هشدار آيتالله العظمی مكارم شيرازي درباره امامزادهسازي
آيتالله مكارم شيرازي با اشاره به ترويج و افزايش خرافهگرايي، خرافهسازي و امامزادهسازي بين مردم نسبت به اين امور هشدار دادند.
به گزارش روابط عمومي راديو معارف، آيتالله ناصر مكارم شيرازي در گفتگو با بخش خبر راديو معارف درباره افزايش خرافه گرايي گفت: اخيرا با استناد به برخي خوابها امامزاده سازي در بعضي جاها معمول شده است كه مثلا فلان امامزاده در فلان منطقه مدفون است و يا اينكه نياز به آب و غذا دارد و هر كسي كه با اين امور مخالفت كند به بلا گرفتار ميشود.
وي ادامه داد: اين مطالب درست نيست، امامزادهها روي اسناد مدارك تعيين ميشود، دعاها روي اسناد و مدارك مشخص ميشوند.
آيتالله مكارم شيرازي خاطرنشان كرد: در مورد مسجد جمكران بارها گفتيم در حال بيداري بوده در خواب نبوده است در شرع اسلام خواب حجت نيست نميشود، بر اين اساس انسان بيايد يك مطلب اسلامي درست بكند.
اين مرجع تقليد در پايان ابراز اميدواري كرد: انشاالله بدانيم بدعت شرعي و بدعت عرفي فاصلهاش چيست و هميشه گوش بر فرمان قرآن و ائمه معصومين (س) و فتواياي مراجع باشيم.
میدانم این بار هم نظر بنده را درج نمیکنید ولی برایتان مینویسم .
مدت دو سال است در گرگان برای سقاخانه ای ضریح امامان و امام زادگان را نصب نمودند و مردم نیز درون ان پول ریخته و دخیل می بندند . حتی مراجع عالیقدر همچون حضرت ایت الله بهجت (ره) و حضرت ایت الله مکارم شیرازی در پاسخ به سوال مردم مرقوم نمودند ضریح باید برداشته شود ولی تاکنون اقدامی صورت نگرفته است و تبدیل به یک امامزاده جدید شده است با تشکر اگر این را هم پیگیری کنید .



