، پاک سونگ هيوک‌، ري چول ميونگ‌، پاک نام چول‌، آن يونگ هاک‌، کيم کيونگ ايل‌، کيم يانگ جان
مهاجمان: هونگ يونگ جو، آن چول هيوک‌، جانگ تاي سي‌، چو کوم چول‌، کيم کوم ايل

ساحل عاج
توضیح کوتاه: شاید اگر در این گروه قرار نمی‌گیرند می‌توانستیم راحت‌تر در مورد این تیم صحبت کنیم اما با این حال به نظر می‌رسد آنها عزم خود را جزم کرده‌اند تا یکی از 2 مدعی قهرمانی این جام را در همان دور گروهی کنار بزنند. اسون گوران اریکسون که 70 روز قبل از جام جهانی سرمربی ساحل عاج شد، پس از حذف با انگلیس در جام‌جهانی 2006 این بار برای شگفتی پای به آفریقا گذاشته است. ساحل عاج در بسیاری از لیگ‏های کشورهای دنیا نمایندگانی را به میدان می‏فرستند که برخی از آنها در ترکیب تیم ملی قرار گرفته‏اند و البته برخی‏ها همچون دروگبا را نیز در اختیار ندارد.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: تیم اول گروه (6 بازی 16 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 16
سرمربی: وحید حلیلهوجیچ
دروازه‌بان‌ها‌: بوبکار باري‌، آرسيتيدس زوگبو‌، دانيل يبوا
مدافعان‌: سليمان بامبا‌، آرتور بوکا، گاي دمل‌، امانوئل آبوئه‌، استيو گوهوري‌، سياکا تين‌، کلو توره‌، بنجامين بورو آنگوآ
هافبک‌ها‌: ژان ژاک گوسو گوسو، عبدالقادر کيتا‌، امانوئل کونه‌، گرويس يائو کواسي‌، کريستين کوفي‌، چيک اسمائيل تيوته‌، يايا توره‌، ديديه زوکورا
مهاجمان‌: آرونا ديندانه‌، سيدو دومبيا‌، ديديه دروگبا‌، سالامون کالو

پرتغال
توضیح کوتاه: تیمی که خیلی زود خود را به عنوان یک مدعی در سطح جهان معرفی کرد و در جام قبلی در آلمان به مقام چهارم جهان دست یافت تا با ستاره‌هایش که سرآمد آنها رونالدو است به فکر موفقیتی دیگر باشد اما غیر از دوره قبلی، عالی ترین نتیجه این تیم در جام جهانی همان سالی بود که طوفان زرد را بردند. حالا در گروهی که برزیل و ساحل عاج هم هستند، حضور کره شمالی قوت قلبی برای تیم آقای کارلوس کوئیروش است و تصور می‏شود شانس صعود را بتوان برایشان هنوز متصور بود.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۵ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مقام سوم در سال ۱۹۶۶ و مقام چهارم در سال ۲۰۰۶
شرایط صعود: دوم در گروه (10 بازی 19 امتیاز)- پیروزی در پلی اف
رنکینگ فیفا: 5
سرمربی: کارلوس کویروشدروازه‌بان‌ها‌: بتو، دانيل فرناندس‌، ادواردو
مدافعان‌: فابيو کوئنتارو‌، پائولو فريه را‌، ريکاردو کارواليو‌، برونو آلوس‌، رولاندو‌، ريکاردو کاستا، دودا‌، په‌په‌، ميگوئل
هافبک‌ها‌: تياگو‌، دکو، رائول ميرلس‌، ناني‌، ميگوئل ولوسو‌، پدرومندس
مهاجمان‌: سيمائو سابروسا‌، هوگو آلميدا‌، ليدسون‌، کريستيانو رونالدو، دني


مدعی اول صعود: تیم ملی برزیل، قهرمان پنج دوره جام جهانی در هر گروهی که قرار بگیرد، مدعی اصلی صعود است حتی اگر رقیبانی مانند پرتغال و ساحل عاج را در مقابل ببیند.

مدعی دوم صعود: شاید این گروه بعد از قرار گرفتن پرتغال در آن به گروه مرگ تبدیل شد اما نباید حضور تیم ساحل عاج را در انتخاب این عنوان برای گروه کم اهمیت دانست. به اسامی بازیکنان آنها دقت کنید تا متوجه شوید که چه تیم قدرتمندی هستند. آنها در جام جهانی 2006 به دلیل کم تجربه بودن از صعود بازماندند اما در این دوره چنین کمبودی را احساس نمی‏کنند.



گروه H
* چهارشنبه 26 خرداد - هندوراس - شیلی - ورزشگاه نلسپرویت - ساعت 16

* چهارشنبه 26 خرداد - اسپانیا - سوئیس - ورزشگاه دوربان - ساعت 18:30
* دوشنبه 31 خرداد - شیلی - سوئیس - ورزشگاه نلسون ماندلا - ساعت : 18:30
* دوشنبه 31 خرداد - اسپانیا - هندوراس - ورزشگاه ژوهانسبورگ - ساعت 23
* جمعه 4 تیر - شیلی - اسپانیا - ورزشگاه پرتوریا - ساعت 23
* جمعه 4 تیر - سوئیس - هندوراس - ورزشگاه مانگوانگ - ساعت 23

اسپانیا
توضیح کوتاه: تیمی که در هر پستی حداقل یک ستاره دارد و عنوان قهرمانی یورو 2008 را یدک می‌کشد یکی از مدعیان اصلی قهرمانی جام جهانی 2010 به حساب می‌آید. شاگردان دل‌بوسکه کار سختی در گروه 8 نخواهند داشت و تنها به مرحله یک هشتم می‌اندیشند که به احتمال فراوان با پرتغال یا برزیل برخورد خواهند کرد. آن ها در تاریخ جام جهانی هیچ توفیقی نداشته اند مگر صعود به نیمه نهایی 1950 اما آسمان این تیم چنان آکنده از ستاره است که حتی می توانند بویان کرکیچ را در خانه جا بگذارند. طی این دو سالی که در جام ملت های اروپا قهرمان شده اند، دیگر کمتر منتقدی جمله کلیشه ای و نامفهوم شخصیت قهرمانی ندارد را به آن ها الصاق می کند و از زیدان تا کلینزمن، آنها را تا فینال بالا برده‏اند.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۱۳ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مقام چهارم جهان در سال ۱۹۵۰
شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 30 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 1
سرمربی: ويسنته دل بوسکه
دروازه‌بان‌ها‌: ايکر کاسياس‌، په‌په رينا‌، ويکتور والدس
مدافعان‌: رائول آلبيول‌، آلوارو آربلوا، خوان کاپدويلا‌، کارلوس مارچنا‌، جرارد پيکه‌، کارلوس پويول‌، سرخيو راموس
هافبک‌ها‌: ژابي آلونسو‌، سرخيو بوسکتس‌، سسک فابرگاس، آندرس اينيستا‌، خاوير مارتينس، داويد سيلوا‌، ژاوي هرناندس
مهاجمان‌: خسوس ناواس‌، خوان ماتا‌، پدرو رودريگس‌، فرناندو يورنته‌، فرناندو تورس‌، داويد ويا

شیلی
توضیح کوتاه: پس از درخشش در سال 98 دیگر چیزی از شیلی نشنیدیم تا اینکه پیرسا موفق شد این تیم را در سطح جهان باز هم مطرح کند و به کسب جایگاه دوم گروه 8 بیاندیشد. تیم دوم آمریکای جنوبی فقط با یک امتیاز کمتر از برزیل به مرحله نهایی صعود کرده. سرمربی این تیم اتفاقاً همان کسی که است سال ۲۰۰۲ بدترین نتیجه نیم قرن اخیر آرژانتین در جام های جهانی را رقم زد و این یک کارنامه خاص را برای وی رقم زده است. شیلی دیگر مارچلو سالاس و ایوان زامورانو ندارد اما تمام بازیکنانش یا لژیونر هستند یا از تیم های کولوکولو و کاتولیکا!
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۸ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک هشتم نهایی در سال ۱۹۹۸
شرایط صعود: تیم دوم گروه(18 بازی 33 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 17
سرمربی: مارسلو بیلسا
دروازه‌بان‌ها: کلوديو براوو، لوئيس مارين‌، ميگوئل پينتو
مدافعان‌: پابلو کنترراس‌، اسمائيل فوئنتس‌، مائوريسنيو ايسلا‌، گونزالس خارا‌، گري مدل‌، والدو پونسه
هافبک‌ها‌: جان بوسجور، کارلوس کارمونا‌، مارکو استرادا، ماتياس فرناندس‌، آرتورو ويدال‌، رودريگو ميلار‌، رودريگو تلو‌، خورخه والديويا
مهاجمان‌: مارک گونزالس‌، فابين اورلانا، استبان پاردس‌، آلکسيس سانچس‌، هومبرتو سوازو، گونسالو فيرو

سوئیس
توضیح کوتاه: تیمی از قاره اروپا که عملکرد خوبی در سال‏های در فوتبال جهان و اروپا داشته و موفقیت در این دوره را منوط به رسیدن به جمع 8 تیم پایانی می‌داند. سوئیس را قدرت‏ها چندان جدی نگرفته‏اند و به نظر می‏رسد شاهکار این تیم، صعود از مرحله گروهی خواهد بود  اما این موفقیت نیز در گروهی که شیلی نیز حضور دارد، خیلی ساده نیست اما شدنی است.
دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۹ بار
بزرگترین موفقیت‌ها: مرحله یک چهارم نهایی در سال‌های ۱۹۳۴، ۱۹۳۸ و ۱۹۵۴ / مرحله یک هشتم نهایی در سال‌های ۱۹۹۴ و ۲۰۰۶
شرایط صعود: تیم اول گروه (10 بازی 21 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 18
سرمربی: اوتمار هیتسفلد
دروازه‌بان‌ها‌: ديه‌گو بناگليو، مارکو ولفي‌، جاني لئوني
مدافعان‌: اشتفان ليش اشتاينر‌، فيليپه سندروس، اشتفان گريچتينگ‌، استيو فن برگن‌، ماريو اگيمن‌، رتو زيگلر‌، کريستوف اسپايچر
هافبک‌ها‌: والون به رامي‌، گوکان اينلر‌، بنجامين هوگل‌، پرمين شووگلر‌، گلسون فرناندس، ترانکيلو بارنتا، ژردان شاکيري‌، مارکو پادالينو
مهاجمان‌: آلکساندر فراي‌، بلاسه انکوفو‌، ارن درديوک‌، مارکو اشترلر‌، هاکان ياکين


هندوراس
توضیح کوتاه: این تیم فقط یک بار در جام جهانی شرکت داشته و رتبه چهارم برایش در این گروه پیش‌بینی می‌شود اما تیم‏های دیگر این گروه اصل این تیم آمریکای مرکزی دست کم نگرفتند. تساوی بدون گل مقابل جمهوری آذربایجان در آخرین بازی تدارکاتی، بیانگر راه دشوار تیم آقای رینالدو روئه دا در آفریقای جنوبی است و امیدهای اندکی این تیم کم حاشیه است که آمده‏اند تا تنها مرحله گروهی را تجربه کنند، کیف‏هایش را ببندند و به کشورشان بازگردند!

دفعات حضور در دور نهایی جام جهانی: ۲ بار
بزرگ‏ترین موفقیت‌ها: −
شرایط صعود: تیم سوم گروه (10 بازی 16 امتیاز)
رنکینگ فیفا: 38
سرمربی: رینالدو روئدا
دروازه‌بان‌ها‌: ريکاردو کانالس‌، نوئل والادارس‌، دنيس اسکوبر
مدافعان‌: ويکتور برناردس‌، ماينور فيگوئروا‌، اسکار گارسيا‌، سرخيو مندوزا‌، اميليو ازگوئره‌، جاني پالاسيوس‌، مائورسيو سابيلون‌، عثمان چاوز
هافبک‌ها‌: ادگار آلوارس‌، ژوليو سزار دي‌لئون‌، راجر اسپينوزا‌، آمادو گوئوارا‌، رامون نونس، ويلسون پالاسيوس‌، هندري توماس‌، دنيلو تورسيوس
مهاجمان‌: ديويد سوازو‌، جورجي ولکام‌، کارلوس پاوون‌، والتر مارتينس


مدعی اول صعود: در دوره های قبلی جام هم اسپانیا یکی از مدعیان تلقی می شد اما در هیچ دوره ای آنها به این اندازه در قامت یک مدعی پای رقابت ها نگذاته بودند. به نظر نمی رسد در مرحله گروهی تیمی بتواند برای آنها مشکل خاصی ایجاد کند.

مدعی دوم صعود: سوئیسی ها در دوره قبلی بدون اینکه دروازه شان باز شود، با جام خداحافظی کردند. آنها این بار با اوتمار هیتسفیلد برای جبران خواهند آمد.



برنامه مرحله یک هشتم نهایی
پس از رقابت‏های گروهی جام جهانی 2010، در مرحله یک هشتم، با توجه به نتایج تیم‏ها و صعود تیم‏های اول و دوم هر گروه به این مرحله بازیها بدین صورت پیگیری می‌شود که شانس پیروزی هر تیم در این مرحله و امکان صعود تا فینال در جدول فوق ارزیابی شده و بر این اساس اسپانیا و اسپانیا شانس پیش آمدن تا فینال را دارند و آرژانتین و انگلیس نیز می‏توانند رده بندی باشکوهی برگزار کنند!

بازی 49: تیم اول گروه A با تیم دوم گروه B  شنبه - 5/4/89  ساعت 18:30
بازی 50: تیم اول گروه C با تیم دوم گروه D  شنبه - 5/4/89  ساعت 23

بازی 51: تیم اول گروه D با تیم دوم گروه C  یکشنبه - 6/4/89 ساعت 18:30
بازی 52: تیم اول گروه B با تیم دوم گروه A  یکشنبه - 6/4/89 ساعت 23

بازی 53: تیم اول گروه E با تیم دوم گروه F  دوشنبه - 7/4/89 ساعت 18:30
بازی 54: تیم اول گروه G با تیم دوم گروه H دوشنبه - 7/4/89 ساعت 23

بازی 55: تیم اول گروه F با تیم دوم گروه E  سه شنبه - 8/4/89 ساعت 18:30
بازی 56: تیم اول گروه H با تیم دوم گروه G سه شنبه - 8/4/89 ساعت 23


برنامه مرحله یک چهارم نهایی
در مرحله یک چهارم نیز نهایی برنده بازی 49 با برنده بازی 50، برنده بازی 51 با برنده بازی 52، برنده بازی 53 با برنده بازی 54 و برنده بازی 55 با برنده بازی 56 مسابقه می‌دهند.

بازی 57: برنده بازی 53 - برنده بازی 54،
جمعه - 11/4/89 ساعت 18:30
بازی 58: برنده بازی 49 - برنده بازی 50،
جمعه - 11/4/89 ساعت 23

بازی 59: برنده بازی 51 - برنده بازی 52، شنبه - 12/4/89 ساعت 18:30
بازی 60: برنده بازی 55 - برنده بازی 56، شنبه - 12/4/89 ساعت 23


برنامه مرحله نیمه نهایی:
بازی 61: برنده بازی 57 - برنده بازی 58، سه شنبه - 15/4/89
بازی 62: برنده بازی 59 - برنده بازی 60، سه شنبه - 15/4/89


برنامه دیدار رده بندی
بازی 63: بازنده بازی 61 - بازنده بازی 62، شنبه - 19/4/89


برنامه دیدار فینال
بازی 64: برنده بازی 61 - برنده بازی 62، یکشنبه - 20/4/80

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
اطلاعات کامل و مفیدی بود مرسی تابناک
آمارتون پر از اشباهات بود.بدم این چه رنگایی استفاده میکنین آدم چشمش درد میگیره
انقدر طولانی بود نخوندم
آلمان یک مقام چهارمی هم در سال 1958 دارد
خوب بود اصول کپی رایت رو رعایت می کردین و می زدین که از کجا کپی پیست کردین
فقط آلمان
فقط آلمان
فقط آلمان
lممنون
تکمیل بود.
نظر خواهی در مورد قوتبال جام جهانی اخلاف01/0دارد
برزیلو عشقه دادا برزیل....
پس چرا ايران توي اين جدول نيست؟!!!!
به غیر از استاد فیزیک دانشگاه درتمند کسی دیگه آلمان قهرمان نمی دونه!!!! جک بود دیگه؟
ببخشید. سرمربی اسپانیا اسکار تابارز نیست. ویسنته دلبوسکه سرمربی تیمه و انشاء الله قهرمان میشه . چون 8 تا از بازیکنان بارسلونا تو این تیم بازی می کنند.
چرا اسم بازیکنان تیم ملی ایتالیا رو نزدید؟همه رو زدید بجز ایتالیا
تابناك جان ، جاي ايران خالي نباشه
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست
آخرین اخبار