صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بوناچيچ: انگار كه روي يخ راه مي‌رود

سرمربي كروات مس در مورد مصدوميت ادينهو گفت:‌ يك سري بازيكنان مهم هستند اما مهمتر از آنها اتحاد تيمي است. اتحادي كه پيش از اين در تيم مس وجود نداشته است اما خوشبختانه با جشني كه شب گذشته بين بازيكنان، هواداران، مديرعامل باشگاه و مدير شركت مس برگزار شد تيم به انسجام بيشتري رسيده است. هرچند اين اتفاق دير رخ داد اما اميدوارم همدلي و رفاقت ايجاد شده در تيم مثمر ثمر باشد.
کد خبر: ۸۷۳۷۵
| |
2127 بازدید

سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: فردا خواهيد ديد پيروز مي‌شويم و پس از اين برتري براي بقا در ليگ برتر نيز تمام تلاشمان را خواهيم كرد.

به گزارش فارس، لوكا بوناچيچ در نشست خبري پيش از مسابقه فردا با الاهلي امارات اظهار داشت: در مسابقات آسيايي تجربه لازم را كسب كرده‌ام اما وضعيت مس ايده‌آل نيست. ما مانند فردي هستيم كه بر روي يخ راه مي‌رود و در شرايط لغزنده قرار داريم. شرايط تيم ما ويژه است و مي‌خواهيم با وجود تمامي مشكلات در ليگ قهرمانان آسيا بدون اشتباه حاضر شويم.
وي ادامه داد: در مسابقات آسيايي بازيكنان مس تلاش بيشتري خواهند كرد. شما فردا خواهيد ديد ما پيروز مي‌شويم و پس از اين برتري براي بقا در ليگ برتر ايران نيز تمام تلاشمان را خواهيم كرد.

بوناچيچ در مورد شايعه اختلاف با اعضاي كادر فني گفت: دو ماه است كه با اين كادر فني كار مي‌كنم. تمام اين مسائل شايعه است و مشكلي با كادر فني ندارم. در حال حاضر نيز بهتر است به حواشي نپردازيم. من مي‌خواهم به كادر فني انگيزه بدهم و مشكلي با آنها ندارم.

سرمربي كروات مس در مورد مصدوميت ادينهو گفت:‌ يك سري بازيكنان مهم هستند اما مهمتر از آنها اتحاد تيمي است. اتحادي كه پيش از اين در تيم مس وجود نداشته است اما خوشبختانه با جشني كه شب گذشته بين بازيكنان، هواداران، مديرعامل باشگاه و مدير شركت مس برگزار شد تيم به انسجام بيشتري رسيده است. هرچند اين اتفاق دير رخ داد اما اميدوارم همدلي و رفاقت ايجاد شده در تيم مثمر ثمر باشد.

لوكا در مورد خط دفاع ضعيف مس اظهار داشت: از زماني كه به كرمان آمدم سعي كردم خط دفاع را تقويت كنم. مس گل‌هاي زيادي خورده بود. در سه مسابقه اول كه من حضور داشتم تحولي در خط دفاع ايجاد كردم و در ديدار با ذوب آهن، صبا و پاس همدان گل‌هاي كمتري خورديم اما در ديدار با پيكان و استقلال هافبك‌ها و خط دفاع ما افت كردند. به طوري كه در مسابقه با پيكان برد 3 بر صفر را با تساوي عوض كرديم و در ديدار با استقلال دو گل بد دريافت كرديم.

سرمربي مس در مورد تعويض‌هاي اشتباه خود در ديدار با استقلال و پيكان گفت: هر مربي ممكن است اشتباه كند اما من تعويض‌هايم بر اساس تمريني است كه از بازيكنان مي‌بينم. قول مي‌دهم از اين به بعد كمتر دچار اشتباه شوم.

بوناچيچ در مورد كنار كشيدن از جام حذفي گفت: در شرايط كنوني نمي‌توانيم در سه جبهه بجنگيم. بايد براي بقا در ليگ برتر با تمام توان دراين مسابقات به ميدان برويم در مسابقات آسيايي نيز كسب نتايج خوب به آبروي فوتبال كشور وابسته است. بنابراين بايد در اين دو جام مقتدرانه شركت كنيم اما براي آنكه بازيكنان كمتر در سفر باشند و كمتر خسته شوند از مسئولان باشگاه خواسته‌ام از جام حذفي كنار بكشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟