صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حساب سازمان خصوصی سازی بسته شد

پیگیریهای محمد جابریان خریدار بلوک 30 درصدی شرکت فولاد خوزستان به نتیجه رسید و وی با حکم دادگاه حساب سازمان خصوصی سازی را مسدود کرد.
کد خبر: ۹۳۸۴۴
| |
5738 بازدید

آخرين نيوز نوشت:

یک منبع آگاه گفت: در پی محکومیت سازمان خصوصی سازی کشور، حساب این سازمان بطور مؤقت بسته شد.

 پیگیریهای محمد جابریان خریدار بلوک 30 درصدی شرکت فولاد خوزستان به نتیجه رسید و وی با حکم دادگاه حساب سازمان خصوصی سازی را مسدود کرد.

جابریان بلوک 30.5 درصدی شرکت فولاد خوزستان را با مبلغی بسیار بالاتر از قیمت تابلوی آن روز به‌نام خود ثبت کرد اما تنها پس از چند وقت که قیمت فولاد در سطح جهان کاهش یافت خواستارابطال معامله شد. با هرماه شدن کاهش قیمت فولاد و عدم اجازه ورود خود به عنوان یکی از سهامداران عمده به جلسات هیات مدیره تصمیم گرفت تا اقدام به طرح شکایت برای ابطال بلوک کند اما هیات‌داوری در آبان‌ماه سال گذشته رای را به‌نفع سازمان خصوصی‌سازی صادر کرد. با اینحال وی کوتاه نیامدوشکایت دیگری رابه دادگاه شعبه 19 برد و این دادگاه بالاخره رای به ابطال این معامله داد تا تنها خریدار بخش خصوصی بورس ایران نیزازصحنه بورس ایران حذف شود.بنابراین سهم 30.5 درصدی جابریان دوباره به دولت مرجوع شد.
 
گفتنی است چند پیش مدیرعامل سازمان خصوصی سازی طی اظهاراتی گفته بود: با برنامه ریزی های انجام شده قرار بوده برای تعیین تکلیف پرونده فولاد خوزستان، رئیس قوه قضائیه دستوراتی را ارایه کند که این پرونده توسط وی به معاونت قضایی دادگستری تهران ارجاع شده لذا هنوز منتظر دریافت نظر این معاونت هستیم.

"غلامرضا حیدری کردزنگنه" درباره آخرین وضعیت پرونده فولاد خوزستان پیش از این، معامله مذکور را با توجه به تمام موارد و شواهد قطعی اعلام کرده و با تاکید بر اینکه معامله سهام فولاد خوزستان ابطال نشده است، گفته بود: مستنداتی که خریدار سهام به دادسرای شعبه 19 ارائه داده بود و این شعبه نیز رای خود را به استناد آن صادر کرده است، از نظر سازمان خصوصی سازی قابل قبول نیست.

کردزنگنه با بیان آنکه تنها مرجع رسیدگی به واگذاری ها هیات داوری است، اظهار داشت: این مرجع به نفع سازمان خصوصی سازی رای صادر کرد اما "جابریان" شکایتی را به شعبه 19 قضایی ارایه و این دادگاه نیز به نفع ایشان رای صادر کرد.

به گفته وی، سازمان خصوصی سازی در این راستا نامه ای را به رییس قوه قضاییه ارایه کرد و خواستار ماده 18 ای شدن این پرونده شد.

رییس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: با توجه به آنکه رای هیات داوری برای سازمان خصوصی سازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است باید به این نظر توجه شود. اعلام قطعی بودن معامله نیز از دیگر دلایل سازمان خصوصی سازی برای عدم فسخ این معامله است.

کردزنگنه درباره پرونده های سازمان خصوصی سازی در قوه قضائیه و هیات داوری، اظهار داشت: پرونده ای همچون فولاد خوزستان مطرح نکرده ایم، پرونده های مطرح شده توسط سازمان خصوصی سازی بیشتر در خصوص اقساط معوق یا شرکت هایی که به تعهدات خود عمل نکرده اند، است. اما پرونده ای که از سازمان خصوصی سازی شکایت شده باشد، وجود ندارد و اگر چنین پرونده هایی مطرح باشد، در مورد مسائل بسیار جزیی است.

قابل ذکر است در پی شکایت خریدار بلوک 30.5 درصدی فولاد خوزستان به ارزش 1364 میلیارد تومان، هیات داوری به نفع سازمان خصوصی سازی رای خود را صادر کرد، اما دادسرای شعبه 19 به نفع خریدار سهام فولاد خوزستان "محمد جابریان" رای داد، بنابراین این مسئله به قوه قضائیه ارجاع شد. هم اکنون نیز قوه قضائیه باید ابطال یا عدم ابطال معامله را تشخیص دهد.

گفتنی است بزرگترین معامله تاریخ بورس کشور در راستای اجرای اصل 44 در تیرماه سال گذشته با واگذاری بلوک 30.5 درصدی فولاد خوزستان به ارزش 1364 میلیارد تومان به فردی به نام محمد جابریان رقم خورد. جابریان در این معامله پس از 9 روز رقابت بلوک 30.5 درصدی شرکت فولاد خوزستان را با مبلغی بسیار بالاتر از قیمت تابلوی آن روز به ‌نام خود ثبت کرد.

در فروردین ماه سالجاری بزرگترین معامله‌گر تاریخ بورس و خصوصی‌سازی کشور از خرید بلوک 30/5 درصدی سهام فولاد خوزستان انصراف داد و خواهان فسخ این معامله بزرگ شد.

جابریان در این خصوص خواستار دریافت یکسری تسهیلات بود، اما هیات واگذاری معتقد است که یکسری تسهیلات به این خریدار از جمله اینکه می تواند اقساط خود را تا پایان سال 88 پرداخت نماید، داده است.

البته گفته می شود سازمان خصوصی سازی نیز مانع از حضور نمایندگان خریدار بلوک 30.5 درصد در هیات مدیره این شرکت برای تصمیم گیری شده است.

از سوی دیگر، سازمان خصوصی سازی از ارائه تسهیلات و امکانات ویژه به خریدار سهام از جمله اقساط بلندمدت خرید سهام این شرکت که قرار بود بخشی از آن بصورت نقد و بخشی بصورت اقساط پرداخت شود، خبر داده بود. همچنین برخی نیز دلیل درخواست ابطال معامله از سوی جابریان را کاهش قیمت جهانی فولاد پس از خرید سهام این شرکت عنوان می کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟