صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز استفاده‌ از ريال ‌در مبادلات بين‌المللي

استفاده از کارت‌هاي ريالي در خودپردازهاي کشور امارات و دريافت پول و ارز، نوعي وارد شدن ريال به محاسبات بين‌المللي محسوب مي‌شود.
کد خبر: ۸۶۱۶۱
| |
10193 بازدید

رئيس شوراي عالي هماهنگي مديران عامل بانک‌هاي دولتي از آغاز استفاده از ريال در مبادلات بين‌المللي خبر داد و بر تأمين نظر سپرده‌گذاران در تعيين نرخ سود بانکي تاکيد کرد.

محمودرضا خاوري در گفت‌وگو با مهر از آغاز به کارگيري ريال در مبادلات بين‌المللي خبر داد و گفت: استفاده از کارت‌هاي ريالي در خودپردازهاي کشور امارات و دريافت پول و ارز، نوعي وارد شدن ريال به محاسبات بين‌المللي محسوب مي‌شود.

رئيس شوراي عالي هماهنگي مديران عامل بانک‌هاي دولتي افزود: البته طرح مذکور در حال پيگيري است، به نحوي که با برخي از بانک‌ها در اين خصوص مذاکراتي صورت گرفته و توافقاتي نيز حاصل شده است.

نرخ سود
وي همچنين با بيان اين‌که در مورد نرخ سود سپرده‌هاي سال آينده نيز هنوز تصميم قطعي گرفته نشده است، گفت: اين در حالي است که ضوابط تعيين اين نرخ مشخص است و البته شوراي پول و اعتبار آن را اعلام خواهد کرد.

خاوري اعلام کرد: در تعيين نرخ سود، توجه به ضروريات جامعه از جمله نرخ تورم، نرخ رشد اقتصادي، بازدهي ساير بخش‌هاي اقتصادي و غيره بايد مورد توجه قرار گيرد تا ميل به سپرده‌گذاري در بانک‌ها از بين نرود.

وي بر تامين نظر سپرده‌گذاران بانک‌ها در تعيين نرخ سود بانکي تاکيد و بيان کرد: در اعطاي تسهيلات نيز نرخ سود تسهيلات، تابعي از ضروريات اجتماعي از جمله نرخ بازدهي بانک‌ها، قيمت تمام شده پول، اشتغال، ايجاد انگيزه براي سرمايه‌گذاري جديد و غيره است که اميد مي‌رود تا قبل از اتمام سال ابلاغ شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۷
جدی باش بابا
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۷
بلی! البته فقط "نوعی"
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۷
riyale Iran ya Arabestan???????????????????????
ناشناس
|
FRANCE
|
۲۳:۱۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۷
صنار بده آش/ به همین خیال باش*
صنار میشود دوشاهی که برابر یکدهم ریال است

*ضرب المثل زمانی که ریال ارزش داشت
ناشناس
|
POLAND
|
۲۳:۱۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۷
az ajaybe,shayads baraye telefone
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۷
خوای دیدند خیر باشه ان شاالله
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۴:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
in keh nashod mobadelat banolmelali!!!!!!rial pashizi arzesh nadarad va sevomin pool jahan az akhar ast.!!!!!!!
ناشناس
|
CHINA
|
۰۵:۱۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
مسئولین محترم یا در مورد آنچه صحبت میکنند اطلاع ندارند یا خود را به بی اطلاعی میزنند. به نظر میرسد هر چه که به ذهن مسئولین محترم میرسد بلافاصله به زبان جاری میکنند و مردم را نادان تصور کرده اند. ورود ارز یک کشور به معاملات بین المللی باید مراحل دشواری را طی کند. کشوری مثل چین که دارای اقتصاد بزرگ و موثری در معادلات بین المللی است هنوز به این مهم نائل نیامده. چطور این مسئول محترم شنونده ها را اح...فرض کرده و به خود جرات بیان چنین دروغی را به خود میدهد؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
فقط مسئله اینجاست که اگه واحد ریال در مبادلات باشه مثلا شما معادل 20 میلیارد دلار را به ریال بنویسید تا ببینیم چند تا صفر داره . البته با فرض هر دلار معادل 10000 ریال . بابا این کارمندای بانکها بدبخت می شن اگه اونقدر صفر بشمارند . ضمنا جواب سوال بالا میشه : 200000000000000 ریال . یکی این رقم را واسه من ترجمه کنه لطفا.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۷ - ۱۳۸۸/۱۱/۲۸
پس منظوره شما ريال عربستان بود!!!!! واحد پول ما كه قراربود دراك بشه چي شد پس؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟