كفاشيان: تقويت پرسپوليس و استقلال قدرت فوتبال ايران را بالا مي‌برد

پرسپوليس با اين قهرماني جواز حضور در آسيا را كسب كرد و اميدوارم فصل آينده بتواند در اين رقابت آسيايي موفق شود. استقلال و پرسپوليس از قطب‌هاي فوتبال ايران هستند و هرگاه اين دو قدرتمند بوده‌اند ما توانسته‌ايم با قدرت بيشتري در آسيا حاضر شويم.
کد خبر: ۱۰۰۴۴۷
| |
1314 بازدید
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: با تقويت تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس توان و قدرت فوتبال ايران نيز بالا مي‌رود.

به گزارش فارس، علي كفاشيان پس از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي ايران اظهار داشت: به پرسپوليسي‌ها تبريك مي‌گويم و اميدوارم فصل آينده نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا با قدرت زيادي حاضر شوند چون ما در اين رشته ورزشي از پتانسيل بالايي برخورداريم.

وي گفت: پرسپوليس با اين قهرماني جواز حضور در آسيا را كسب كرد و اميدوارم فصل آينده بتواند در اين رقابت آسيايي موفق شود. استقلال و پرسپوليس از قطب‌هاي فوتبال ايران هستند و هرگاه اين دو قدرتمند بوده‌اند ما توانسته‌ايم با قدرت بيشتري در آسيا حاضر شويم.

رئيس فدراسيون فوتبال درباره شرايط بازي فينال جام حذفي گفت: بازي خيلي خوبي بود. هر دو تيم جوانمردانه بازي كردند و من خوشحالم كه تيم گسترش فولاد از ليگ يك به فينال آمد. اين موضوع نشان مي‌دهد كه فوتبال ما در دسته اول نيز پتانسيل بالايي دارد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی