بازدید 3504
اولیایی:

عواقب تغییرات استقلال وحشتناک است

اولیایی در مورد عملکرد واعظ در مدیریت باشگاه استقلال تاکید کرد: از واعظ چه خواسته بودیم؟ ضمن اینکه زمانبندی برنامه واعظ را که مرجع تخصصی تصویب کرده بود، را باید کنترل کنیم و ببینیم در این برنامه زمانبندی خوب جلو رفته است یا نه. 30 سال است در باشگاه استقلال و پرسپولیس یک جهت دایره را طی می کنیم و فقط دور می زنیم و جلو نمی‌رویم. آقای واعظ هم آمد در این دایره دوری زد و رفت و من هم به ایشان و دوستان دیگر خسته نباشید می گویم. قطعا کسانی دیگر هم می آیند، دور می زنند و می روند.
کد خبر: ۱۰۲۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۰ 02 June 2010
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با هشدار نسبت به تغییراتی که در هرم مدیریتی این باشگاه رخ داده است گفت: در حالی که مسئولان از عملکرد هیئت مدیره ابراز رضایت می کردند آنها در یک حرکت عصبی و شرایطی که عواقب خطرناکی برای استقلال دارد استعفا کردند.

کاظم اولیایی در گفتگو با مهر، در مورد وضعیت باشگاه استقلال گفت: مشکل استقلال رفتن مدیرعامل نیست بلکه باید برای این باشگاه تصمیم کلان و درستی گرفته شود. نمی توانیم داخل خودمان حرفی بزنیم و بیرون حرف دیگر. در استقلال هم باید ابتدا ساختار سازمانی مشخص شود و پس هرکس که مدیرعامل شود، کارها را پیگیری کند زیرا این بلاتکلیفی خوب نیست.


اول مدیرعامل انتخاب می شود، بعد هیئت مدیره تا چالش ایجاد شود
وی ادامه داد: باید با مشخص‌شدن ساختار مجمع، هیئت مدیره و بخش‌های مدیریتی وضعیت نه تنها باشگاه استقلال، بلکه پرسپولیس هم از این حالت خارج شود. در کشورهای دیگر باشگاه‌ها یا هیئت‌امنایی یا مجمعی اداره می‌شوند که آنها، اعضای هیئت‌مدیره را انتخاب می‌کنند. اعضای‌هیئت‌مدیره هم برنامه‌ها را مشخص کرده و برای اجرای این برنامه‌ها مدیرعامل را انتخاب می‌کنند اما در ایران دنبال میانبر هستیم و ابتدا مدیرعامل انتخاب می‌شود و بعد از آن هیئت مدیره را معرفی می‌‍شوند تا با مدیرعامل در چالش بیفتند.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان اینکه مدیرعامل نباید منابع مالی را تامین کند بلکه در هیئت مدیره این بودجه برای اجرای برنامه‌ها و اهداف مشخص شود، افزود: هیئت مدیره نمی تواند بودجه را از مدیرعامل بخواهد بلکه آنها باید بودجه را مشخص کنند. در استقلال هم هرچه زودتر ساختار باشگاه مشخص شود و براساس آن فعالیت‌های دیگر آن صورت گیرد.


علی آبادی تنها بخش خصوصی استقلال را هم دولتی کرد
وی اضافه کرد: در زمان مدیریت بنده در باشگاه استقلال، با توجه به حضور نفراتی همچون دکتر ایروانی، دکتر آقامحمدی و مهندس میرولد در هیئت مدیره، ثبات مدیریت در باشگاه وجود داشت و حتی تمایل به خصوصی شدن پیدا می کرد اما خدا علی آبادی را خیر دهد که همان بخش را هم به کمک مدیران وقت استقلال دوباره صددرصد دولتی کرد.

اولیایی با بیان اینکه امروز با تصویب بند(ب) که جزو افتخارات سیاسیون و مجلسی‌ها است که به ورزش کمک کردند، رقیب بزرگ دولتی را برای کل بخش خصوصی در ورزش درست کردند، اظهار داشت: بعد از مدتها که بحث واگذاری مطرح شد، امسال مجلس بند(ب) را اجباری کرده و تمام وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی باید این پول را در ورزش هزینه کنند اما وقتی آنها بخواهند هزینه کنند، سابقه نشان داده که تیمداری می‌کنند و وقتی آنها با جیب پر پول تیمداری کنند، بخش خصوصی چگونه می‌توانند، تیمداری کنند.


دولت رقیب بخش خصوصی در ورزش شده است
وی با بیان اینکه دولت با این پول خود را رقیب بخش خصوصی کرده و دو باشگاه خصوصی استقلال اهواز و ابومسلم با این شرایط نتوانستند با بخش دولتی مبارزه کند و به دسته پائین سقوط کردند، افزود: از این به بعد مسیر به سوی دولتی شدن پیش می‌رود. مدیران دولتی هم این بودجه‌های را با دست خود در ورزش هزینه می‌کنند زیرا ورزش شهرت، محبوبیت و فضاهای اجتماعی دارد و برای کسب این فضاها این هزینه را با مدیریت و حضور خود هزینه کرده و در واقع رقیب بخش خصوصی می‌شوند.


خلاف تاکیدات و قوانین AFC پیش می رویم
مدیرعامل پیشین باشگاه پاس همدان با بیان اینکه این مسئله خلاف تاکیدات و قوانین AFC است، تاکید کرد: اگر قرار است برای خصوصی شدن این باشگاه‌ها تصمیم گیری شود، مدیرانی که تمام رگ و ریشه آنها از دولت شکل گرفته و دولتی فکر می کنند، نمی‌توانند فکر کنند و باید به کسانیکه قدرت و تجربه لازم را داشته و با بخش خصوصی ارتباط دارند، این کار واگذار شود.


تلاشمان دفع کسانی است که در بخش خصوصی‌موفق هستند
وی در این خصوص اضافه کرد: تمام تلاشمان این است کسانی که در بخش خصوصی‌موفق بودند را دفع کنیم و مدیران دولتی که فقط با حقوق دولتی می توانند زندگی خود را اداره کنند، آنها برای خصوصی سازی این دو باشگاه حرف بزنند و معلوم است کسانیکه خودشان تفکر دولتی داشته و در فضای دولتی استنشاق می کنند، نمی توانند در بخش خصوصی موفق باشند.


همه مسائل را یا سیاه می بینیم یا سفید
اولیایی با بیان اینکه با یک برنامه میان مدت دوساله و بلند مدت پنج‌ساله می توان فضایی ایجاد کرد دو باشگاه استقلال و پرسپولیس همانند باشگاه‌های معتبر دنیا در حوزه خصوصی اداره شوند، افزود: البته ما همه مسائل را یا سیاه می بینیم یا سفید، یا صددرصد از جیب دولت باشد و بند(ب) را تصویب می کنیم و یا از سوی دیگر می گوییم دولت هیچکاره باشد و هیچ نباید بدهد و فقط بخش خصوصی صحبت کند. نه فضایی داریم که سرخابی‌ها را رها کنیم نه سیاستی که صددرصد دولتی اداره می شود، درست است.


استعفا دادن یا استعفا ندادن مدیران استقلال معنی دار است
وی با اشاره اینکه خلاف اساسنامه پیشنهادی فیفا که به تصویب هیئت محترم دولت رسیده مجمع دو باشگاه توسط یک نفر اداره می‌شود، تاکید کرد: تغییرات با ساختار، برنامه و حرکت رو به جلو باشد، خوب است اما این تغییر عصبی و استعفا دادن یا استعفا ندادن بعضی از مدیران این باشگاه معنی دار بوده و تغییرات عادی نیست.


استعفای مدیران عواقب وحشتناک برای استقلال دارد
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال افزود: یکی دو ماه پیش از مسئولان می گفتند اعضای هیئت مدیره استقلال بسیار قابل قبول با عملکردی خوب هستند و حرکت‌های آقایان مورد انتقاد قرار نمی گرفت اما یک دفعه همه آقایان در یک حرکت عصبی و شرایطی که عواقب وحشتناک و خطرناکی در آینده برای استقلال دارد، از هیئت مدیره باشگاه استعفا داده و استقلال را آچمز کردند، به صلاح این باشگاه نیست و نباید استعفا می دادند.


در روزهای حساس به فکر انتخاب هیئت مدیره و مدیرعامل باشیم
وی با بیان اینکه مردم به موفقیت تیم‌هایی مانند استقلال و پرسپولیس دل بسته اند، تصریح کرد: در روزهایی که تمام تیم‌های مدعی در حال بستن تیم‌های خود هستند، این برکناری‌ها اصلا قابل قبول نیست و در این روزهای حساس به فکر انتخاب هیئت مدیره، مدیرعامل یا سرپرست باشیم. زمان، زمان بسیار بدی است و عواقب نامطلوبی برای باشگاه استقلال در پی دارد.


فقط دور می زنیم و جلو نمی‌رویم
اولیایی در مورد عملکرد واعظ در مدیریت باشگاه استقلال تاکید کرد: از واعظ چه خواسته بودیم؟ ضمن اینکه زمانبندی برنامه واعظ را که مرجع تخصصی تصویب کرده بود، را باید کنترل کنیم و ببینیم در این برنامه زمانبندی خوب جلو رفته است یا نه. 30 سال است در باشگاه استقلال و پرسپولیس یک جهت دایره را طی می کنیم و فقط دور می زنیم و جلو نمی‌رویم. آقای واعظ هم آمد در این دایره دوری زد و رفت و من هم به ایشان و دوستان دیگر خسته نباشید می گویم. قطعا کسانی دیگر هم می آیند، دور می زنند و می روند.

وی اضافه کرد: در این سال‌ها بارها در این دایره دور زده و متوجه شده ام برای رهایی استقلال و پرسپولیس از این وضعیت حتما باید عقلا و کسانیکه از فوتبال بین المللی اطلاع دارند و شناخت دارند و خارج از بخش دولت زدگی، دولت سالاری، دولت زدگی و نشست دولتی در اذهان دور هم جمع شوند و در این خصوص تصمیم گیری کنند.


این صندلی‌ها اجازه شنیدن را نمی دهد
مدیرعامل باشگاه پاس همدان در پایان گفت: یکی از پیشکسوتان استقلال مانند پورحیدری را به عنوان سرپرست باشگاه استقلال انتخاب کنند تا وی کادرفنی و تیم را ببندد و زود سر و ته بحث مدیریت باشگاه را به هم نیاورند. پس از آن در نشستی با صاحب نظران نفراتی شایسته را برای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه انتخاب کنند. البته گوش شنوایی نیست که صحبت صاحب نظران را بشنود زیرا این صندلی‌ها اجازه شنیدن را نمی دهد.
تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار