صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف خانه فساد در تبریز

کد خبر: ۱۰۲۰۲۷
| |
9195 بازدید

سرپرست اداره اطلاع‌رسانی نیروی انتظامی آذربایجان شرقی گفت: منزلی که توسط عده‌ای از افراد در یکی از محلات اطراف تبریز تبدیل به خانه فساد شده بود، کشف شد.

مهدی شیخی‌زاد افزود: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر اینکه عده‌ای از افراد در یک باب واحد مسکونی واقع در یکی از محله‌های اطراف تبریز برای استعمال مواد مخدر دور هم جمع می‌شوند، ماموران کلانتری 14 تبریز با هماهنگی مقام قضایی برای حصول اطمینان از صحت موضوع به محل اعزام و با رعایت موازین شرعی و قانونی اقدام به بازرسی و کنترل خانه مذکور کردند.

وی در ادامه اظهار داشت: در بازرسی‌ها معلوم شد که خانه مذکور استیجاری است و ساکنان این خانه اقدام به تهیه و توزیع سی‌دی‌های غیرمجاز و برقراری روابط غیراخلاقی می‌کردند. سرپرست اداره اطلاع رسانی نیروی انتظامی آذربایجان شرقی ادامه داد: با ورود ماموران، افراد داخل خانه سعی در فرار از منزل داشتند اما در انجام این کار ناکام ماندند و هر 10 نفر ساکن خانه (6 نفر مرد و 4 نفر خانم) دستگیر شدند.

شیخی‌زاد در ادامه اظهار داشت: با توجه به حساسیت موضوع، ماموران به بازرسی خود ادامه داده و موفق شدند 2 دستگاه خودرو، یک دستگاه موتوسیکلت و بیش از صد حلقه سی‌دی غیرمجاز را که به طریق ماهرانه‌ای در زیر زمین این خانه جاسازی شده بود، کشف کنند.

وی خاطر نشان کرد: 8 نفر متهم به همراه پرونده مطروحه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند که با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟