دستگيري كلاهبردار 3 ميليارد توماني در مرز

حسيني افزود: با افزايش شكايت‌ها، همسر متهم تحت تعقيب با مراجعه به دادسرا، شكايتي ارائه كرد كه بررسي اين شكايت مشخص مي‌كرد مرد كلاهبردار به نام مصطفي مفقود شده است اما در مرحله بعدي تحقيقات، معلوم شد اين شكايت براي فريب شاكيان مطرح شده است تا آنها پيگير پرونده شكايت خود نباشند.
کد خبر: ۱۰۳۴۲۶
|
۲۰ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۳ 10 June 2010
|
3386 بازدید
كلاهبردار فراري از كشور كه تحت تعقيب پليس آگاهي قرار داشت، هنگام ورود به ايران در مرز بازرگان دستگير شد.

سرهنگ سيد جعفر حسيني، رئيس‌پليس آگاهي استان قم در اين باره به «جام‌جم» گفت: از سال 86 به دنبال طرح شكايت‌هاي متعدد مردمي از فردي كه در قالب سرمايه‌گذاري مضاربه‌اي 3 ميليارد تومان از مردم كلاهبرداري كرده بود، موضوع در دستور كار ماموران پليس آگاهي قرار گرفت.

حسيني افزود: با افزايش شكايت‌ها، همسر متهم تحت تعقيب با مراجعه به دادسرا، شكايتي ارائه كرد كه بررسي اين شكايت مشخص مي‌كرد مرد كلاهبردار به نام مصطفي مفقود شده است اما در مرحله بعدي تحقيقات، معلوم شد اين شكايت براي فريب شاكيان مطرح شده است تا آنها پيگير پرونده شكايت خود نباشند.

رئيس پليس آگاهي استان قم افزود: پس از چند ماه، تحقيقات مشخص كرد متهم از كشور متواري شده و پس از مدتي همسر و فرزندان خود را هم از كشور خارج كرده است.

وي يادآور شد: با جمع‌بندي اطلاعات و گزارش موضوع به پليس بين‌الملل، در حالي كه تلاش براي دستگيري و انتقال متهم به كشور آغاز شده بود، ماموران 16 خرداد امسال متهم را هنگامي كه از مرز بازرگان وارد خاك ايران شده بود، دستگير كردند. سرهنگ حسيني تصريح كرد: با تحويل كلاهبردار 3 ميليارد توماني به پليس آگاهي قم، تحقيق از وي آغاز شده است.
آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت