خودکشي هم زمان ۲ خواهر افغاني در مشهد

مرگ ۲ خواهر از طريق ماموران انتظامي به قاضي ويژه قتل عمد اعلام شد و صبح روز يک شنبه مقام قضايي پس از انجام تحقيقات مقدماتي دستور انتقال اجساد به پزشکي قانوني را صادر کرد.
کد خبر: ۹۹۱۴۷
| |
2719 بازدید
۲ خواهر افغاني به طور همزمان و با خوردن قرص برنج در مشهد خودکشي کردند.ب

ه گزارش خراسان، حدود ۳ روز قبل ۲ خواهر ۱۸ و ۲۰ ساله که به همراه خانواده خود در کوي کارگران مشهد زندگي مي کردند به دليل تالمات روحي و رواني تصميم به خودکشي گرفتند.

آنان براي اين منظور تعدادي قرص برنج تهيه کردند و قرص ها را خوردند. اطرافيان که متوجه حال وخيم ۲ خواهر شده بودند بلافاصله با اورژانس تماس گرفتند و آنان را به بيمارستان امام رضا (ع) منتقل کردند.

اما تلاش پزشکان براي نجات جان ۲ خواهر بي نتيجه ماند و آنان جان خود را از دست دادند. مرگ ۲ خواهر از طريق ماموران انتظامي به قاضي ويژه قتل عمد اعلام شد و صبح روز يک شنبه مقام قضايي پس از انجام تحقيقات مقدماتي دستور انتقال اجساد به پزشکي قانوني را صادر کرد.

بررسي هاي پليسي و قضايي در اين باره ادامه دارد، اما خانواده متوفيان از کسي اعلام شکايت نکرده اند.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی