صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سارقان مسلح عابر پياده را به گلوله بستند

کد خبر: ۸۸۸۶۰
| |
1708 بازدید

بازپرس جنايي تهران دستور دستگيري 2 سارق مسلح را كه در جريان سرقت از طلافروشي مردي را به قتل رسانده بودند صادر كرد.

به گزارش فارس، عصر روز پنج‌شنبه 13 اسفند امسال مأموران كلانتري 158 كيانشهر از وقوع يك حادثه مرگبار در اين منطقه با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه واقع در يكي از خيابان‌هاي اين منطقه دريافتند يك مرد 35 ساله عابر پياده بر اثر اصابت 2 گلوله به بدنش به شدت زخمي شده و فوت كرده است.
بازپرس جنايي تهران درباره اين پرونده گفت: تحقيقات نشان داد: 2 مرد حدوداً 23 و 28 ساله به يك طلافروشي حمله كرد‌ه و قصد سرقت مسلحانه از اين محل را داشته‌اند.
وي ادامه داد: مقتول با ديدن اين حادثه براي كمك به صاحب مغازه اقدام به بستن در مغازه از بيرون كرده كه در اين زمان سارقان به سمت وي شليك كرده و او را به قتل رسانده‌اند.

وي افزود: متهمان پس از به قتل رساندن اين فرد از مغازه طلافروشي خارج شده و از صحنه متواري شده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...